schrek napsal:
diky diky , prave zacinam resit jestli opravdu 7 mistny auto bude to pravy orechovy a jestli nepostaci velky 5 mistny, jak tu kdosi psal, plnenozenej (5 lidi ) jezdim tak 1x tyden a hodne plne naplnenej na dovolenou, vekendovky atd. jezdim tak 15x a to je tak do 35-40% km z tech 30tis rocne
dostal jsem nabidku na volvo XC70 ale to asi neni vzadu vetsi na sezeni jak octavka na sirku
Určitě Galaxy, úžasně variabilní auto. Já mám 1,9 TDI není to žádná závodnička a jezdím i na řepku za 29 Kč.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
tak zarim tu mam 3 favority
Saharan
Peugot 5008
Galaxy
Dacia Logan - tam bych to dal v novote 5let zaruka no ale s mym najezdem tak max 4
T5 - to ale neprojde asi doma ? Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
neprosdadim bo bych to ani nechtel zaty prachy kdyz vim ze ted na novy BMW (ted presne nevim ten model mam to vpraci) dali kamosovi slevu na predvadecku 956.000,- z cenikove ceny
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já měl 7 míst. Captivu , naj 250 tis. bez jediné závady, teď mám 7 míst Orlando se 100 tis taky bez jediné závady. Jsou to Chevy- korejci ale slouží perfektně a nejsou drahý. Parádu s tím ale neuděláš
KUKY se vrací
ty jo tak uz sem to videl ze opravdu jo , ale tam uz nic pak nedas a captiva je mala pro 5 lidi na dovolenou
Upravil schrek dne 10.01.2014 21:00
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ten vypada dobre za tu cenu asi nema i ty zadni sedacky ze ?
To netuším, to bych se musel Radka zeptat, ale vím, že se dají poměrně běžně sehnat, kamarád dokupoval do Alhambry.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ten sharan je sice 2.0 ale na tu vahu slabej motor 119k. Stejnej 2.0 tdci ve fordu ma az 148k (..delaji se asi 4 verze vykonu), ani nic jineho nez ten nejsilnejsi nehledej. Asi to pujde precipovat ale myslim zbytecne sra.ni.
Jinak me se tam libil i ten Patfinder..
Tu dela jen VW, ale taky se mi libi :0) ale jak rikam, na horach jsem porad a za 5 let jsem jeste retezy nenasadil a cenovej rozdil je docela znat. Mrkni spis na rok 2007 a novejsi, konec 2006 se menil modelovej rok a ford s vw si je zacali vyrabet kazdy zvlast, i kdyz jsou si porad podobny. Starsi typ mival udajne problemy s elektrikou.
ja kdyz uz stary tak 2009 a mladsi, jiank ja s octavkou taky nemel za roky co jezdim problemy spis jde o to ze jezdim casto na chalupu a tam to je pekne rozjebany v tom lese atd
Čeština můj koníček
raptor napsal:
2.0 TDCI od Fordu je motor ktoremu by som sa OBLUKOM vyhol
najlepsia fordacka nafta je 1.8 TDCI
Mam druhej a celkem 450t km bez problemu. Navic to auto je vcelku tezky a 1.8 je tak myslim max v mondeu. Ale jsem postizenej, jezdim tak 7-8t mesicne po celej evrope tak vetsinou pospicham a do slabsiho bych uz nesel.