Jestli jsi nás chtěl naštvat tak se ti to povedlo .
Jelikož v pondělí jsem si to dal do práce (cca 140 km) na GSA a při té 0 a -1 co mi ukazoval comp, se mi tvé komentáře k počasí čtou opravdu hezky.
Po mém zkušenosti z Palm Springs, kdy se mi vypálila kovová spona od pásu do ramena, tak si nedovedu představit jak jsi musel vypadat.Zas na druhou stranu po ježdění v dunách na lehko v bugině mi písek skřípal uplně všude.
Když dáš něco mezi SF a Kingmanem přes Mohavku, tak to uvítám, to byly mé cesty.
Bohužel jenom autem.
Tak ať ti to dobře jezdí a klidně posílej dál.
Plawa napsal:
Cely tohle forum je ciste o tom vas nastvat ;]
Daří se ti to sqěle!
Asi na tebe vypíšu odměnu!
Hezký fotky.Zima bude dlouhá,tak posílej.Snad mi nepraskne cévka.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
schrek napsal:
Plawa: asi te zklamu EXCEL nedela ale bezdusove rafky
Jde to resit.. Tohle jsou kola od Woody's na Excel rafkach, mala firma z Colorada, na jejich kolech jezdi vetsina mistnich offroadistu. Tahle sada vysla na cca $2600 (jsou na tom vodnikovi o par fotek zpatky), jsou utesneny tak aby se daly pouzivat jako bezdusovky. Slysel jsem par lidi nadavat na to ze original kola na GSW nevydrzi tolik jako ty starsi, plus tim jak jsou draty vyvedeny do boku a celej rafek je tim sirsi tak jsou nachylnejsi presne k tomu co se stalo me..
Dobra zprava je ze mi dneska volali ze mam rafek narovnanej, pneu snad taky prezila takze me ta sranda vyjde tak na $150 a muzu zase vyrazit v nedeli na tradicni vanocni vyjezd do hor, melo by to bejt scenicky, myslim na vas, beru fotak ;]
Upravil Plawa dne 04.12.2014 07:54
Mimochodem jakej je prevazujici nazor na Slime apod. utesnovaci gely do pneu? Prvni rafek jsem dobil kvuli tomu ze mi zacla utikat guma mikroskopickou dirou a spadla na takovej tlak ze dalsi ranu odnes rafek. Od ty doby jsem tam mel Slime a problemy zadny, az pak tahle lapalie.
I na kole jsem to musel resit tim jak jezdim porad mezi kaktusama tak jsem neustale lepil a foukal, skoncil jsem u pancerovanejch dusi ktey jsou sice tezky jak prase ale od ty doby jsem nepich...
PavelDR napsal:
Vypadá to?že je to slušně opravné.Koukám,že jsi dal i novou gumu.Ta původní byla KO?Kola v předchozím odkazu jsou super,to by se ti jezdilo.
Stejnej clovek mi opravoval i lity kolo bouchnuty a na tom jsem nebyl schopnej najit kde ta rana byla...
Guma zustala, jak vidno tak byla docela cerstva takze jsem rad ze prezila.
Poslednich par dnu ve Phoenixu a okoli docela prselo (to je tady duvod k debatam o pocasi) takze vanocni vyjizdka s grupou byla zase o neco zajimavejsi.. ale aspon se neprasilo tak jak normalne.
Kolo vypada ze drzi, nechal jsem predni na 2.2 a podarilo se mi netrefit zadnou diru primo na komoru takze jsem tentokrat i dojel domu, Rad bych rek ze bez uhony ale to by se nesmelo stat tohle:
YouTube Video
Zastavil jsem protoze predemnou bylo hluboky bahno plny motorek.. Odneslo to svetlo, blinkr, drzak na kufr a trochu tlumic... svetlo a blinkr jsem sesadil zpatky, drzak na kufr jsem vysmelil novej zadarmo takze ve finale zadna skoda.
Danska reprezentace dorazila se stromeckem, ozdobama a FUNKCNIMA blikajicima svetylkama..
Tady dost nezvyklej teren
Tohle byl dobrovolnej usek (vynechal jsem), z toho ze na pozadi za nim je dno rokle si udelejte usudek o tom jak strmej ten kopec byl.. kdyz to nekdo umi tak to vypada az skoro jednoduse..
Opet tu docela zaprselo takze poust se zmenila trochu v bahniste.. uz jsem dosel do toho stadia ze se nebranim tomu vyrazit do neceho co neni mozna uplne nejlepsi napad, takze jsem se nechal zlomit at jedu se dvema mensima motorkama podivat se jak to bahno vypada. Zmenilo se to zajimave, mista kde normalne clovek projede bez premysleni byly ted kluzky jak namydleny prase, naopak piscity useky (washes) byly o dost jednodussi, mokrej pisek je preci jenom o neco kompaktnejsi..
Timhle terenem jsme jeli mozna 10km.. uz se ten pisek zacinam nejak trochu ucit snad..
Mistama ty byl vylozene jil, trakce presne takova jako by clovek od jilu cekal.. 0
A samozrejme prisla i nezbytna bahenni koupel.. viz video.
Video jsem tentokrat nechal trochu delsi pro predstavu jak tady vypada vetsina offroad trailu.. uzky cesty pousti mezi kaktusama, useky hlubokym piskem, nahoru dolu (to na videu nikdy neni poradne videt..).. a v pulce prosince 18 stupnu a modry nebe.
Nechal jsem vas ted trochu vydechnout, tak je cas to napravit ;]
Na Vanoce dorazili rodice, vzali jsme GS a auto a vyrazili jsme na cesty - Udoli smrti, jizni kalifornie, Joshua Tree NP. Celkove jsme najeli za 5 dnu 2500 km (plna nadrz GS ted vyjde na 220 Kc
Od prujezdu udolim smrti na motorce jsem si sliboval docela dost ale musim rict ze i tak me prekvapilo jak skvela destinace to je.. teplota po ranu sice jen ztezi vylezla nad nulu ale pres den uz bylo klasickych zimnich 17 a modry nebe, k veceru opet prituhlo k nule..
Prokladame lehkym offroadem..
Tady uz jsem tatovi zabavil motorku a kdyz byla prilezitost tak jsem vyrazil aspon trochu mimo asfalt..
Pokracovali jsme smerem k Pacifiku se zajizdkou do hor..
a po HWY 1 na jih, pres LA (nuda na dalnici o sedmi pruzich). Jeden z nejlepsich useku byl prejezd hor smerem k Palm Springs (SR 74), bohuzel uz se stmivalo tak nemam moc dokumentace ale mistama to vypadalo jak horska draha pro motorky, perfektne klopeny zatacky jedna za druhou, netknutej asfalt.
Posledni den uz nas zaclo v narodnim parku Joshua Tree dohanet pocasi ale aspon z toho byly zase trochu jiny fotky..
A pak uz jenom 300 mil rovne zpet do Phoenixu. Den potom co jsme dorazili zpatky se pres jizni kalifornii prehnala poradna vanice, mista kde 10 let nebyl snih byly zapadany.. v tom jsme meli poradnou kliku, dokonce i nektery silnice na severozapade Arizony (smer na Vegas) byly zavreny kvuli snehu..
Nicmene studena vlna v Arizone mas i docela pozitivni nasledky.. ale to si necham zase na priste ;]