to: Mr.GS a TomR1
peto a tome,
ja chapu o co vam slo, i ja jsem tu mel stejny problem, kdyz jsem chtel neco koupit, ale:
- predpoklada to slusnou moralku zucastnenych (u tebe petre nemam strach, toma asi neznam nebo jen z videni)
takze jak tu nekdo psal, zijeme tam kde zijeme, a vetsina razi to heslo o tom suk.. psovi apod a proste proda i brachu.
S tim nic nenadelame.
Samozrejme to co navrhujete je ferove, ale nekdo proste musi prodat nebo koupit hned a tri dny to nevdrzi. A co kdyz je cena velmi vyhodna? ze byl nekdo prvni, ale ma to 300 km a ja to mam 20, tak proc ho nepreskocit....atd.
takze: ebay, aukro atd dobre vi, proc dela to hodnoceni, je to pekny napad, ale zde nerealizovatelny, ja bych za nej byl taky rad, ale uz sem se s tim smiril.
Mr GS napsal:
to Woodman:
sice to není to samé,pane filozof,ale navzájem se to nevylučuje,naopak je to nedílnou součástí toho,o co mě šlo
A co s ním??...nic.Jen si myslím,že kdyby to bylo v pravidlech,tak se to přece jenom dost omezí.
Nic méně,mě to může být fuk.Zase tolik věcí tady neprodávám,ani nekupuji a šlo mě jenom o princip...a když si tady chcete pěstovat takovouhle morálku,tak s tím samo nic nenadělám...ostatně,co jsem čekal v česku?
...ještě do toho začne kydat policajt,co razí heslo silnější pes mr.dá...člověk se v tu ránu probere zpátky do reality
takže,jak píše Alda...tímhle to pro mě taky hasne
Evidentně si nerozumíme.
Takže na vysvětlenou: o co ti šlo, jsem nepochopil a taktně (doufám) jsem ti to naznačil... tak proč to ironické oslovení...? To, že si myslíš, že když je něco v pravidlech, tak se to víc dodržuje, je tvůj názor. Ale mě nech prosím možnost s ním nesouhlasit...
A pevně věřím, že tvůj dovětek o pěstování morálky se už netýká mě, protože na to, abys mou morálku posuzoval, se dost málo známe.
Labus01 napsal:
ok, kazdy necht cini jak uzna za vhodne. Podle jeho cinu bude v tomto vlaknu pripadne vyvesen!
A nechceš řešit v tomto vlákně i nespokojenost s prodávajícím?
Už ti tady podruhé píšu že jsem ti do Tvého inzerátu psal, že mám o ten kryt zájem, ale ani jsi nenapsal písmenko. Vidím to tak, že lamentuješ nad ostatníma a sám jsi na tom stejně! Takže dík a ten kryt si nechej ju......jako potencionální kupec mám na vyjádření právo ne?!
Upravil LukyGs dne 11.03.2014 23:37
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
právě jsem Ti odepsal ve vláknu na inzerát...nechápu nad čím se rozčiluješ?
1.Je asi evidentní, že když jsem ti neodepsal - tak jsem to nečetl - bohužel mám také jinou práci než jen sedět na GS foru.(nechápu nad čím se rozčiluješ...)
2. Když máš tak vážný zájem a evidetně na to spěcháš tak si mi určitě poslal PM,nebo zavolal na můj mobil, který mám v kontaktu a nebo napsal na jeden ze dvou emailů, který mám na stránkách v podpisu......?! - Pokud ano tak bohužel nedorazil......
3. Má vůbec smysl ti to psát, když jde evidentně jen o to vyvolat zase konflikt...?
Čím víc pravidel a byrokracie, tím hůř. Kdo má mozek, tak se zařídí podle situace. Kdo ho nemá, může se pokusit o první místo v Darwinových cenách a bude také dobře.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
1.Je asi evidentní, že když jsem ti neodepsal - tak jsem to nečetl - bohužel mám také jinou práci než jen sedět na GS foru.(nechápu nad čím se rozčiluješ...)
2. Když máš tak vážný zájem a evidetně na to spěcháš tak si mi určitě poslal PM,nebo zavolal na můj mobil, který mám v kontaktu a nebo napsal na jeden ze dvou emailů, který mám na stránkách v podpisu......?! - Pokud ano tak bohužel nedorazil......
3. Má vůbec smysl ti to psát, když jde evidentně jen o to vyvolat zase konflikt...?
Tom
Dost šlo o princip...tady jsi byl zrovna pečenej vařenej když jsem ti tam psal a i jsem ti psal sem do tohohle vlákna takže promin ale byl jsi tady.
Rozčilovat se nerozčiluji, ale jen používám tvou medicínu
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Tom
Dost šlo o princip...tady jsi byl zrovna pečenej vařenej když jsem ti tam psal a i jsem ti psal sem do tohohle vlákna takže promin ale byl jsi tady.
Rozčilovat se nerozčiluji, ale jen používám tvou medicínu
V poho nechci se hádat proto jsem to nezakládal a nemám na to čas...
Jen je rozdíl když ti někdo neodepíše. protože to nečet a když Ti někdo řekně: ano vezmu si to v ten a ten den(podrž mi to) a pak Ti řekně, že to už nechce....
Já s tebou jsem na ničem, ale vůbec na ničem domluvenej nebyl!! - jen jsem odepsal se spožděním.(mimochodem ti jde jen o štourání - je jasný že ten kryt nechceš)
Takže trošku mícháš dvě úplně jiný věci dohromady, ale to je jedno.
