Ahoj Tome, máte blatníček skladem? Ptám se jen z toho důvodu, kdyby jsem jel kolem pracovně a rovnou si to vzal...
Eventuelně jestli máte to rozšíření zobáku (pokud jej děláte). Nečekal jsem jak mi bude lítat bahno do huby :-), ale třeba to vyřeší jen ten rallye blatníček?
Hoď mi prosím cenu do PM nebo na , aby se tady zbytečně nerozvíjela další diskuze o cenách a lásce k TT :-)
Upravil SPEEDY dne 25.02.2014 12:59
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
sadilek napsal:
Taky jezdím bez.Teda bez blatníku myslím!
ten rafik na predku mas cierny?
tak si to zohnal, alebo si to daval Ty do ciernej farby?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
robim na 21ke na predok, stred mam z 1100gs a je doprtkany, a chcem tomu dat novy šat.
Ten stred je farba-lak, alebo komax? nevite niekto?
Dik.
no ja lakoval PD rafek pred vypleten normalne praskovou barvou, strikana barva vetsinou nic moc nevydrzi. Stred bych resil uplne stejne, jen by to chtelo ochranit mista kde potrebujes dodrzet presny rozmer kvuli loziskum, vnitrni ose atd.. Bezne se to polepuje textilni kobercovkou, nebo ti mozna daji nejakou teplu odolnou pasku v lakovne.
MarTTin napsal:
no ja lakoval PD rafek pred vypleten normalne praskovou barvou, strikana barva vetsinou nic moc nevydrzi. Stred bych resil uplne stejne, jen by to chtelo ochranit mista kde potrebujes dodrzet presny rozmer kvuli loziskum, vnitrni ose atd.. Bezne se to polepuje textilni kobercovkou, nebo ti mozna daji nejakou teplu odolnou pasku v lakovne.
Ale ja to delal na 12tce, treba to mate jinak
stačí ty futra na ložiska zakrýt jen na pískováni,když nanesou prášek (barvu ) tak to vytřou hadrem než to hodí do pece. Ono 200"C asi lec jeká paska nevydrží
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
dik za reakcie, prozatim mam jasno:
rafik do cierneho eloxu a stred. naboj opieskujem a bud do eloxu alebo komaxit.
Oxranu stredu (gufero, loziska, otvor) vyriesim dvoma "zatkami" navzajom spojenymi - stiahnutymi skrutkou+matica
Mám ve velkém TP napsaný špatný rozměr předního ráfku a chci to po sezóně pořešit přes helpreg a při té příležitosti si nechat dopsat 21" ráfek a chtěl bych poprosit někoho, kdo má 21" zapsanou v TP zda by mi nevypsal jaký rozměr ráfku a pneu tam má?
Čau. Chci se zeptat na vaše zkušenosti s tlakem 21" kola. Mám nasazenou Michelin Desert a nafoukal jsem to na tlak doporučený pro 19" kolo.. Zkoušel jste někdo jiné varianty na jízdu po silnici?
per aspera ad astra
Ahoj, tak jsem opatřil svou 1150 GS 21" kolem a nastal problém se stojánkem. Boční jsem prodloužil, ale i tak je moto stále hodně nakloněno. Ještě mrknu na vůli v čepu. Problém je s hlavním stojanem, protože, když na něj dám moto, dotýká se přední kolo země a je problém s vyjmutím kola v případě defektu. Řešil tu někdo prodloužení nebo nějakou úpravu hlavního stojánku? Díky.
Řeším to prkenkem pod stojan když jsem doma a na cestách by jsem si snad něčím vypomohl.. Jinak pokud máš gs a ne gsa tak je možné že gsa bude mít delší stojánky...
per aspera ad astra
Řešil jsem to minulou zimu. Prodlužoval se myslim o 2,5 cm, ale jistej si tim nejsem - kdyžtak oměřim. Po namontování to bylo dýlkou OK, ale stojan se kroutil, takže opět dolu a navařila se ještě jedna výztuha. Pak už super. Bočák mám nastavenej jen dole rozšířením asi o 2cm, je to sice nakloněný víc, ale dál to prodloužit nejde kvůli svodu výfuku. Mám teda 11ku a přední tlumič z ADV.
Ahoj, čo sa týka teho kolesa R21, nepoznáte v SR nejakú autoritu, čo by mi vydala to potvrdenie, pre zápis do TP?
Sleduj: https://www.insta..._source=qr