Doteďka jsem s Českou poštou neměl větší problém, ale mám už týden na cestě zásliku od ADV ONE s.r.o. s díly do motoru a převodovky a začínam bejt celkem, ehm... nepříčetnej. O víkendu jsem mohl udělat spoustu práce. Ach jo...
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
Doteďka jsem s Českou poštou neměl větší problém, ale mám už týden na cestě zásliku od ADV ONE s.r.o. s díly do motoru a převodovky a začínam bejt celkem, ehm... nepříčetnej. O víkendu jsem mohl udělat spoustu práce. Ach jo...
vítej v realitě
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Melizoy napsal:
Jsme na tom stejně.Taky již týden čekám balík od ADV ONE s.r.o.(odeslaný 5.3.) a chtěl jsem to víkendu složit místo toho jsem jen rozladěný.Tak jeden balík mi již šel 6 dní tak mám ještě čas
Upravil Vencar1150r dne 11.03.2014 18:36
Joe napsal:
Posílám balíkem do ruky a nemám problém. Sice je to dražší, ale vždycky max. dva dny.
jj balík do ruky jo, jinak je fakt,že ty trika většinou došly druhý den.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Ty Ježku mě připadá že Ti tam na vaší poště dělají určitě naschvály a pozdržují balíky protože jinak asi není ani možný že balíky z ADV ONE jdou tolik dní
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Já jsem třeba zjistil úplnou náhodou,ale opakovaně,že je "strašnej problém" pro českou poštu,doručit balík pouze na dobírku.Když to pošlu jakkoliv jinak,tak je tam druhej,max.třetí den Na dobírku není neobvyklý týden a víc
Upravil Mr GS dne 11.03.2014 21:18
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak ani po 6 pracovních dnech nemám balík od ADV one s.r.o. doma.Ježek psal,že má rekord do Tábora 7 dní.No asi ten rekord pokořím Zítra,když to nepřijde tak už nevím.
Jo, je to tak, obycejne poslany balik mi sel tejden (Praha - Plzen). Ten jejich Balik do ruky (misto ca 90 Kc ca 120), tj +30% cena - byl druhy den v Mikulove dorucen. Umi to, kdyz se chce. Obvykle to teda zvladaji do tydne...
Jinak zkusenost z opacneho konce - v sobotu jsem v Anglii objednal dily, v pondeli je odeslali a dneska (ctvrtek po obede) mi to GLS privezli.
Upravil Vencar1150r dne 13.03.2014 18:35
Tak se přidám se zkušeností. V pondělí podaný balík Do ruky (dražší - garance doručení do 24 hodin). Ve sledování zásilky se ukazuje jen "podáno", ale jinak nic. Volal jsem na tu poštu, paní mi řekla, že každý den se balíky odvážejí a že u nich nemohlo nic zůstat. Na infolince nedohledali nic, mám si prý podat reklamaci, do 30 dnů mi dají vědět, kde ten můj balík je.
Jinak minulý týden jsem si objednal deku na skútra v Itálii, v pondělí ráno koupeno na ebay, ve středu v poledne to DHL doručilo ženě domů.
Takže skóre: DHL Neapol - Plzeň 1400 km - 52 hodin; ČP Kralupy - Karlovy Vary 120 km - 80 hodin a zásilka neznámo kde. Bravo.
Tak ani po 7 dnech mi česká pošta nedoručila balík od ADV one s.r.o. V práci,kde dělám nám posílají z Itálie nástroje a náhradní díly a ráno to pošlou a druhý den to máme v ČR v práci.DHL - Brescia - Domažlice 2 dny.ČP - Praha - Domažlice ani po 7 dnech nemám balík.Tomu říkám rychlost.
U nas nedorucuji standartne, ale predevcirem "dorucovali".
Privezli balicek za 477kc a manzelka ho sla prebrat s 1000 korunovou bankovkou. Ridic, ale rekl ze nema na zpet a tak se otocil a odvezl balicek na postu at si ho vyzvednu tam :-D
3/6 Marines SEMPER FI
vcera mi toli posilal balik nejdrazssi sluzbou EMS s garanci doruceni, ano dnes to doslo asi jen 10 min pred tim nez vyprsi lhuta kdy to muzes reklamovat a vrati ti penize, navic uz negarantujou ajk bylo u EMS zvykem do 10:00 ale garantujou jen ze ti to opravdu druhy den dojde od 8:00 - 14:00
jo a u nas uz nevi taky za co by vybirali penize, standartne neplacene parkoviste XY let je ted rozdeleno na dve casti, neplacene a pokud chces zaparkovat blize a mit jistotu, ze zaparkujes hned pred vchodem na postu zaplat nam poplatek a muzes tu stat 30min - takze tam zaparkuju, pujdu na postu si koupit casovy kotouc jak tomu rikaji, a pak nazpatek dam to za okno a jdu s balikama na postu - pekne de-bil-ni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jinými slovy: Sice jsme ti zadrbali zásilku, ale na oplátku ti nabízíme, že ti jich zadrbeme víc... :-D a pohodička, nikoho to nesere...
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...