Už jsem řek, že sem psát nebudu...tak to pánové zkuste nějak tady rozseknout beze mě.
ne že by by mě nesrali lidi nepoctiví,ale tohle vlákno je zhovadilost,neb co to pomůže. není to zákon,tudiž nemůže být ani trest,a podvodník si cestu najde jiným nickem a jen se to zaplevelí kravinama...pokud je tohle myšleno opravdově,tak potom by se měl blokovat za nepoctivý prodej IP adresa,ale zase kdo tady je soudce a muže zajistit nestrannost? takže a´t se na to dívám z několika uhlů,není to tak jednoduchý jak se zdá.
http://czunici.ra...
jozinzbazin napsal:
Nemyslím, že je černá listina špatný nápad. Ještě by nebylo od věci, udělat i černou listinu těch, co nezdraví, když je pozdravím. To mě taky trápí.
A jeste bych pridal lidi co prodavaj veci kradeny nebo minimalne s pochybnym puvodem pokud jej neprokazi.. prodej kradenych veci me taky vadi.. vid Raptore..
ty vole, to byla ironie. Já asi chcípnu. Soudím většinou často lidi podle sebe. Pro mne motorka je symbolem svobody. Nepotřebuji mít na vše pravidla a instrukce. Ku.rva chlopi, přece nejste ovce.
Muj nazor jiz nezdilim u 99,9% prispevku a je mi vicemene jedno co se tu deje pokud se me to primo netyka....,ale tohle vlakno stoji opravdu jen k tomu se obvinovat, nadavat a urazet..
GS forum jiz pada pod uroven Motorkari.cz
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
jozinzbazin napsal:
Nemyslím, že je černá listina špatný nápad. Ještě by nebylo od věci, udělat i černou listinu těch, co nezdraví, když je pozdravím. To mě taky trápí.
A jeste bych pridal lidi co prodavaj veci kradeny nebo minimalne s pochybnym puvodem pokud jej neprokazi.. prodej kradenych veci me taky vadi.. vid Raptore..
ty vole, to byla ironie. Já asi chcípnu. Soudím většinou často lidi podle sebe. Pro mne motorka je symbolem svobody. Nepotřebuji mít na vše pravidla a instrukce. Ku.rva chlopi, přece nejste ovce.
Tak já sem tady díky prodeji a nákupu věcí navázal kontakty s dobrýma lidma a neměl sem zatim žádný potíže. To, že se někde něco objeví a pak je mi řečeno, že už to vzal někdo jinej, nebo tam rychle někdo zajede vyplatí to na ruku a nebylo to napsaný ve vlákně je mi uplně jedno, zasměju se a koupim jindy a nebo jinde.
Chápu rozčílení u lidí, kteří něco rezervujou a nikdo se pak třeba ani neozve, taky chápu když se někomu vrátí nevyzvednutá dobírka a další i horší případy.
Kdyby tohle vlákno bylo použitý jen na to, že někdo jen napíše: Pozor přišlo mi zboží, který neodpovídá stavu popsaném v inzerci, kupující nevyzvedl opakovaně zboží na dobírku, nebo pozor nic mu neposílejte bez úhrady předem - tak to neni zlej nápad přeci ne.
Já to vlákno takhle teda pochopil a jedinou věc, kterou bych zaved na fórum, je že bych si mohl zvolit, kdo mi tam nemůže přispívat, to by byla lahoda...
Marcel (UPS)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
jozinzbazin napsal:
Ja vim.. ode mne taky ironie. Vsichni vi odkud svetla od Raptora pochazi a kazdymu je to taky jedno...
A jeste mi vadi kdyz je venku ošklivý pocasi. Ale na to tu zvláštní vlakno je..
Tak pak sory, už jsem zde tak zbllej, že sám ironii nepoznám. A taky je prů.ser, že ani nevím, odkud má Raptor světla, bo sem na něm už dlouho neseděl.
Remus511 napsal:
Muj nazor jiz nezdilim u 99,9% prispevku a je mi vicemene jedno co se tu deje pokud se me to primo netyka....,ale tohle vlakno stoji opravdu jen k tomu se obvinovat, nadavat a urazet..
GS forum jiz pada pod uroven Motorkari.cz
To je fakt, u některých příspěvků a diskuzí to ztrácí úroveň a hlavně co mě zaráží nejvíc je to že nejlepší přístup co se týká prodej/koupě jsem zaznamenal právě tady na tomto fóru (a nejsem určitě jedinej) a i přesto jsou někteří stále nespokojení. Byla by to nuda, kdyby to bylo dokonalý, ne????????????????
Připadá mi to jako nápad z dílny EVROPSKÉHO PARLAMENTU
Ještě mi k tomu chybí 5 až 6 formulářů, 3 až 4 lidi co se o tu agendu budou starat a je to dokonalý
P.S. Chybí mi tu smajlík s razítkem
Upravil LORD dne 13.03.2014 11:23
Carpe diem
LORD napsal:
Ještě mi k tomu chybí 5 až 6 formulářů, 3 až 4 lidi co se o tu agendu budou starat a je to dokonalý
tvuj nazor nesplnuje vsechny nalezitosti, dle direktivy ECCP/63/635896/21. Jeste jednou a tvoje deti posleme pestounum.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já dnes dostal opačnou lekci,jel jsem si do Prahy 8 pro špičku zobáku na osmikilo za předem telefonicky dohodnutých podmínek a po příjezdu mi borec sdělil,že mi ji neprodá páč mu někdo (možná i zdejší chalan)nabídl víc a on mě nechal dojet až před barák,ani blbou sms neposlal,aby mu zčernal..............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
LORD napsal:
tvuj nazor nesplnuje vsechny nalezitosti, dle direktivy ECCP/63/635896/21. Jeste jednou a tvoje deti posleme pestounum.