Tonda napsal:
Člověk si má, když to situace dovoluje, dělat radosti Takže, i když to není "modrobílá vrtule", tak gratuluji - svezení to je "pekelný" - měl jsem tu možnost si ji vyzkoušet.
Ať to jezdí Zetore
Motorka je to moc pěkné Zetore,to jo.Jen nevím jestli ti neměl napsat Tonda,že z motorek této značky odpadávají v terénu různé díly.Pokud si dobře pamatuju Tondovo vyprávění o zkušební jízdě na KTM.Hlavně ať si na té krasavici neublížíš.Přeju mnoho šťastných a bahnitých kilometrů.
.
Tonda napsal:
Člověk si má, když to situace dovoluje, dělat radosti Takže, i když to není "modrobílá vrtule", tak gratuluji - svezení to je "pekelný" - měl jsem tu možnost si ji vyzkoušet.
Ať to jezdí Zetore
Motorka je to moc pěkné Zetore,to jo.Jen nevím jestli ti neměl napsat Tonda,že z motorek této značky odpadávají v terénu různé díly.Pokud si dobře pamatuju Tondovo vyprávění o zkušební jízdě na KTM.Hlavně ať si na té krasavici neublížíš.Přeju mnoho šťastných a bahnitých kilometrů.
Z týhle né to je ještě poctivá konstrukce, asi jediná oranžáda kterou bych doma snesl.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tonda napsal:
Ať to jezdí Zetore
No z téhle snad ne. Ty díly mi odpadávali z nové 1190 Adventure po jedné "zkratce" mezi Ivančicema a Oslavanama. Ony ty novější motorky už jsou všechny víc "spotřební" (ať je to jakákoliv značka).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Zlom vaz Zetore. Lepší než onanovat na haj.zliku sám. Jinak opravdu nevím,co tě k tomu vedlo. Hlavně to přežij.
Upravil Kasak dne 10.12.2013 08:32
Když je hlad,je i husa dobrá.
Je to krasavice.
Ale do terenu bych na tom asi nechtel, jednou jsem mel Superenduro pujceny a mel jsem co delat, abych se udrzel riditek. Je to hroznej masakr
Je to krasavice.
Ale do terenu bych na tom asi nechtel, jednou jsem mel Superenduro pujceny a mel jsem co delat, abych se udrzel riditek. Je to hroznej masakr
JJ kámoš taky popojel pár km se superendurem... Stálo to 20.000,- Kč a sedředou nohu a ruku a pár naraženejch žeber.
Dodnes na to vzpomíná...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Je to nádherná motorka, taky gratuluju. Jezdil jsem na ní letos trošku v Maroku - asi nejlepší, co si člověk může představit do terénu, když chce aby to trošku jelo a neuštval to. Výkonu až moc, komfort pochopitelně nula. Ale ten výkon...
Jediný mínus který bych tomu vytknul, je dost příšerná spotřeba. Měl jsem možnost se projet na dvou kusech (demo motorka Touratechu s velkou nádrží) a ta v Maroku a žraly obě stejně. To je jediný mínus. Možná ještě trošku citlivost na čistotu filtru. Jinak je to superstroj.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To je najednou gratulací a chvály. Houby, když někdo uteče od vrtule k oranžádě,tak jedině vzít bič a vypráskat ze dvora. I když je to ZETOR!! Takhle si za svý peníze pomoh m o ž n á k lepší motorce a kdyby to udělal každý,kde to skončí?
Hele když on je problém s tím, že tahle motorka se dá pořídit v dobrým stavu za 150 tisíc. Jediný ekvivalent, který BMW vyrábělo je HP2. Zkus jí vůbec koupit, natož za 150 tisíc. Za to se nekoupí ani po totální havárce. Takže tady to je parketa pro dvě motorky na světě a jedna z nich je prakticky nedostupná, takže holt je potřeba pochválit nákup - i když to je jiná značka. Kdyby si koupil LC8, tak tolik pochval asi nebude bych řekl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...