Vjetrnik napsal:
Tak mne to to stále neopustilo...ale ve finále nejspíš pořídím s ohledem na mé auto (pick-up) obytný přívěs...auto to utáhne s přehledem, na korbu naložím kola a bude to na víkendy ideál...
Kamarád tak jezdí několik let a nemůže si to vynachválit...tak uvidím...
obytný přívěs mne též hooodně láká
láká mě možnost zakempovat a používat OA pro další výlety, možnost využití samostatného OA, byť přesun může být asi pomalejší než obytným autem. Obytné auto by se mi líbilo, nicméně nevyužiji tak často a při přepočtu na čas využití, pro mě drahé. Též po zakempování a zabydlení by se mi asi s obytným autem hůře jezdilo do města/na výlety atd., nicméně obytné auto & karavan, co osoba, to názor
asi mě láká si ho půjčit na dovolenou, vyzkoušet/otestovat a pak se tak nějak zamýšlím, zda-li něco nepořídit a nebo něco nepořídit s někým na půl, i když to není nikdy úplně ok, nicméně využití by bylo asi širší
tzn. neměl by někdo v létě 2015 možnost půjčit karavan pro 4 os, za úplatu. Zaručuji slušné zacházení, ohleduplné chování apod.. Prostě to potřebuji vyzkoušet, protože jít na jaře na veletrh, to se znám jak to dopadne. to se mi bude líbit, to budu muset míst a nakonec bude karavan dražší o 30-50% a budou tam věci, které normálně nejsou potřeba.
zároveň, kdyby někdo měl doporučení, co je dobré, co naopak zbytečnost, jaká zn. je kvalitní apod., budu rád za info
zároveň Větrníkovi omluva za nabourání do jeho vlákna s mým dotazem
Honza_BMW_VW napsal:
...zároveň Větrníkovi omluva za nabourání do jeho vlákna s mým dotazem
...naprosto v pohodě...já měl obytné auto půjčené, právě na to vyzkoušení. Jenže jsem si spočítal, na co a jak bych jej využil. Navíc mám auto ideální na tahání, takže potom, co jsme to vzal ze všech možných stran mi z toho vychází nejlépe přívěs...
Několik mých kamarádů už se teď hlásí, že si jej budou za úplatu půjčovat na víkendy, či po dohodě na dovolené, čímž to celé získává další rozměr...
Takže asi brzo něco pořídím (příští týden se na jeden model jedu podívat) a bude to po dohodě k dipozici
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Honza_BMW_VW napsal:
...zároveň Větrníkovi omluva za nabourání do jeho vlákna s mým dotazem
...naprosto v pohodě...já měl obytné auto půjčené, právě na to vyzkoušení. Jenže jsem si spočítal, na co a jak bych jej využil. Navíc mám auto ideální na tahání, takže potom, co jsme to vzal ze všech možných stran mi z toho vychází nejlépe přívěs...
Několik mých kamarádů už se teď hlásí, že si jej budou za úplatu půjčovat na víkendy, či po dohodě na dovolené, čímž to celé získává další rozměr...
Takže asi brzo něco pořídím (příští týden se na jeden model jedu podívat) a bude to po dohodě k dipozici
;o) tak to se hlásím jako zájemce
i když je pravda, letos jsem byli ve Slovinsku - auto + stan a zkusil jsem vnímat dopravní značky z pohledu auto & karavan a třeba takovej Vršič a okolní sedla jsou pro jízdu s karavanem zakázaný
...tak se teda uvidí
H
www.jantruhlar.cz
S půjčováním karavanu bych byl,Petřiku, opatrný. Nikdo ho nevypucuje jako ty, do peřin ti prdí cizí lidé apod. Nakonec si řekneš: Já vůl! Kdysi jsem měl půjčovnu aut a . Zkušenost k nezaplacení. Tož tak.
Tak od dnešního dne jsem hrdým majitelem obytného přívěsu - pořídil jsem KNAUS Südwind 500 FU limited edition........krasavec...
...dlouho mi nic neudělalo takovou radost, tak snad to bude pokračovat s prvními kilometry...už se těším na první trip
Vjetrnik napsal:
Tak od dnešního dne jsem hrdým majitelem obytného přívěsu - pořídil jsem KNAUS Südwind 500 FU limited edition........krasavec...
...dlouho mi nic neudělalo takovou radost, tak snad to bude pokračovat s prvními kilometry...už se těším na první trip
...tak VELKÁ gratulace pane
kdyby jsi náhodou někdy uvažoval, že by jsi ho půjčil, hlásím se. Chtěl bych jet s koly na Gardu, hotel/apartmán moc nechci a stan není na tuto aktivitu úplně ok.
Jak psal Petr, spacák budu mít vlastní ;o))
Každopádně, na tento koukám taky, mooooc se mi líbí a navíc, včera už konečně složili z kamiónu do salónu nové auto, teď jezdím VW transportérem a nemá topení, což je v Liberci tak trochu malevačku ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...kdyby jsi náhodou někdy uvažoval, že by jsi ho půjčil, hlásím se. Chtěl bych jet s koly na Gardu....
...tak přesně o něčem takovém jsme dnes se ženou básnili v autě...kola, karavan a tradá...
...o půjčení budu přemýšlet
progranit napsal:.... Ty máš pořád Navaru?
...jo, jo...přívěs s motorkama za tím cítit není, tak uvidím, jaké to bude s tímhle. Řidičák na to snad bude brzo...
Vjetrnik napsal:
[quote]Honza_BMW_VW napsal:
...kdyby jsi náhodou někdy uvažoval, že by jsi ho půjčil, hlásím se. Chtěl bych jet s koly na Gardu....
...tak přesně o něčem takovém jsme dnes se ženou básnili v autě...kola, karavan a tradá...
...o půjčení budu přemýšlet
...díky, tak já Ti to ulehčím a rovnou pošlu termín ;o))
néé, děkuji a pokud by jsi byl k něčemu podobnému ochotný, rád se s Tebou domluvím
H
www.jantruhlar.cz
...chlape, ne.er
já koukám na inzeráty, ale čekám na jaro na veletrh a pak to fakt musím nějak vyzkoušet
nicméně Garda mě hoodně láká a to na pěškovýlety i kolovýlety
www.jantruhlar.cz
magoss napsal:
Honzo veletrh jsi propásnul byl před 14 dněma v Brně a teď je v Lipsku
čeče, to máš pravdu. Já měl nějak podvědomě zafixováno, že na jaře je Praha, někde na náplavce a je to spojený s loděmi na vodu
to budu muset pohledat, každopádně díkes H
www.jantruhlar.cz
...jo, jo...přívěs s motorkama za tím cítit není, tak uvidím, jaké to bude s tímhle. Řidičák na to snad bude brzo...[/quote]
Já si teď(no v březnui) pořídil VW Amrok a to je teprve parádní ježdění...lepší než s Navarou a tahá taky jak ďas...
Ale stejně si stavím obytné auto, vlek mě nebavil. Ten je vhodný někam přijet, zaparkovat a jezdit z místa autem nebo na kole na výlety...tj jsi částečně vázán na nějaké místo a když chceš pryč musíš zase vše zabalit,zapřáhnout a jet dál.....
Upravil progranit dne 23.11.2014 10:12
čeče, to máš pravdu. Já měl nějak podvědomě zafixováno, že na jaře je Praha, někde na náplavce a je to spojený s loděmi na vodu
to budu muset pohledat, každopádně díkes H[/quote]
není zač to já jen co jsem si vzpoměl že naši byli v tom Brně a měli jet do Lipska ale nakonec neodjeli bohužel :-/