milkal napsal:
Budem jeden den za Vámi , snad se někde potkáme.Jedem stejnou trasu.
Kolik vás je? Nakonec jedu sám s batůžkem. Pokud jste sólo, tak mě máte v neděli V neděli to možná zapíchnu na Bikacazské přehradě a nebo, když to půjde hladce, stihnem ještě soutěsky a pak bychom skončili někde v Jiříkově (Georgheni). Pošli telefon, po večerech se dá poslat sms s polohou. Před den mám de bila v kufru a spojový klid
Mi jedem v neděli vlakem do Košic , večer Tokai (Hu) a v pondělí to začne.
Jsme dva já 1100GS + synek 650GS .Chceme trochu offu,ale decentně,TF a TA ,Brašov...,máme stan ,ale penziony můžem,
a co se týče alkoholu - jsme z Plzně
telefon: 608418017 ráno a večer
ještě můžu doporučit penzion pod jezerem Lacu Vidra,
45.428696,23.944905
mladý personál, pivo v lednici, venku grilovací chatičky ... nekonečná nádhera, spali jsme tam už 2x, i přes to, že Pionýrák je cca 60km....preferujeme klid na spaní
jo a motorky v garáži....
Jsme dva já 1100GS + synek 650GS .Chceme trochu offu,ale decentně,TF a TA ,Brašov...,máme stan ,ale penziony můžem,
T
Tak to budete dva dny za námi. Není to škoda zahodit pátek odpoledne, celou sobotu a půlku neděle prosedět ve vlaku? Náhodou cesta do Košic přes Slovenskej ráj a ........je tam toho hafo, kde sá koukat a jezdit. Já to letos vezmu v sobotu rovnou co nejdál, taky přes Tokaj, ale v Maďarsku se nehodlám zdržet déle, než je to nezbytně nutné. Na víno si zajedu jindy. Of v RO užiješ i na silnici, kór podél UA hranic. Velké zásoby nevezem, cca litr slivky a karton kozlů. Nejme sice z Plzně, ale Žižkov má taky svoje Neber sebou plechovky a nebo je nech navrchu kufrů. Není nic příjemného vylévat pivo z kufrů zevnitř a spacák mít s pivním odérem až do konce i po vysušení. Plechovky všeobecně nepřežívají RO tankodromy. Jo a kamarádovy se v RO i vypustilo mazání na řetěz. Samozřejmě v topkejsu. Pěknej mazec. Dva igeliťáky a balení v hadru nepomohly a zkáza nastala kousek za soutěskama. Co je v plechu a pod tlakem nevydrželo. Petka se slivkou ano (ale jen do Herkulánie, bo žízeň a dezinfekce ).
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Thymallus napsal:
To Medik - taky bacha na zadní blatníček, já ho minule v rumunsku uklepal (po asfaltu) :-)
Já ho tam rovnou urazil na šotolině Zbyly šrouby a leknutí Už mám jinej, ale nějak jsem ho zapomněl nasadit. Asi to ještě počká.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mara napsal:
Zdar pane Parukáři.
To je ve Voinease cestou na hráz? Kolik chcou za noc?
...kdybychom tam někdy zabloudili
člověče, pane Mařa,,, prý jsme nemocní,,,,, no vidím , že zas tak moc ne... :-) zajdem na Poutníka ?
Cenu si nepamatuju, proto se musela vejít pod 200Kč/noc ...za letiště ( na spaní ), sprchu a WC na pokoji,,, balkon na sušení hader...open kuchyň s výbavou, vlastní bazén... atd.,.. já jsem tam spokojený
Je to pod hrází a na tu se dá vyjet podél toho potoka, krásných 10? km šotoliny do kopce ve stupačkách, my to jezdíme až se ubytujeme, takže nalehko...
nesmíš zapomenout na této křižovatce od Brezoi jet rovně, jinak to mineš, je to odsud cca 1 km vpravo
letos Rumunsko jen šmrncnu, v září mažeme do Albošky...takže spíš Banát a západní část při průjezdu..
Upravil parukar dne 25.06.2014 13:36
No měl jsem rýmečku a kašílek, už mě to pomalu opouští, ale na traktorech jsem nebyl, což mě s e r e.
Na pivo bych šel, ale už nemám volnej víkend před dovčou, takže rad, ale pak.
Tu cestu z hráze znám, jezdíme i tudy přes ten pěknej, neopravovanej most.
Všimni si tam někdy v tom "kaňonu", jak tam mají zavěšený to vysoký napětí jen na lanech mezi stromy
Upravil mara dne 25.06.2014 14:04
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
T
Tak to budete dva dny za námi. Není to škoda zahodit pátek odpoledne, celou sobotu a půlku neděle prosedět ve vlaku? .
Bohužel , synek má dvě noční ,tak jede rovnou z práce.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
mara napsal:
No měl jsem rýmečku a kašílek, už mě to pomalu opouští, ale na traktorech jsem nebyl, což mě s e r e.
Na pivo bych šel, ale už nemám volnej víkend před dovčou, takže rad, ale pak.
Tu cestu z hráze znám, jezdíme i tudy přes ten pěknej, neopravovanej most.
Všimni si tam někdy v tom "kaňonu", jak tam mají zavěšený to vysoký napětí jen na lanech mezi stromy
jsem prave v Rumunsku. Transalpina je dle info místniho motorkare zavrena. Rekonstrujce.
Pry info stare 4 dny, vic nevim.