Zatím máme naplánováno v druhé půlce července stopovat Vinnetoua, ale pokud by nám náhodou Vinnetou utekl, tak bychom přijeli - 2 bílé tváře s jejich věrnými oři, spaní buď stan nebo pod širákem
Mr GS napsal:
kapacita chaty 29,ale kapacita hospody stěží 20 No,co naplat?...budem chlastat venku
Snad se dostavím
Peťo, když jsme to probírali s Dájou, tak myslím říkala, že do hospody + do toho salonku vedle (ta místnost s televizí) se vejde při rozmístění všech stolů 40 lidí. A dalších tuším 30 míst je v létě na "zahrádce" pod slunečníky. Ruda to kdyžtak zjistí přesně. Tohle bude myslím v pohodě. Snad nebude večer a v noci nějaká "ultrakosa" na sezení venku Já to beru tak, že dobrých lidí se vleze spousta.
Minulý víkend jsem se tam zastavil na oběd a kus řeči - už se na nás těší. Myslím si, že místa bude dostatek - tak nějak jsem to v hospodě zhruba spočítal a ty počty v příspěvku výše sedí. http://tonda1200....CN9013.jpg
Mám dojem, že starosti s místem jsou zbytečné. Pokud nebude pršet (letos to asi nehrozí), vlezeme se všady...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Asi přijedeme. Spát budeme na chatě. Máme jí pár km odtud. Mimochodem na Pastvinách pořádáme sraz Vstromklubu a na Kašparově chatě máme oběd ;-). Svět je malej.
Taky dorazím, spaní si zařídím ve stanu. Pojedu z Kroměříže, to je taky na Moravě :-D můžem se pak domluvit na společnou jízdu.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Přidávám několik tipů na výlety po okolí Chaty na Adamu (vše vesměs v okruhu cca 50-ti kilometrů od chaty). Je to jen takový „výběr“ tipů, na který jsem si vzpomněl. Orlické hory jsou krásné celé, takže si snad každý najde „to svoje“. Třeba sem ještě někdo přidá nějakou zajímavost v okolí, která stojí za návštěvu. Hromadná vyjížďka v plánu není – takže je to na každém, kam sám pojede nebo jestli se k někomu přidá nebo jestli bude „kalit“ na chatě
Pak je pěkná cesta přes polské lyžařské středisko Zieleniec. Přejede se do Polska přes přechod v Orlickém Záhoří, pak cesta přes Zieleniec. Zpět do ČR přes hraniční přechod Olešnice v Orl. horách / Kocioł. http://tonda1200....CN9360.jpg
Upravil Tonda dne 03.06.2014 12:06
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...