radovant napsal:
Bigr: lovci hlav je starsi kousek, ktery je mimo 'Harry Hole' serii. Bylo to i sfilmovano. Rekl bych ze i film stoji za to.
Ted posledni dobou ctu 'Lars Kepler', ve skutecnosti manzelska dvojice pouzivajici tento pseudonym. Hypnotizer je jen ochutnavka, dalsi dve dila jsou znatelne lepsi
Aha díky.
The Hypnotizer byla taky sfilmovaná. Stejně jako trilogie Muži,co nenávidí ženy Dívka,která si hrála s ohněm a Dívka,která kopla do vosího hnízda. Nedávno to dokonce šlo v TV.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Doporučené knížky, aneb která knížka mě fakt dostala
Přidané 26.01.2014 20:51
Bigr: jj, larssen byl sfilmovany, dokonce prvni dil dvakrat, jednou svedi, nebo nejaci jini severani a podruhe amici. To druhe jsem nevidel. Kazdopadne to co jsem videl bylo dost povedene.
Přidané 13.02.2014 12:33
morabo napsal:
LUKES napsal:
Je toho dost ale kdybych měl vypíchnout jeden titul pak asi Jack London - Tulák po hvězdách.... Začínal jsem tesákem, voláním divočiny a pak toto... Jsem myslel že je to jiný spisovatel
A nebo Čapek cokoliv ten je taky dobrej a dá se číst furt dokola
Nebo Forsyth Frederick
Či Wilbur Smith
.... Blbé téma....
Stephen Leacock - Literarni poklesky (spickovy povidky, anglickej humor, super na cesty)
nebo O´Henry - Gentlemani a podfukáři, Jaro na jídelním lístku
Upravil Woodman dne 13.02.2014 12:33
Přidané 24.02.2014 19:42
radovant napsal:
Bigr: jj, larssen byl sfilmovany, dokonce prvni dil dvakrat, jednou svedi, nebo nejaci jini severani a podruhe amici. To druhe jsem nevidel. Kazdopadne to co jsem videl bylo dost povedene.
Ta americká verze stojí za lejno, švédskou doporučuji pro ty, kteří po první strance usinají, jako ja.
Upravil parukar dne 24.02.2014 19:57
Přidané 24.02.2014 19:55
Blaine Harden - Utek z tabora 14 - Realita soucasnych pracovnich taboru v Severni Koree a doposud jediny uspesny utek za hranice Ciny. Hodne doporucuji. http://www.databa...-14-166296
Přidané 26.11.2014 13:55
Skúšal som už všade, možno niekto pomôže tu ...zháňam knihu od Marcusa Luttrella " Operace Redwing " ...ak by mal niekto na predaj alebo na ňu niekde natrafil kúpte ju a ozvite sa !
Glock-plastik fantastik :-)