Emilio: jasně, to byl vtip. Když už jako že nejsem na té fotce, že jsem to alespoň fotil...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kdyby někdo jel na XL-rally a neměl co obout, tak bych měl možná na prodej jednu sadu pěkných gum Metzeler Karoo T, chtěl jsem je dát původně na báwo, ale páč mám jiné moto a mám kola 21/18, tak je neužiju. Přední je téměř nová, má ještě "fousky" a zadní je minimálně poloviční...
Cenu bych viděl tak na 1tis. za obě...
Pokud je tedy kamarád ještě neprodal, hodil jsem mu je minulý týden do dílny na prodej...
Tak kdyby měl někdo zájem, můžu mu zavolat, jestli je ještě má.
Upravil Geralt dne 22.10.2008 15:16
KTM 1190 Adventure R
Milos LC8 napsal:
Becka-s velkym GS můžeš klidně přijet rovnou na start, ale kdyby jsi chtěl nocovat tak se musíš přihlásit nejpozději do příští středy. Momentalně je ubytování na oba dva dny v kempu plný. Mam zamluvenej pension 1km od tud za stejny peníze ale to už je na prd (v případě nouze bude dobrej).
Vevis-E07 přesně jak píše Čízák, když nebude chcat, tak se nějak těma 150km prokoušeš. Osobně na velkym GS s E07 bych to jet nechtěl ani za sucha.
ok, se spaním si hlavu nedělam. stan to jistí, ale mame kšeft s kapelou, tak to musim zkusit nějak zrušit
hlavně, že je pivo ftlamě
No tak asi Emilio pojedem.Spani vidim na stan.Si jednou vemu teplej spacak.A co ty projedes na karoo t,to projedu na 07 taky.Snad.V dlouhodoby predpovedi hlasej 5 dnu predem prehanky.Tak se asi pletou!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
V dlouhodoby predpovedi hlasej 5 dnu predem prehanky.Tak se asi pletou!
No to rozhodně - počítej celý týden ultra lijáky a trať bude masakr. To je jistý.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Emilio napsal:
Vevis - do stanu nejdu,nejsem cvok a ty bys taky neměl ani s tím spacákem,je ti jasný,že se v pátek pěkně kejchneš a zase se probudíš jednou nohou ve spacáku a jinak celej nahej venku,jak je tvým zvykem.....
Najdem nějakej penzión,tomáš by určitě spal s náma,včera taky říkal,že neví kde chrápat,horší kdo k tomu penziónu bude pak řídit,když pojedem autem a motorky na henkru od Boba....
Jinak Bob mě pujčí i tu tak tašku,tak snad tam ten canc papíru strčím,jinak si budu muset udělat taháky jako o chemii....
No tak budem spat v tom penzionu jak pise Cizak.1km klidne dojdu.
Emilio napsal:
Vevis - do stanu nejdu,nejsem cvok a ty bys taky neměl ani s tím spacákem,je ti jasný,že se v pátek pěkně kejchneš a zase se probudíš jednou nohou ve spacáku a jinak celej nahej venku,jak je tvým zvykem.....
Najdem nějakej penzión,tomáš by určitě spal s náma,včera taky říkal,že neví kde chrápat,horší kdo k tomu penziónu bude pak řídit,když pojedem autem a motorky na henkru od Boba....
Jinak Bob mě pujčí i tu tak tašku,tak snad tam ten canc papíru strčím,jinak si budu muset udělat taháky jako o chemii....
No tak budem spat v tom penzionu jak pise Cizak.1km klidne dojdu.
Čusík, vezmete nás sebou? Žena říkala, že mě pustí jen když bude moc jet taky.
Ubytovací kapacitu kempu jsme přeplnili, ale naskýtá se možnost přespání ve vlastních spacácích na zemi v chatkách u vašich kamarádů zdarma, chatky jsou dostatečně velké.
V případě zájmu o komfortnější přenocování jsem ještě zamluvil penzion cca 1km od kempu.
Storno přihlášek ubytování prosím nejpozději do středy 29.10. z důvodu možnosti uvolnění postele pro další zájemce o účast.
Fungovat budu v kempu v pátek 31.10. od 15hod.
