...tak já vezmu tedy příští rok karavan, naše holky se tady dohadují, že pojedou taky....tak domluveno? "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
zavodnik odchycen kdesi pred hranicema.. a dorucen domu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pavle to jsou zavody a stat se muze cokoliv. Tezko rict, klidne mohl mit technickej problem, zasek nekde na trati, nebo cokoli jinyho. Preci jen to to proste jedna jizda a chyba se neodpousti. Ale stejne tak to muze bejt tim, ze byl zvyklej na vypalovacky z drivejsich let. Letos to ale bylo opravdu desne rozbity, hrbaty, malo adheze, asi nejvetsi podil "technickejch pasazi" oproti rovinkam atd, atd. Roky taky nezastavis, proste kdo vi...
Daleko zajimavejsi mi ale v kontextu s tou propiranou dohadovackou z traveleventu prijde fakt, ze nejel na ty, jak rikal idealni motorce do terenu a do lesa - 1190, ale na surovejsim a hlavne lehcim Superenduru. A pak se mi nekdo bude smat, kdyz reknu, ze bych mel 1190 najezdeni do prace. A klidanko bych si to predstavit dokazal, protoze stroj je to paradni, ale to uz patri jinam.
Maiali nel Fango!
Ted jeste k trati. Letos to byl opravdu masakr. Z videi, co sem vrazim, jak se nahrajou, to tolik neni videt, ale bylo opravdu hodne moc rozbity, uskakany a mohu-li srovnavat s lonskem, kde nam trvdili, ze jde o dosud nejtezsi trat, jen kratsi kvuli sesuvu, tak ta letosni byla jeste tezsi a o pulku delsi... Na 1150 uz by to myslim ve sviznejsim tempu neslo ani nahodou.
9ty misto pred trema lehkejma Aprilkama povazuju skoro za zazrak, vzhledem k tomu, ze jsem druhou jizdu zmrsil nepovdenym vyjezdem a pak dojizdel na pohodu a hlavne na jistotu, abych jeste neco nerozbil, kdyz uz o nic nejde a prvni jsem vlastne taky vylepsil pak kiksama, treba vyletem za barieru ve druhy zatacce, vsak uvidite.
Ty druhy jizdy byla skoda, v sobotu bylo opet lepsi pocasi, hlavne viditelnost nahore a nebyl tam ani ten drobnej dest. Navic uz jsem si pamatoval ty nejvetsi speky trati a tak i kdyz jsem to opravdu vyjizdel a navic daleko vic citil unavu, protoze uz nebyla motivace, tak pokud odectu promrhany cas, tak mi vyjde rovnych 16min. A to je jen pul minuty rozdil od casu z patku.
Takze kolem a kolem, bych byl asi schopen zajet neco okolo 14ti min, se znalosti trati by se asi dalo na velkym dvoubuchu dostat nekam ke 13ti, cim naprosto smekam pred Mikulou a jeho dabelskym 13 a pul!
Ale coby kdyby se nepocita, to spis jen pro takovej osobni pocit, na co by clovek treba mohl mit a to je docela hezky.
Dekuji tedy italskym kamaradum za azyl, letos zustal stan v rolce, dekuji, jak uz jsem psal, do Tractivu a Touratechu, protoze na jinym tlumici bych to tak nedal, dekuju Hapince za odvoz i projevenou statecnost na trati a v neposledni rade soudruhu Klimovi, ze jsem zustal v suchu Maiali nel Fango!
Pavle to jsou zavody a stat se muze cokoliv. Tezko rict, klidne mohl mit technickej problem, zasek nekde na trati, nebo cokoli jinyho. Preci jen to to proste jedna jizda a chyba se neodpousti. Ale stejne tak to muze bejt tim, ze byl zvyklej na vypalovacky z drivejsich let. Letos to ale bylo opravdu desne rozbity, hrbaty, malo adheze, asi nejvetsi podil "technickejch pasazi" oproti rovinkam atd, atd. Roky taky nezastavis, proste kdo vi...
Daleko zajimavejsi mi ale v kontextu s tou propiranou dohadovackou z traveleventu prijde fakt, ze nejel na ty, jak rikal idealni motorce do terenu a do lesa - 1190, ale na surovejsim a hlavne lehcim Superenduru. A pak se mi nekdo bude smat, kdyz reknu, ze bych mel 1190 najezdeni do prace. A klidanko bych si to predstavit dokazal, protoze stroj je to paradni, ale to uz patri jinam.
Ale jo, vis co?! Bullshit! Proste jsem ho pojeeeel Maiali nel Fango!
Gratulace. A dotaz. Na 1150 to není ale 1100 tam vidím?
A jinak k těm ,,diskuzím" nemělo by to být hlavně o užívání? Klobouk dolů před každým ůčastníkem. 1190 není nejlepší motorka, je nejlepší PRO NĚKOHO a NA NĚCO.
Je famozní, ale jen když chceš jééééet,když se chceš projet, jsou lepší stroje. A tak to má být.
Diky moc a to samozrejme vsem. Jj, to je ten Ital na stovce, co jsme spolu na fotce na treti strance
Praskly mu mimochodem 4 draty v zadnim kole...
Maiali nel Fango!
PS: ani jsem si to neuvedomil, nez mi to ted psali kluci pod Alpama, ale kdyz se odpocitaji ty Aprilky, ktery jsou tam mimochodem fakt nesmyslne, tak je to bedna
A to jsem vlastne zmrsil obe jizdy, vsak uvidite Maiali nel Fango!