qwert napsal:
Off vyjížďka bude v prostoru?Kdo to povede?
chlape pokud by si dojel a vedl vyjizdku bylo by to uplne nej , jelikoz kluci Pavouk, Wilda a spol bohuzel opet mimo CR , takze OFF vyjizdka by byla na Matym a tem by ti torad predal
No rád kluci ale ted koukám že v tom termínu jsem přihlášený na jednu soutěž na Šumavě.Takže zatím nic neslibuji..
qwert napsal:
Off vyjížďka bude v prostoru?Kdo to povede?
chlape pokud by si dojel a vedl vyjizdku bylo by to uplne nej , jelikoz kluci Pavouk, Wilda a spol bohuzel opet mimo CR , takze OFF vyjizdka by byla na Matym a tem by ti torad predal
No rád kluci ale ted koukám že v tom termínu jsem přihlášený na jednu soutěž na Šumavě.Takže zatím nic neslibuji..
On to Maty zvladne taky ma tvou skolu jinak vyjizdka je od cca 14:30 zalezi jak moc velka bude tombola
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jinak z duvodu nedostatku casu sem se dnes vrhl do Makra a pred chvilkou sem se vratil a hlasim ze NEALKO a ALKO krom piva je jiz kompletne nakoupeno, pivo jedu objednat zejtra a maso poresim 1.9. az se vratim z dovolene
Čeština můj koníček
Tak po navratu z dovolene jsem doma nasel balicek s upominkovymi predmety na slezinu , dale balices s dalsimi vecmi do tomboly, zacina se nam to rysovat a mozna sme nasel i personal, ale celkem se divim , ze ti mladi nechcou delat za tak luxusni odmenu
Čeština můj koníček
Mám prosbu na účastníky zájezdu Potřeboval bych, aby někdo, kdo jede na slezinu vzal od Mr.GS chráničovou košili a předal ji schrekovi, abych si ji mohl vyzkoušet, a jelikož nikoho z výčtu lidí co potvrdili účast neznám osobně, prosím tedy takto veřejně všechny...
Chimera napsal:
Mám prosbu na účastníky zájezdu Potřeboval bych, aby někdo, kdo jede na slezinu vzal od Mr.GS chráničovou košili a předal ji schrekovi, abych si ji mohl vyzkoušet, a jelikož nikoho z výčtu lidí co potvrdili účast neznám osobně, prosím tedy takto veřejně všechny...
Jestli je to z Prahy, tak ji klidně vezmu.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Jestli je to z Prahy, tak ji klidně vezmu.
V profilu má Klecany, což je pár km severně od Prahy.. Takže by to snad šlo?
Jo, asi by to neměl být problém. Tak mu dej vědět, ať se se mnou domluví na předání :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Tak aktualne jeste 7 mist volnych . V patek odjizdim na dovolenou a vracim se 31.8. na netu ale budu .
Jinak obsluhu sem sehnal, dopoledni program v sobotu zajisten, proviant nakoupen nebo objednan. Jedine co jeste neni tak maso a pecivo .
Čeština můj koníček
dnes jsem dovezl gril opet od Palffyho, dorazily kelimky, tacky atd. , dorazily dalsi drobnosti do tomboly
Čeština můj koníček
Jede někdo v pátek z Práglu, nebo okolí?
Upravil MartinM77 dne 20.08.2015 10:21
Tak kluci z Dokolakolem dorazí v pátek v podvečer a v 20:00 začínáme promítat. Tak dorazte všichni zavčas.
Je sice škoda, že nedorazí na svých strojích, ale mají to dost daleko a musí v pátek taky pracovat, na strojích by dorazili až v sobotu a byla by škoda, aby někteří co budou jen na PA a SO si neposlechli jejich vyprávění a přišli o seznámení, stoji to zato
Čeština můj koníček
nicholas1 napsal:
Jede někdo v pátek z Práglu, nebo okolí?
Pojedu z Klecan.
Kudy plánuješ cestu? Přes Brnel?
Po hopsabahnu se mi nechce. Viděl bych to na Hradec. To bude dálnice až dost. Časově to vyjde skoro na stejno, ale je to kreativnější.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Nejlip z prahy - caslav, chrudim, litomysl, mor.trebova, mohelnice nejlip kreativni cesta , je to sice casove delsi zalezi jak frcite , ale opravdu pohodova
Čeština můj koníček