PS: Odjíždím se na čtyři dny rekreovat abych na vás nabral síly, takže nebudu vůbec komunikovat (pište a já ve středu ráno odpovím).
shimanski napsal:
Kdyby někdo jel na XL-rally a neměl co obout, tak bych měl možná na prodej jednu sadu pěkných gum Metzeler Karoo T, chtěl jsem je dát původně na báwo, ale páč mám jiné moto a mám kola 21/18, tak je neužiju. Přední je téměř nová, má ještě "fousky" a zadní je minimálně poloviční...
Cenu bych viděl tak na 1tis. za obě...
Pokud je tedy kamarád ještě neprodal, hodil jsem mu je minulý týden do dílny na prodej...
Tak kdyby měl někdo zájem, můžu mu zavolat, jestli je ještě má.
Jestli je jeste mas,tak bych je vzal!
Tak jsem mu volal a má je...
Ale nevím, jak Ti je dopravit, abys je měl co nejdříve...
Když je pošlu poštou, tak bůhví kdy Ti dojdou...
Nemáš tu poblíž někoho, kdo by Ti je tam k Tobě v týdnu vzal?
Peníze bychom pořešili později, pokud bys byl s gumama spokojený, tak bys mi peníze třeba po někom taky poslal...
KTM 1190 Adventure R
Tak jsem se prihlasil oficielne.Jako PC analfabetoj mi chvily trvalo,nez mi doslo,jak ten vyplneny formular odeslat zpatky.Tak doufam,ze mi stihnou dojit od Shimanskeho gumy,protoze jinak to bude docela sranda.Aspon pro divaky!Mi prijde,ze ta predpoved pocasi se spis zhorsuje.
Tak jsem se dokonce prihlasil spravne,protoze jsem si prave vytiskl Roadbook.No docela mazec.
vevis napsal:
Tak jsem se prihlasil oficielne.Jako PC analfabetoj mi chvily trvalo,nez mi doslo,jak ten vyplneny formular odeslat zpatky.Tak doufam,ze mi stihnou dojit od Shimanskeho gumy,protoze jinak to bude docela sranda.Aspon pro divaky!Mi prijde,ze ta predpoved pocasi se spis zhorsuje.
No jestli bude blato, ktere opravdu asi bude, tak ti i Karoo T stejne moc nepomuzou
Dneska jsem v Milovicich potkal jednu particku offroudaku 1x 1200GS, 2x KTM 990 ADV a 2x Afriky, kteri jedou nahodou taky na XLR. Po blative projizdce se vedla velka debata, kde co nejdrive sehnat "C" gumy .
Panove, jsem jeden z ty particky, kterou dnes Remarko povodil v Milovicich (jeste jednou dik, pane, bylo to vyborny). Sedlam GS 1200 a mam na zadku Karoo, na predku Karoo T. Dnesni bahneni nebyla jizda, byl to boj. Predni kolo si dela co chce a bohuzel zadek nema sanci s tim neco delat. Nechci nikomu kazit kseft, ale tlusty predni kolo na tlusty motorce a jeste k tomu houby spunty, to neni ok. Takze rozhodne zkusim jeste udelat neco, abych XLR na KarooT vpredu jet nemusel. Ma minimalne dva dny chcat, a to co psal Cizak o ceckovejch gumach po dnesku podepisu. Nejsem zadnej motokrosar, ale neco malo jsem v terenu najezdil. Vystacil jsem si TKC 80, at to byla Albanie nebo Rumunsko. Ale to bylo cestovani, XLR za tehle podminek bude peklo.
No ja myslim,ze pokud clovek nema motokrosovou prupravu,tak na velke GS ani ty ceckovy gumy nepomuzou!Urcite ne kazdemu.Na rovine se tim bahnem jeste nejak prohrabu,ale co se bude dit do kopce a z kopce,to netusim?
možná tě přijedu nafotogrfovatjak se plížíš fpředv sobotu má být 15 st.takže se přijedu podívat,ale nepojedu žádný XL bo nato nemámale můžu se postavit někde k hromadě sraček,filmovatpopřípadě pomoct
doufám že to zas nebude nějaké tajná misea organizátor mi řekne,jeď semtady bude prčakaždej se bude koupat v bahně
V itíku pozícia 26 - km 17,5 - dodatok - drevená buda. Tak tam otváram bufet - podávame Grog , pivo , čaj , rum . Bufet jašterica k vešim službám. Otvorené počas celého preteku.
Upravil jasterica dne 29.10.2008 11:32