A víš co je smutné, že Vy kteří jste strašně proti komoušům a jejich násilí tady veřejně hlásáte popravy a kdo ví co všechno. Pro mě jste díky tomu horší jak komunisti. Ti to dělali taky ale Vy by jste to dělali nejradši snad ze msty nebo aby jste ukojili v sobě svou "pravdu".
Toto snad mluví za vše... Jsou jenom dvě možnosti - totálně vymytý mozek, nebo zločinec...
Já tady hlásám popravy? Co to pro boha meleš za nesmysly?? Popravovali tady ti vaši opěvovaní komouši. Díky tomu, že upozorňuju na vraždy, které spáchali, tak jsem horší než oni?? Copak já chcu tebe nebo jiné komouše vraždit?
Bohužel na to musím upozorňovat, protože část národa má zřejmě selektivní ztrátu paměti.
Ikdyž i podle této ankety 10% lidí nevadí politické vraždy, lágry apod.
Z TOHOTO JE MI OPRAVDU NA BLITÍ
Aspoň tu citaci dej jako citaci celého textu a né jen výcucu co se Ti hodí. Pak uvidíš že to má hlavu i patu a nikdo tam nenapsal že jen Ty ale že v jiném vlákně by jste je nejradši zamordovali. Projdi si to vlákno Koho vůbec volit a tam se to dočteš.
Jinak je tato debata stejně o ničem a jen se tady přehaduje pár stejných lidí a mezi nimi i Ty o komunistech. Kdyby jste nechali ostatním stejnou svobodu slova a onu toleranci tak by jsi se asi pak posral z toho kolik lidí by ti do ankety zakliklo komouše. Ale díky takovému postoji jako máš Ty. Nic no, končím
Pokud voliš komunisty, nepiš o svobodě. Prosím. Víš pak úplný h.o.v.n.o!!
Ty víš koho já volím? Tak to si větší borec než jsem myslel, ještě ani já sám nevím koho budu volit
Tady jsi zase ukázal vaši toleranci a to samé Kaca o příspěvek níže
By mě jen zajímalo co si představuješ pod slovem tolerance...Pro mě je tolerance kohokoliv v čemkoliv, než začne zasahovat do mých práv a svobod. Komouši, stejně jako náckové (stejná pakáž, do puntíku - historicky i nyní) nikdy tolerantní nebyli a jestliže je někdo chce obhajovat nebo je volit, proč bych měl být tolerantní? Můžu se na něco takového spolehnout z jejich strany? Ani omylem. Ale o tom tady bylo už napsáno dost. A jestli se partaj zhroutí pod netolerantním slovem vymydlenci, tak stokrát hurá...
Pink Floyd - Coming Back To Life
Mě ty zk.urvený krysy hrozně vaděj !!!! Mladej,nebo starej komouš...všichni do jednoho by se měli houpat na lampách a na větvích a všude jinde,kde jen by se dali pověsit ! A ještě bych ty zk.urvy.syny tahal za nohy a houpal se na nich !
Dobrej komouš = mrtvej komouš .
Upravil Kubrt dne 15.10.2013 19:45
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kaco, myslím že jsi dost inteligentní tvor, na to aby jsi pochopil, jak to bylo myšleno.
Apropo, nevím jak se Tě dotýká nebo ohrožuje to, že někdo napíše, že má sympatie s komunisty. Od sympatií je daleká cesta k volbě, nemyslíš? Mě jsou třeba blízké programy více stran, ale to ještě neznamená že je půjdu všechny volit (i kdyby to šlo) http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Kubrt napsal:
Mě ty zk.urvený krysy hrozně vaděj !!!! Mladej,nebo starej komouš...všichni do jednoho by se měli houpat na lampách a na větvích a všude jinde,kde jen by se dali pověsit ! A ještě bych ty zk.urvy.syny tahal za nohy a houpal se na nich !
Si jednoho klidně pověs i před dům, aspoň to nebudeš mít daleko když se na něm budeš chtít houpat
Nebo ověšej stromy v zahradě....ušetříš za baňky
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Kubrt napsal:
Ať ži je demokracie, tak tohle je důvod proč je tady takovej hambinec. Lepší je modrej zloděl, než slušnej komunista . Jen tak dál hoši. Tyhle názory a tihle lidé udělaly z obyčejné ideologie katastrofu.
Chce se mě blejt velebnosti.
