nicholas1 napsal:
Chystá se zase někdo na odjezd z Prahy? Zatím jsme dva - já Danielle :-D Přidá se někdo?
Já předběžně s Radarkou taky počítám. Z Práglu pojedu. Jen už pomalu netuším kudy, abych tam předtím nebyl
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
nicholas1 napsal:
Chystá se zase někdo na odjezd z Prahy? Zatím jsme dva - já Danielle :-D Přidá se někdo?
Já předběžně s Radarkou taky počítám. Z Práglu pojedu. Jen už pomalu netuším kudy, abych tam předtím nebyl
Taky s Radarkou a odjezdem z Prahy počítám. Posledně jsme jeli tam i zpátky spolu (jenom abys věděl o koho jde).
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
nicholas1 napsal:
Taky s Radarkou a odjezdem z Prahy počítám. Posledně jsme jeli tam i zpátky spolu (jenom abys věděl o koho jde).
Tak my asi pojedeme vyjímečně na Radarku na jeden a půl moto (bo mladej už má RP a bude chtít jet na tom jeho židáku ) takže budem asi muset vyjet z Prahe už v pondělí aby jsme na Radarku do pátku dojeli a nebo ho zapřáhnu na kurtu a dáme nějakej rekord
nicholas1 napsal:
Tak my asi pojedeme vyjímečně na Radarku na jeden a půl moto (bo mladej už má RP a bude chtít jet na tom jeho židáku ) takže budem asi muset vyjet z Prahe už v pondělí aby jsme na Radarku do pátku dojeli a nebo ho zapřáhnu na kurtu a dáme nějakej rekord
Takže dáme sraz v 15:00 u prvního Mekáče na D1 (před Průhonicema) Pak bych sjel z dálnice na Benešov a hrnul to přes Benešov na Vlašim atd....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
No a já pojedu pravděpodobně do pr.....Bobeš se do Radarky neuzdraví. I kdyby to Milan stihnul, tak nemám tiskárnu cenin a na dluh já nerad. Tlumiče mě vykrvili na dlouho dopředu
Ivanhoe napsal:
Jo, na kulturně terénní vložku v Telči si pamatuju Pěkně si to užij zase
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
Medíku když ti Mildík poskládá moto do ok stavu v kolik chceš v pátek vyjet?Eman co ty pustí tě manželka?
Pokud by mě všechno vyšlo, tak kolem 14 - 15 hodiny. Ale nevěřím tomu. Mám raději příjemná překvapení než plánovaný průser
v práci mi to "smrdí" teambuildingem (= organizovanou ožíračkou).
Ale pokud bych se vytratil, tak bych Vás rád nasvštívil alespoň ze soboty na neděli.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
nicholas1 napsal:
Takže dáme sraz v 15:00 u prvního Mekáče na D1 (před Průhonicema) Pak bych sjel z dálnice na Benešov a hrnul to přes Benešov na Vlašim atd....
Doladíme nějakou skupinu ale nejspíš tak den před odjezdem ale určitě budu muset jet celou cestu pomalu když tak pojedem samotnou skupinou abychom někoho nezdržovali ale rozhodně dorazíme a dofám že v pátek a za světla