Jestli to bude jen po silnicích, tak bych se toho nebál - podle mě ideální počasí - ani teplo, ani zima. Byl jsem před x lety se ženou přesně na přelomu září/říjen (MNE, AL, GR, BG, RO a počasí bylo luxusní (možná náhoda). Ale i na motovíkendy do Alp jezdím už několik let nejraději na konci září a zatím se mi to pokaždé osvědčilo - vždy nádherné počasí - maximálně nějaká drobná přeháňka.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jasně,ale nám celý Srbsko proch..lo ,v Řecku nic moc teplo a až zpátky trochu teplo,každej rok je jinej.Kdyby bylo na mně,tak jedu podle počasí,ale ostatní to mají horší
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Jasně,ale nám celý Srbsko proch..lo ,v Řecku nic moc teplo a až zpátky trochu teplo,každej rok je jinej.Kdyby bylo na mně,tak jedu podle počasí,ale ostatní to mají horší
Jeden skromný dotaz. Nebylo by mezi váma místo pro jednoho člověka, který by moc rád někam vyjel ale nemá s kým? Poněvadž upřednostňuji on-road, vyhovoval by mi váš nápad. Po dvouletém vlastnění GS bych rád nějakou nálepku na kufry.
BMW R1200GS (2004)
honzapopelka napsal:
Jeden skromný dotaz. Nebylo by mezi váma místo pro jednoho člověka, který by moc rád někam vyjel ale nemá s kým? Poněvadž upřednostňuji on-road, vyhovoval by mi váš nápad. Po dvouletém vlastnění GS bych rád nějakou nálepku na kufry.
29.odjezd je jasný,teď mi jde o to,že mám září už všechny víkendy plný,tak mi jde o to jestli se bude dělat nějaký domlouvací sraz.Pavel psal,že se rozhodne po půlce srpna,takže sem s návrhama ať na to zase nezapomenu.
oranžová dvanáctka