Parukar napsal:
mě přijde u varianty 3 ten šedý podklad zbytečný, nic nevypovídá, ( ? nebo je to jako = "národ šedých myší ?) takže preference 1 a,b, pokud A tak NAVY, za logo na rukávu dávám taky
ten podklad není šedý ale stříbrný
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
To se chystáte všici do Soči nebo co? Co na tom tričku představuje pro "neznalé" to, že jezdíme, že jezdíme na motorkách, že jezdíme na motorkách BMW ???
Normální člověk si bude myslet, že je to asi firemní tričko http://www.gsklub...
Další věc, kolik těch map chcete na tričku ještě mít? bmwgs je česky lokalizovaný server, ale združuje především čechy a slováky a myslím si, že by bylo nefér udělat trička jen s vlajkou čr.
I takhle to jde jen pro ukázku, co dělal PAN grafik...
Doufám že se Milan V neurazí, ale to tričko vypadá jak na olympiádu.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Někdo totiž ve vedlejším vlákně kritizoval, že by tam neměl být ani odkaz na GS forum a ani šachovnice.... , tak se toho asi chytli...
Ale naprosto souhlasím s tím že znak BMW by tam měl být.... znak SR už záleží na domluvě.
Upravil macabe dne 10.01.2014 09:29
Udělal bych variantu úplně to samé co poslal Milan akorát bych tam dal mapu a vlajku ČR či SR a nebo dohromady, ale nevím jak to náročné pro výrobu.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
[quote]swat napsal:
To se chystáte všici do Soči nebo co? Co na tom tričku představuje pro "neznalé" to, že jezdíme, že jezdíme na motorkách, že jezdíme na motorkách BMW ???
Normální člověk si bude myslet, že je to asi firemní tričko http://www.gsklub...
Souhlas. Mě by se líbil ještě k té České republice na zádech, nápis BMW Motorrad.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Já myslím že když si někdo přečte to GS tak mu jistě neunikne to BMW pod ním. A jestli si to spojí s GS condro tak je to jeho boj.
newman napsal:
Vypadá to opravdu jako reklamní triko na BMW.GS fórum.........
Chybí mi tam znak BMW a nápis Motorrad by taky nebyl od věci....
Přesně tak. Triko by mělo dát všem jasně najevo že jezdím na motocyklu BMW a jsem z České republiky. Nic víc, nic míň.
Upravil tomasgs dne 10.01.2014 10:13
Aha. Tak to já zas myslel že má dát najevo mojí státní příslušnost a náležitost ke komunitě BMW motocyklů.
p.s. tohle forum už přeci svoje triko má. Nebo se pletu?
Upravil tomasgs dne 10.01.2014 10:17
newman napsal:
Vypadá to opravdu jako reklamní triko na BMW.GS fórum.........
Chybí mi tam znak BMW a nápis Motorrad by taky nebyl od věci....
Možná mi něco uniká ale myslel jsem si že to má být tričko BMWGS fora
Nemá, kdyby tomu tak bylo, měl bych o tom něco vědět ne?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tomasgs napsal:
Aha. Tak to já zas myslel že má dát najevo mojí státní příslušnost a náležitost ke komunitě BMW motocyklů.
no má ale to už nejde sehnat. A Věřím že každý aspoň průměrně inteligentní člověk pozná podle naší vlajky a nápisu Czech republic Tvou státní příslušnost. Nebo se pletu?
tomasgs napsal:
no má ale to už nejde sehnat. A Věřím že každý aspoň průměrně inteligentní člověk pozná podle naší vlajky a nápisu Czech republic Tvou státní příslušnost. Nebo se pletu?
Nepleteš. Ale náležitost k BMW Motorrad komunitě už z toho tedy patrná není.