Je fakt, že pro někoho je to lepší když to není tak organizovaný mě to taky vyhovuje víc..., ale podle mě valná většina lidí je radši když ví do čeho jde a většina by jinak asi ani nepřijela....
Já bych tohle docela nerad tady řešil. Sraz je jaký je a rozhodně nenutím žádného z účastníků se něčemu věnovat. Ať si každý dělá co chce, ale naopak pro lidi, kteří něco očekávají chci a musím mít připravený program. Kdo se k dění připojí, má možnost. Kdo nechce, klidně si může projet okolí a večer se vrátit k ostatním.
Prostě nabídka "zábavy" na srazu bude a ať si jí každý využije jak chce.
to Michal:
1-Mám s tím svoje zkušenosti ale osobně dávám přednost kvalitě před kvantitou
2-Rozumnej majitel místa pro sraz musí pochopit menší účast vlivem počasí.Rovnou jim přeci řekneš,že je to sraz lidí jezdících na motorkách(záměrně nepíšu motorkáři,protože to nejsem-bych se musel stydět ) a pak to normálním lidem musí být jasný + další věc je to,že ti tady stejně naslibujou hordy lidí,že přijedou a nakonec dojede půlka nebo s velkým štěstím 3/4 .Lidi jsou prostě nespolehlivý a mají jen velkou hubu
Já na rovinu říkám,že udělám všechno proto,abych tam nebyl Myslím tím,že přednost má dovolená a září je prostě nej termín.Nikde nejsou turisti a motorkáři,protože se srážej na srazech ...ale pokud mi to nevyjde,tak možná přijedu....když teda nebude povinná účast v kamionu PSI
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Honza_BMW_VW napsal:
Michale,
s tím programem nás nezahlť. Je třeba aby zbylo místo na program pivo/kořalka ;o))
Jakým programem? Vždyť není skoro nic naplánováno. A navíc vyjížďky budou časově kratší, abychom se v areálu sešli dříve a měli na sebe více času.
Michale, v klidu. Vážím si, co vše zařizuješ, že se o nás postaráš, respektuji náplň této podzimní atrakce (je hrozný, že se teď plánuje podzim, když jsem ještě nevyjel ;o)), výlet po okolí apod.. Není to jednoduchý, pokud mohu, pomohu. Držím place a jsem zvědavej co bude letos za "Michalovi překvapení". Pro inspiraci, na jednom ministerstvu zbyly kalhotky s bobrem a trenky s ptákem ;o))
www.jantruhlar.cz
...čeče Michale, co chystáš za překvapení?Jsem napnutej jak kšandy. Jen koukám na tabulku a moc nás tam nebude a nebo to jenom neaktualizuješ ;o/
www.jantruhlar.cz
Žádné překvapení, vše je uvedeno. Max. mi hrábne a třeba zařídím ještě gyros nebo kolena na gril. Ovšem jak píšeš, zatím se zájemci nehlásí. Tabulka je aktuální.
...tak to nás bude na tu Tvou ušatou kamarádku domácí poměrně dost ;o))
to se poddá, bude zase pohoda a lidi přijedou. On může být problém s termínem, ten zimní prvního ročníku byla si lepší ;p
www.jantruhlar.cz