Alda napsal:
Jo, jel jsem na dvouvacce. Motorove o necem jinym, to je jasna vec, ale proste je to porad jedna a ta sama motorka.
To samy jestli si koupim Passata 2.0TDi, pri touze po zmene to taky nevyresi stejny auto, byt treba s sestivalcem.
3X napsal:
už jsem si říkal, že tu nebudu psát, ale ...
emoce jsou jedna věc, kolikrát to řeším stejně, ale psal jsi, že motorku chceš mít 6 let.
V tom případě bych u LC ještě chvíli počkal. Musím souhlasit s raptorem.
LC je nový model a změna oproti starému není "jen" dílčí, třeba jako 2009/2010 přechod na DOHC. Toto je úplně nová a jiná koncepce celé motorky. Od předního kola až po zadní. Těch problémů, co neobjevili v testovacím provozu bude jen přibývat s počtem prodaných kusů a najetých km. A motorka za půl mega není skútr za 25tis.
mas zaruku a kulanci.
ja nevim, co hrotite LCckari tu jsou, mate pocit, ze bysme nejezdili?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
3X napsal:
už jsem si říkal, že tu nebudu psát, ale ...
emoce jsou jedna věc, kolikrát to řeším stejně, ale psal jsi, že motorku chceš mít 6 let.
V tom případě bych u LC ještě chvíli počkal. Musím souhlasit s raptorem.
LC je nový model a změna oproti starému není "jen" dílčí, třeba jako 2009/2010 přechod na DOHC. Toto je úplně nová a jiná koncepce celé motorky. Od předního kola až po zadní. Těch problémů, co neobjevili v testovacím provozu bude jen přibývat s počtem prodaných kusů a najetých km. A motorka za půl mega není skútr za 25tis.
mas zaruku a kulanci.
ja nevim, co hrotite LCckari tu jsou, mate pocit, ze bysme nejezdili?
ta je ti při cestě třeba do Asie k ničemu
ale ne každý má takové ambice a proto je to otázka priorit.
Edit: Alda chtěl znát názory
Upravil 3X dne 18.10.2013 08:19
Jsem rad za vsechny nazory.
Pravdou je, ze velky cestovani mam za sebou a ted prijde nejspis nejaka ta pauza a podivam se par let max. do alp. Jestli necham zenu s ditetem doma samotnou tak to urcite nebude na 3 tydny.
Kdyby byly plany stejny jako pred 3mi lety, je fakt, ze bych na jistotu radsi skocil po dvouvacce a bal bych se novinky. To asi jo.
aldo, je to jen o penezich. Pokud te to laka, bez do toho, neni to asi castka ktera by te polozila. Az se narodi, nekoupis uz nic.
Jediny argument co tu zaznel proti je, ze zaruka, kulance apod jsou ti v mongolsku ve stepich nebo pousti kde 500 km na zadnou strani nic neni krom par jurt k nicemu, ale to TY ted neplanujes.
Jestli se ti libi, di do ni, max ji strelis kdyz ti nesedne a koupis cokoliv jinyho.
Aldo, s rodinným plánováním to mám stejné.U mě dvouvačka trošku emociálně vychladla, příští sezonu plánuji změnu, na geesu bych chtěl ještě pořádně pojezdit Albánii a pak je cesta 150 koní v KTM 1190 Adventure.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Aldo, s rodinným plánováním to mám stejné.U mě dvouvačka trošku emociálně vychladla, příští sezonu plánuji změnu, na geesu bych chtěl ještě pořádně pojezdit Albánii a pak je cesta 150 koní v KTM 1190 Adventure.
Protoze tys byl vzdycky magor a vsude bylo na tebe malo koni
Ja mam vyhodu ze se mi 1190 vubec nelibi, takze me mazani retezu urcite neceka