Krásné prožití svátků vánočních a mnoho bezpečně najetých kilometrů v nastávajícím roce přejí Michal a Klárka (xHackerM a Hugitka).
xHackerM přiložený následující obrázek:
Milí kamarádi(dky), známí i ti méně, jelikož jsem byl do teď v jednom kole, rád bych vám všem popřál hodně štěstí a zdraví a taky vám napsal, že jsem rád, že vás znam, jelikož když se daří, tak sdilena radost je pro mě fakt dvojnásobná a pokud se třeba někdy nedaří, tak mi pomahate jít dál.....diky
Na vytvareni PFka bohuzel taky casu pomalu, tak jsem rad, ze jsem vas mohl alespon nektere stedrodenne pozdravit a i vsem ostatnim preju stastne a vesele a pristi rok zase o neco lepsi nez ten dosluhujici.
Maiali nel Fango!
...pánové/dámy, přátelé/nepřátelé, přeji krásné, klidné, pohodové vánoční svátky, úspěšný rok 2014 plný štěstí, pohody, optimismu, úsměvu na rtu, úspěchů i pokory,...prostě ať se vám všem a všem co máte rádi daří ještě lépe než si přejete
H
www.jantruhlar.cz
Neberte to jako provokaci,ale az dnes jsem udelal nejakou fotku.Na motorce mam praskle spojkove lanko,tak bez motorky.
vevis přiložený následující obrázek:
[81.87Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Všem přátelům jedné BMWGS.cz stopy, jejim rodinám a kamarádům přeji všechno nejlepší do nového roku, spoustu šťastných cest, které budete brázdit buď se svými blízkými nebo se k nim z výletů vrátíte. Hodně úspěchů jak osobních, tak pracovních a hlavně to zdraví. Mějte se fajn a opatrujte se!
Nazdarek, spousty km bez nehod v roce 2014 at stroj slouzi a co je hlavni tak pevne zdravi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zdravím všechny Géesáky a vůbec příznivce, fanoušky BMW
dovolte mi, abych vám všem popřál příjemné prožití svátečních dnů a hodně dárků pod stromečkem.
A v Novém Roce jezděte tak aby jste se v pořádku dostali domů,čekají tam na vás.Užijte si to!!!!!