K dispozici jsou obě DVD. Vše ostatní ohledně verze ke stažení na mailu viz výše.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Eman_ napsal:
Tak si to difko pujcte mezi sebou a prepalte....naklady cca 10kc
Treba na RADARCE
Už trošku trapné, ne?
Troll je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k vytoužené emotivní odezvě[1] nebo jinak narušit normální věcnou diskusi.[2] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním. Trollové neškodí, jenom jsou otravní. Trollovy úmysly jsou vedeny čistě pro zábavu trolla. Pokud pobaví i někoho jiného nebo se snaží škodit, tak se nejedná o trolla, ale o flamera či diskuzního kašpara.
Na provokaci trolla obvykle reaguje některý účastník diskuse, který se domnívá, že „toto není možné nechat bez odezvy“....
Jiným přístupem je „toto je nejlepší ignorovat“ – pokud bude komunita trolla ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit
jůů to by pasovalo i na hixáčka :-)
sorry za plevelení ,ale nedalo mě to
nene, mě na mysl okamžitě přišel michal krtek
jinak taky píšu objednávku na download
Ahoj moc děkuji za doručení balíčku :-) teda balíček jste nedoručili vi ale PPL :-D ale děkuju
teď jsem to zkouknul a no po prpavdě :-D já nevím no :-) každopádně se těším na radarku na jaro :-)
milan enduroskola napsal:
kdyztak mi dejte vedet jak se vam to libilo
Ahoj první díl super hlavně ten nácvik.Jsem si říkal že to jde nějak jednoduše a nebylo to u každýho napoprvé.Druhej díl taky super.Oba díly mě zatím teoreticky hodně poradily jako začátečníkovi.Za mě spokojenost.Už se těším na enduroškolu akorát to musím trošku obrnit padákama.
První díly super..je dobré se na to v klidu podívat. Byl jsem tam i osobně, ale udělal největší kravinu. Na GS najeto cca 500 a po přechodu z Transalpa 600 fakt velkej skok. Takže za mě doporučuji se s GS pořádně rozjezdit a pochopit ho, a potom do terénu. Dnes po cca 80 tis. na GS začínám vyhledávat off víc než asfalt a trénuji dle instrukcí odtud.
Druhý díl...je fakt určen víc pro začátečníky. Pro toho, kdo už byl někde daleko a musel řešit když mu něco upadne nebo píchne, to je spíš porovnání logistické přípravy. Občas stejně člověk zjistí, že něco nemá a jak je zmíněn ,, Špáča ,, tak nejen spoleh na servis BMW všude, ale i to, že např. žárovku dnes lze koupit prakticky všude ( pokud mají otevřeno , např. pumpa v půlce Turecka je lepší než v půlce Belgie )
tak za mě DVD I = 1* ; DVD II = 3 ...takže doporučuji
všude dobře.....doma GSA