ewza napsal:
No...než se mi tu poperete. Každopádně si půjdu zkusit F 650 GS...na velkou si fakt netroufám, kámoš má 12 GSA , je to gigant a já před ním smekám, když vidím jak jí ovládá. Ale to mě se zatím netýká. Stejně než bych se k něčemu rozhoupala, tak se tu ještě objevím a budu škemrat o radu,co a jak...Jasný ženská, tak se nevyznám. Abych nekoupila blbě. Díky pánové a holky
12GSA je zvysena a tezsi.
oproti 12ce se snizenym sedlem NEPOROVNATELNY.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dej na Svatku a Monu. Kup 12GS DOHC, snížené sedlo příp ještě snížené tlumiče. Líp jede, líp brzdí, je pohodlnější, při tvé výšce bude míň foukat. A hlavně BMW má mít v autě řadový šestiválec a v motorce boxer a kardan. Řehtačku s řetězem umí každej blbej japonec.
co mě nezabije , to mě posílí
Já se spíš zeptam takhle....je mezi Vámi někdo, kdo se vyzná aby eventuelně ten vyvolený poklad okoukl a řekl ber nebo neber. Chtěla bych si jí koupit pod stromeček. Jsem Varačka, ale je mi jedno kde jí koupím. Pochopitelně veškeré náklady s tím spojené hradím. To je jen prozatimní dotaz, jak říkám napřed budu dle rad holek osahávat
georg napsal:
Dej na Svatku a Monu. Kup 12GS DOHC, snížené sedlo příp ještě snížené tlumiče. Líp jede, líp brzdí, je pohodlnější, při tvé výšce bude míň foukat. A hlavně BMW má mít v autě řadový šestiválec a v motorce boxer a kardan. Řehtačku s řetězem umí každej blbej japonec.
ale nepovidej.
tak mi ukaz japonskou obdobu treba osmikila
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ewza napsal:
Já se spíš zeptam takhle....je mezi Vámi někdo, kdo se vyzná aby eventuelně ten vyvolený poklad okoukl a řekl ber nebo neber. Chtěla bych si jí koupit pod stromeček. Jsem Varačka, ale je mi jedno kde jí koupím. Pochopitelně veškeré náklady s tím spojené hradím. To je jen prozatimní dotaz, jak říkám napřed budu dle rad holek osahávat
Kdyby ses chtěla mrknout na nějakou 650 nebo 1200 tak ti poradím- Praha a okolí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Myslím, že tady spusta z vás už zapomělo jak a na čem začínali.
Moje žena si udělala papíry loni, má taky 165cm a zatím jezdí na SV650N (a ještě snížené) aby dobře dosáhla a stejně už 3x nedosáhla :-)
Doporučovat někomu, kdo má čerstvé papíry bez zkušeností a teprve chce začít jezdit, rovnou 12GS nebo cokoliv podobného, je holý nesmysl.
Petr GS napsal:
Myslím, že tady spusta z vás už zapomělo jak a na čem začínali.
Moje žena si udělala papíry loni, má taky 165cm a zatím jezdí na SV650N (a ještě snížené) aby dobře dosáhla a stejně už 3x nedosáhla :-)
Doporučovat někomu, kdo má čerstvé papíry bez zkušeností a teprve chce začít jezdit, rovnou 12GS nebo cokoliv podobného, je holý nesmysl.
S tím se nedá souhlasit. Já sem po 20 letech od fichtlu, na který jsem ani neměl papíry, čili naježděno minimum km sedl na půjčenou 12GS a v poho.
Koupil jsem F650 a to jenom kvůli tomu, že nebyly prachy na 11GS. Po půl roce 650 šla z domu /hrůza oproti 11GS/.
Možná su talent
Ale jde to, warum nicht. Záleží jak je paní šikovná.
Z Varů je Melizoy, mohl snad být ochotný.
Ale spíš bych řekl místnímu dovozci Bobovi co chceš a kolik do toho chceš dát a on ti doveze fajnovku.
myslím, že se dá zvládnout leccos. záleží na šikovnosti, citu, vytrvalosti, osobních sympatiích jedince a hlavně penězích. 12 supr, ale přeci jenom na začátek je tam opravdu dost kobyl. zase tenhle podvozek dost věcí odpustí. 650 považuji za přiměřenější výkonem, jen nějak mám větší sympatie k boxeru, ten se i líp zvedá a je odolnější. A co si vzpomínám, tak se 650 ani tak dobře neklopila (ta obyč). Ovšem nějak mi utkvěl v paměti ten motor v dobrým smyslu. Musí si to osedlat, projet a pak se sama rozhodnout.
Jirka
R1100GS
650 je určitě na začátek vhodnější, ten jednoválec odpustí leccos- necit na spojce,nějaký to podtočení apod. Já se na 650 hodně naučil a trvalo mi cca rok než sem stim přestal při každym zastavení mlátit o zem.Díky tomu pak byl na dvanáctku přestup snadnější. Někteří z vás tu radíte hned dvanáctku. Já mít dvanáctku jako první motorku tak je na srajdu a já taky. Všechny průsery sem si odbrzdil v mnohem menší rychlosti už na jawě a hodně mi to dalo.
TOLI napsal:
650 je určitě na začátek vhodnější, ten jednoválec odpustí leccos- necit na spojce,nějaký to podtočení apod. Já se na 650 hodně naučil a trvalo mi cca rok než sem stim přestal při každym zastavení mlátit o zem.Díky tomu pak byl na dvanáctku přestup snadnější. Někteří z vás tu radíte hned dvanáctku. Já mít dvanáctku jako první motorku tak je na srajdu a já taky. Všechny průsery sem si odbrzdil v mnohem menší rychlosti už na jawě a hodně mi to dalo.
Tak si asi dost divočák. Já sem nepadal ani na 650 ani na 11, ani na půjčené 12 obyč či ADV.
Pokud máš těžkou ruku nebo nerozum v hlavě tak je uplně jedno kolik máš koní...
Upravil ripper dne 04.11.2013 20:41
Tak si asi dost divočák. Já sem nepadal ani na 650 ani na 11, ani na půjčené 12 obyč či ADV.
Pokud máš těžkou ruku nebo nerozum v hlavě tak je uplně jedno kolik máš koní...
To ani ne spíš když sem začínal tak sem měl parametry jak průměrná ženská ted to není o nic lepší teda jako.... nějakejch 175cm a tehdá 65kg