Myslím, že dnes chybělo střelecké štěstí. Dve tyčky a ta střela od Plekance z mezikruhů měla parametry ale golman měl kliku že mávl lapačkou. No uvidíme co bude dál.
Splněný sen moje 1100GS
Nevím hoši, ale asi jsem se díval na jiný hokej. Nemůžu upřít snahu, ale všude to měli švycaři pod kontrolou. Všude byli o krůček před námi, chyběl okamžik přečíslení, přečíslení, chyteé nahrávky, prostě nás forčekovali a dobruslovali. Někteří naši hokejisté toho měli zřetelně dost. ..když nehraješ patřičné minuty ve svém týmu a máš to pak hrát proti nejlepším, někde se to projeví. Škoda Hejdy nebo Hertla, nějakého dravce co by je splašil a rozbil ten systém. To by pak staří pardi měli i prostor. Za mě je to realita, nikdo z našich nehraje v mančaftech kde působí prim. A podle toho i vypadají ty mančafty. Víc než ostatní se mi líbil Krejčí.
Upravil Waltr dne 16.02.2014 07:57
Asi jsem koukal na hokej s Waltrem... otřesný výkon! Švýcaři jsou nepříjemní obranáři s rychlým přechodem do útoku, ale viděl jsem jak s nima hráli Švédové (ostře, tvrdě a mačkali je) a s našima se to nedá vůbec srovnat. Proto jsme taky prohráli. A co teprve poměr střel na bránu... Jestli měli víc štěstí při gólu nebo naši míň štěstí při tyčkách bych vůbec neřešil. Po prvních deseti minutách jsme je neměli pustit za půlku jako Švédové a bylo by všechno jinak...
Jinak viděli jste toho "amíka" (tuším O'Shea) při nájezdech proti Rusku, to byl koncert...
žiadne mužstvo zatiaľ toho vela neukázalo aj ked v porovnaní s čechmi naši ukázali ešte menej
srdce by samozrejme chcelo aby sme vyhrali my, ale keby som si mal staviť podľa toho čo som doteraz videl na obrazovkách tak by som stavil na vás
na remízu s Rusákmi sa síce strašne dobre pozeralo ale strelecky sme impotentní v troch zápasoch dva góly to je málo aj na futbal
dokonca mám zlý pocit že ak Jarda s Plekancom budú mať svoj deň tak nám ani dvaja čarodejníci v bráne Jano a Laco nepomôžu :-/
Upravil raptor dne 17.02.2014 12:11
live fast, die young be wild, have fun