Jinak na nádrži se pracuje ale reálně to nevidíme dřív než někdy v polovině sezóny. Mluvili jsme s tvůrcem toho projektu a je tam řada problémů, které musí vyřešit a není to tak snadné jak to vypadá.
Podle neoficiálních informací co jsme se dozvěděli nebude žádná adventure verze minimálně do konce příštího roku.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Ehm, jen pro zajímavost - naloženou 690 LC4 jsme viděli v reálu o víkendu a některé ty detaily na prototypu co byl na fotkách v news a v online katalogu se už předělávají, konkrétně ty padáky blízko svodů apod.
Ovšem viděli jsme ty rámy na kufry za 5000Kč a nemám slov. Ńerez, včetně zadních stupaček a řešení co nahradí chybějící podsedlovku za tyhle peníze. Prostě agresivní dotace. Rám co teď nabízí KTM (ke kufrům Zega co dodává TT) je peklo, má o milimetr menší průměr než by měl mít a je z bláta a ne z oceli. Proto se ve fabrice pochlapili a vyrobili něco, za co se fakt nemusí stydět - aby prostě ukázali, jak to má vypadat. Důvody jsou jasné - chtěli ukázat že udělají lepší než ty, co bude nabízet KTM jako OEM výrobek.
Kdyby měl někdo zájem, mám nějakou potajnu pořízenou fotečku během školení a můžu poslat mailem ale nechci to dávat do fóra...
Samé dobré zprávy
KTM 690 je sice menšího vzrůstu ale nesmírně zábavná a chytlavá.
O foto mám samozřejmě zájem a předem děkuji. O nádrž až bude taky.
Nedorazily vám už ty věci co jsem na ní objednával ?.?.?.?.?.?.?.?
email pro foto je robert@abparket.cz
Díky
Robert přiložený následující obrázek:
[108.35Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Máš to v mailu.
Výroba podle mě nepojede dřív jak za pár týdnů - viděli jsme že předělávali v research dílně zrovna ty padací rámy a budou i jinak spojené atd.
Rámy na kufry a kufry jsou jasné, nějaké další věci taky ale ne všechno a netuším jakou to má prioritu.
POZOR po velké ráně se asi může výfuk opřít o nádrž a trochu v ní zatopit a nebo ho tam ten trouba blbě namontoval, páč já tam mám moře místa.
[272.31Kb]
Tadle je zajímavá, ale co ty svody ? ? ? To bych pomačkal v první rokly
Ale jako novej Adventure 690 by to bylo zajímavé
[50.17Kb]
Upravil Robert dne 20.11.2008 17:04
No na tento typ motorky a plexi . Po prvnim vetsim padu bude na strepy. Nebo kdyz poletis pres riditka, tak ho stejne vezmes s sebou... ja jsem rad, ze na me poradne fouka. Kdyz clovek radi v terenu, tak se pekne zhycuje a potrebuje cersty vanek .
Už znám cenu je to 1450 nebo 1480 dál jsem neposlouchal a objednal i kdybych to tam měl dávat jen do megabahna jako bylo teďkonc v Milovicích a pak to zase sundat, nebo to jezdit do uražení a pak to tam už nevracet.
Remarko má pravdu že v lese je to lepčí bez, ale ty přejezdy do lesa ve 120 - 150 km/h jsou vopruz. Takže než budu starej a línej ( pak si koupim pořádnou kouly......a přívěs ) tak po osee a to se mini plexi občas hodí.
Shrnutí :
Objednávací číslo......76508065000
Cena .....................1450 - 1480,-
Doba dodání .............5 - 10 dnů.
Stačí zavolat do Flashe a už to frčí.
[60.3Kb]
Upravil Robert dne 24.11.2008 19:23