Teda tady to žije:) Lidstvo je nepoučitelné, to už by jste měli vědět. Mladí nevěří pamětníkům, chtějí si na ty kamna opravdu sáhnout, jestli pálí, protože přece nebudou věřit těm starejm páprdům co jim tvrdí, že tomu tak je:) No a tak se historie musí čas od času zopakovat (samozřejmě v jiné realitě, ale principielně stejně). Dav pařížský taky nadšeně jásal na náměstí Svornosti, když mu kat ukázal hlavu Ludvíka. Většina těch nejvíce jásajících skončila do pár let pod toutéž gilotinou, včetně těch co tam Ludvíka poslali. A tak je to víceméně pořád dokola. Hitler taky vzešel ze svobodných voleb, Gottwald rovněž, akorát po jejich vítězství to byly nadlouho volby poslední. A mnoho lidí co je volilo nebo dokonce stálo přímo s nimi v jednom šiku, se pak nestačilo divit, když stali před popravčí četou nebo umírali někde v lágrech. Jak říkám, jsme nepoučitelní a tak si to zasloužíme, bohužel.
Nejlepší je když se komunisté ohání svobodou slova, to mi přijde jako totální perverznost, v den kdy se chopí moci totiž právě tahle svoboda skončí jako první.
GS 1200 R Adventure
Nemůže být normální člověk, co sympatizuje s komunisty. S vrahy a zloději co 5 let po tom co se dostali k moci zbankrotoval celý stát se nadá sympatizovat. A pokud je to živnostník nebo podnikatel, tak by měl změnit léky nebo doktora.
Zdenal RT napsal:
Nemůže být normální člověk, co sympatizuje s komunisty. S vrahy a zloději co 5 let po tom co se dostali k moci zbankrotoval celý stát se nadá sympatizovat. A pokud je to živnostník nebo podnikatel, tak by měl změnit léky nebo doktora.
Si už fakt připadám jako u natvrdlínů. Se ti taky může líbit nějaký bod jejich programu ne? To ale ještě neznamená že je deš volit. Jak u blbejch, kdo chce hladat tak hledat bude a dycky si něco najde, že jo.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Kubrt napsal:
Ať ži je demokracie, tak tohle je důvod proč je tady takovej hambinec. Lepší je modrej zloděl, než slušnej komunista . Jen tak dál hoši. Tyhle názory a tihle lidé udělaly z obyčejné ideologie katastrofu.
Slušnej komunista?? Už jen to slovo by se mělo zakázat a věšet se za jeho vyřčení...
Napsal jsem si svuj názor... Vaše názory jsou mi buřt
Upravil Kubrt dne 15.10.2013 20:07
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Si jednoho klidně pověs i před dům, aspoň to nebudeš mít daleko když se na něm budeš chtít houpat
Nebo ověšej stromy v zahradě....ušetříš za baňky
S radostí ... a ukazoval bych je dětem abych je před těma zločincema varoval...
Kubrt napsal:
Napsal jsem si svuj názor... Vaše názory jsou mi buřt [/quote]
Seš si jistej že nejsi ani trošičku komouš? [/quote]
Jsem si 100% jistej , protože kdybych byl to prase,nebo sympatizant , tak bych se nemohl podívat rodičům a rodičům mých rodičů do očí...
A mimochodem... není to tak dlouho , co jsi tu bulel,že někdo ocitoval jen kousek Tvého zbla,tak nedělej to samé
Upravil Kubrt dne 15.10.2013 20:17
" pro hlupáka ,každý hloupý " - Forrest Gump ... Sorry,já taky musel
Upravil Kubrt dne 15.10.2013 20:35
Ako decko som čítal nejaký článok o motorkároch a utkvela mi jedna myšlienka, niečo v zmysle...motorkárska komunita je svorná a nie je tam miesto pre rozbroje a vôbec nie kôli takému ako politický názor.
Kubrt napsal:
Demokracii můžeš uplatnit pouze vůči demokratovi, každý jiný ji zahubí.
Slušný komunista je takový slušný oxymoron, něco jako slušný nacista, slušný esesák, slušný inkvizitor.
Mimochodem, takový Aristoteles vůbec nepovažoval demokracii za nejlepší možné zřízení, (úvod k jeho Nikomachově etice) masy můžeš strhnout k mnohým nepravostem, a jeden se pak nestačí divit.
červenej Elf