TomasTT napsal:
Gratuluju taky k ReVampu - krásná věc, hlavně když se vezme v úvahu že s tím přišli necelý rok před uvedením 1200GS.
Každopádně mám polovinu toho kitu na své motorce (zadní polovinu) a pořád si myslím, že to je perfektní design když se to srovná s původním zadkem Adventure
Čau Tome, souhlas s tím designem....ten zadek to Géeso hodně omladilo...ale nejvíc se mi líbí nádrž, ta je fakt povedená. Jediný na co si ještě tak trochu zvykám jsou ty immo budíky....chybí mi prostě ten kulatej otáčkoměr
A mám na tebe jeden dotaz, jak je to s jednotlivejma dílama? na vašich stránkách je jen celej ten kit, umíte to i zvlášť? nepotřebuju nic, všechno bez škrábance, jen abych věděl. Zatím uvažuju přikoupit akorát držák s plotnou na topcase ...a ten tam máte zvlášť.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Honza_BMW_VW napsal:
...hele, já jsem Liberečák jak sviň. Už sem lákám ty Jihočechy, hned jak déšť trochu spláchne štěrk jedou sem na sever, takže bude taková nezávazná severočeská vyjížďka až třeba někam do okolí Doubice apod., ale je čas, ještě ani nenapadlo ;o))
Pokud to nebude vadit rád se této akce také zúčastním v Doubicích to je hezký tak chlapi ozvěte se někdo od Ústí ať to mám také bližší přátelé
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
TomasTT napsal:
Gratuluju taky k ReVampu - krásná věc, hlavně když se vezme v úvahu že s tím přišli necelý rok před uvedením 1200GS.
Každopádně mám polovinu toho kitu na své motorce (zadní polovinu) a pořád si myslím, že to je perfektní design když se to srovná s původním zadkem Adventure
Čau Tome, souhlas s tím designem....ten zadek to Géeso hodně omladilo...ale nejvíc se mi líbí nádrž, ta je fakt povedená. Jediný na co si ještě tak trochu zvykám jsou ty immo budíky....chybí mi prostě ten kulatej otáčkoměr
A mám na tebe jeden dotaz, jak je to s jednotlivejma dílama? na vašich stránkách je jen celej ten kit, umíte to i zvlášť? nepotřebuju nic, všechno bez škrábance, jen abych věděl. Zatím uvažuju přikoupit akorát držák s plotnou na topcase ...a ten tam máte zvlášť.
Myslím že všechno jde koupit samostatně ale je otázka, jak to bude třeba s těmi plasty do budoucna. Zatím jde objednat prostě všechno co v kitu je.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Honza_BMW_VW napsal:
...hele, já jsem Liberečák jak sviň. Už sem lákám ty Jihočechy, hned jak déšť trochu spláchne štěrk jedou sem na sever, takže bude taková nezávazná severočeská vyjížďka až třeba někam do okolí Doubice apod., ale je čas, ještě ani nenapadlo ;o))
Pokud to nebude vadit rád se této akce také zúčastním v Doubicích to je hezký tak chlapi ozvěte se někdo od Ústí ať to mám také bližší přátelé
TomasTT napsal:
A mám na tebe jeden dotaz, jak je to s jednotlivejma dílama? na vašich stránkách je jen celej ten kit, umíte to i zvlášť? nepotřebuju nic, všechno
bez škrábance, jen abych věděl. Zatím uvažuju přikoupit akorát držák s plotnou na topcase ...a ten tam máte zvlášť.
Myslím že všechno jde koupit samostatně ale je otázka, jak to bude třeba s těmi plasty do budoucna. Zatím jde objednat prostě všechno co v kitu je.
Díky Tome, potěšil si mě, ale doufám, že nebudu nikdy nic potřebovat
Bajlak napsal:
Já 40 km, ale je tam opravdu hezky tak rád pojedu
já 60 a znám to tam okolo
mimochodem, penzion Na Stodolci je "mé" dílo, od koupě až po jeho rekonstrukci a přístavbu ;o)) pro nejmenovaného majitele a mimochodem, vařej výborně a mají vynikající husu
www.jantruhlar.cz
Bajlak napsal:
mimochodem, penzion Na Stodolci je "mé" dílo, od koupě až po jeho rekonstrukci a přístavbu ;o)) pro nejmenovaného majitele a mimochodem, vařej výborně a mají vynikající husu
To je ta restaurace jak tam mají spoustu těch vyřezaných atrakcí?
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
...tak to vypadá zejtra na poslední malou vyjíždku, po víkendu i přes den 0 ...takže výjezd, umejt a zazimovat .... nesnášim zimu
Bajlak napsal:
To je ta restaurace jak tam mají spoustu těch vyřezaných atrakcí?
Tak v sobotu byla asi poslední vyjíždka před zazimováním....výlet Manětínsko, Rabštejn a okolí cca 120 km v 5ti stupních....no byla nám už docela zima.
Honza_BMW_VW napsal:
...taky je tady Selver, ten může dělat silničního předjezdce s tím svým korábem, takže v Liberci něco/někoho nasbíráme a ostatní přidružené obce pobereme taky ;o))
Carlos GS reVamp napsal:
http://img51.imageshack.us/img51/5647/c8d5.jpg[/img]
Ale stejně je ten design povedený. Nízký štítek není moc praktický ale je to hezký
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
jj, ten malej plexik mu sluší :-) ale je fakt, že při vyšších rychlostech to dost fouká ...stejně nejezdím žádnou střelbu a do těch 110 je to v pohode. A když jedu rychlejs, tak jen krátkodobe a dá se to ;-)
Co člověk to názor, za mě musím říct, že se mi to nelíbí. Připomíná mi to siluetou Scarver a ten se mi nikdy nelíbil. Na druhou stranu. Druhou takovou tu nenajdeš a důležitá je spokojenost majitele. Užívej si jí ;-)
Roman Jakub napsal:
Co člověk to názor, za mě musím říct, že se mi to nelíbí. Připomíná mi to siluetou Scarver a ten se mi nikdy nelíbil. Na druhou stranu. Druhou takovou tu nenajdeš a důležitá je spokojenost majitele. Užívej si jí ;-)
:-) jasný, ne každýmu se to musí líbit, ale se scarverem to nemá nic společnýho kdybys ji viděl naživo. Mě na fotkach přišla taková divná, zajímavá, ale když jsem ji viděl a vedle toho klasik GeeSo, tak mi bylo jasný na čem pojedu domů :-D naživo fakt krásná ;-)
Já myslím, že je potřeba se podívat na rok, kdy to vzniklo a co jezdilo kolem nás za motorky. V době, kdy spousta lidí měla 1100GS a jako "moderní" byly 1150GS, tak tohle bylo jako zjevení. Prdelka je proti 1100 i 1150 nesrovnatelně lepší, zadní světlo tam pasuje dokonale, předek je čistý a elegantní. Proti tvarům třeba 1100 to je fakt pecka. Ten kit se dělal právě i na 1100, takže lidi si mohli předělat design třeba po havárce a měli na oko modernější motorku a třeba i trošku snížili váhu. Fakt je potřeba to srovnávat s designem motorek z té doby - před deseti lety to bylo trošku jinde.