PavelDR napsal:
Potřeboval bych vyzvednout světlo u Praskina (Husinec) a přepravit na Radarku.
Nejedete někdo z okolí Prachatic na Radarku???????
Husinců je hafec a kterou Radarku a v jakém termínu máš na mysli?
Jinak já jedu zítra ráno z Prahy do Litoměřic, odtamtud do Mělníka, Benátek n. Jizerou a zpátky do Prahy.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
PavelDR napsal:
Jinak já jedu zítra ráno z Prahy do Litoměřic, odtamtud do Mělníka, Benátek n. Jizerou a zpátky do Prahy.
Mediku,myslel jsem si,že je z žádosti jasné,že se jedná o Husinec u Prachatic.Co jsem pro místní vrtáky opomenul napsat je to,že se jedné o "Radarku",která se koná příští víkend. http://www.bmwgs....d_id=25073
PavelDR napsal:
Mediku,myslel jsem si,že je z žádosti jasné,že se jedná o Husinec u Prachatic.Co jsem pro místní vrtáky opomenul napsat je to,že se jedné o "Radarku",která se koná příští víkend. http://www.bmwgs....d_id=25073
.
A vidíš, já měl zase na mysli Husinec u Prahy a ptal jsem se proto, že jsem nechtěl vrtat, ale že uvažuju o alespoň vejletu na Radarku a mohl jsem být čistě teoreticky užitečný. Jenže jsem zapomněl, že je nástupnická Radarka už za skoro týden a tak jsem znejistěl, kam že to chceš vlastně dovalit. A vzhledem k mé mizerné paměti se ani nepokouším vzpomenout odkud že kdo je. Nepřiřadím si ani jména k obličeji ve většině případů. Vyjma exotů jako je Imho, Emil, já, Bob, Ruda............ale i tak mě to trvalo sakra dlouho
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
PavelDR napsal:
.
A vidíš, já měl zase na mysli Husinec u Prahy a ptal jsem se proto, že jsem nechtěl vrtat, ale že uvažuju o alespoň vejletu na Radarku a mohl jsem být čistě teoreticky užitečný. Jenže jsem zapomněl, že je nástupnická Radarka už za skoro týden a tak jsem znejistěl, kam že to chceš vlastně dovalit. A vzhledem k mé mizerné paměti se ani nepokouším vzpomenout odkud že kdo je. Nepřiřadím si ani jména k obličeji ve většině případů. Vyjma exotů jako je Imho, Emil, já, Bob, Ruda............ale i tak mě to trvalo sakra dlouho
Nemyslel jsem to špatně a děkuji,že jsi měl snahu.
Okolí Brna - Touratech.
Potřeboval bych v nejbližších dnech do Touratechu dopravit dvě pneu na moto.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Nejede náhodou někdo dnes večer z Ostravy a okolí na Brno a okolí a neměl by místo? Potřebuju převézt boční kufry a rám a padla mi domluvená doprava.. kdyžtak tel 737 747 677
lahvinka nebo peňauze dle volby převozníka
Upravil totik dne 30.04.2015 14:54
Příští týden ve středu šestého dopoledne jedu s prázdnou malou dodávečkou z NJ do Prahy a odpoledne (či ve čtvrtek ráno, pokud bych na oslavě požil) zpět...
Většinou teď jezdím přes HK.
Ahoj Michale velice rád bych se u Tebe zastavil , ale jezdíme ve třech a poslouchat ty řeči jak musí někde čekat atd.Jestli se nepletu tak jsi přímo z Plzně nebo někde z našeho okolí?
Das ist BMW