bmwvvv napsal:
Ahoj, hledám a zatím jsem nenašel krycí (ochrannou) folii (barva transparentní) na LC do oblasti kolen. Nerad bych si to tam ošoupal časem kolenema.
Nejlépe originál, ale ten se asi nedělá.
Tak kdyby někdo z Vás věděl.... Předem díky.
Tu koupis v kazdy firme, ktera dela reklamy ze samolepicich folii. Nejspis ti ji daji zadarmo, ten kousek.
Mimochodem dobrej napad, ja uz mam levou stranu od kolena odrenou
Alda napsal:
Musim uznat, ze plexi na ADV je sice skvele tvarovany a siroky, zadny turbulence, ale neni zrovna vysoky.
Mam mouchy na helme a na to jsem s orig. plexi na obyc vzduchovy 12tce nebyl zvyklej. Plexi mam v nejvyssi poloze, sedlo taky a merim 186cm.
ja uvazuju, ze adventurni poridim.. teda MOZNA.
S tvoji vejskou by to mohlo bejt idealni plexi. Oproti starsi 12tce je tvar super, zadny turbulence do ramen.
bmwvvv napsal:
Ahoj, hledám a zatím jsem nenašel krycí (ochrannou) folii (barva transparentní) na LC do oblasti kolen. Nerad bych si to tam ošoupal časem kolenema.
Tu koupis v kazdy firme, ktera dela reklamy ze samolepicich folii. Nejspis ti ji daji zadarmo, ten kousek.
tak to vyres americkou paskou jako ja
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bmwvvv napsal:
hicks napsal:
tak to vyres americkou paskou jako ja
to ale vypadá hůř, jak poškrábaný, ne ?
NE, zvlast kdyz pouzijes jak stribrnou, tak cernou + transparentni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jinak v pátek jedu do Friedrichshafenu na leteckou výstavu, tak když to vyjde časově tak bych se zatavil v Mnichově a omrkul bych ty folie u Wunderlicha
Upravil bmwvvv dne 08.04.2014 10:27
PavelDR napsal:
Já jsem dnes objednal plexi od Puigu,tak doufám,že bude dostačující.Dodací doba 14 dní.Už se těším až to vyzkouším.Máte je už někdo namontované?
Takže namontováno ,vyzkoušeno a na mejch 175 cm dobrý.
Pozice plexi skoro dole,takže rezerva směrem nahoru je 5-6 cm.
Jedu ho rovnou zajet do Maroka
PavelDR napsal:
Já jsem dnes objednal plexi od Puigu,tak doufám,že bude dostačující.Dodací doba 14 dní.Už se těším až to vyzkouším.Máte je už někdo namontované?
Takže namontováno ,vyzkoušeno a na mejch 175 cm dobrý.
Pozice plexi skoro dole,takže rezerva směrem nahoru je 5-6 cm.
Jedu ho rovnou zajet do Maroka
Tak ať ti na tvé první delší cestě s LC dobře slouží.
.
Na radarku priveziem rozšírenie stojanov na LC GS aj GSA. mam sice len po jednom kuse ale na ukazku stačia.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
no prvny skuška bnude na tvojej motorke. preto mam len po jednom kuse. ,,prototypy" Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/