Eman_ napsal:
Jooo,zkus na ty policajty zatlacit,poprosit je obálkou. ...vzdyt to misto muze zamerit operator,jestli v tu dobu tam nebyl nejaky mobil....tak to delaj pri zavaznych tresnich cinnostech,ale tohle do toho nespada,tak se na to asi vyprdnou nebo budou rikat,ze to nejde....
Zkusil bych kontaktovat mistniho clena SWATa,brno je jeho region,jestli se nepletu,treba by ti pomohl nebo alespon muze promluvit s tim oddelenim co te ma nastarosti...
Me SWAT taky jednou dost pomohl,jeste jsem dluznikem a ma u me odmenu....
Snad se jí někdy dočkám
Nejvíc me sere, že to bylo v mým rajonu. Takže kdo máte motorky v garážích v lokalitě Brno-Jih (komárov, černovice, tuřany,chrlice,br. ivan,...) napište mi do PM adresu at se tam můžu v noci častěji otočit. Víc pro Vás udělat nemůžu. Mám obavu že ta motora už bude někde za kopcama
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj, po dlouhém pítrání z mé strany, sledování inzerátů/nabídek na internetu, vylepování letáků s odměnou, vhazování letáků do schránek v blízkém okolí garáže odkud moto bylo odcizeno a nakonec informace od policie že pátraní je bezúspěšné se tady s váma loučím. Jak jsem už psal na další moto jen tak peníze nedám dohromady takže třeba někdy v dalekém budoucnu ahoj.
to že ti policie napsala, že pátrání je neúspěšné neznaméná, že se po ní nebude pátrat dál, to GS i kdyby se našla za půl roku, roky nebo později, automaticky tě budou kontaktovat. To, že ti poslali dopis s tím, že se to odkladá neznamená že to končí. Takže nehaž flintu do žita. Jinak na FB jsem to taky přes někoho sdílel.
TomasCZ napsal:
Ahoj, po dlouhém pítrání z mé strany, sledování inzerátů/nabídek na internetu, vylepování letáků s odměnou, vhazování letáků do schránek v blízkém okolí garáže odkud moto bylo odcizeno a nakonec informace od policie že pátraní je bezúspěšné se tady s váma loučím. Jak jsem už psal na další moto jen tak peníze nedám dohromady takže třeba někdy v dalekém budoucnu ahoj.
A díky všem.....za podporu, pomoc.......
Tomáš
A to že momentálně nemáš koně, neznamená, že nesmíš do stáje. Třeba se ti podaří nějaký "šolich" a kopupíš třeba 1100GS. Jsou levnější (zatím) a poslouží také dobře. Nevěš hlavu, vždycky může být hůř. I podstatně. Tím nikterak nezlehčuji tvou ztrátu, jen prostě svět nekončí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Díky všem, hlavu nevěším no pár let mi bude trvat našetřit na něco podobného. Ale tak žijeme život proto aby jsme si ho užili a ne přežili, takže za pár let ahoj :-)
Zdar chapci,
jedna malá příhoda z vlastní zkušennosti... Situaci otevřených (respektive vytržených) vrat od garáže znám velice dobře.
Co se týká policie - chlapcům je totálně u prdele jestli ti něco zmizelo nebo ne, pokud nenajdou Báwo někde zahozený ve škarpě, nebo na něm netrefí nějakej "sjetej" jouda nejlépe policejní auto, vůbec to neřešej, mají jiný starosti...
Já dával za výkup 100tis., takže se mi hoši čorkařský ozývali sami, že pokud by jen něco málo věděli, daj ihned echo, pro ně jsou to rychlý prachy...
Z jejich informací vím a opravdu ti nechci brát nějaký iluze, tu garáž vybral někdo kdo ji zná a byl tam!!!! Nikdy prý nejdou na blind!!! Takže někdo ze známých buď objednal, nebo poskytl dostatečné info...
V mém případě to bylo na objednávku, čorkaři dostanou zaplaceno od objednavatele pouze za kus který byl objednán, tudíž aby si pomohli, seberou vše ostatní co jsou schopni sami prodat (v mém případě, nařadí, oblečení, kola, lyže atd...), to se potom snaží prodat a je šance objet bazaery a něco z toho si najít, já tu kliku neměl...
To že zmizela jen ta tvoje je jasné, že hoši sli na jistotu a jen a jen pro GS. Každopádně jak už jsem řekl, nebyl to nikdo, kdo by to tam neznal, bohužel...
Vím jak ti je, zažil jsem to sám, je to dýl jak 10 let a nikdy se nic nenašlo, snad budeš mít víc štěstí a držím ti palce!!!!!!
Kolegove, jen tak nahlas premyslim... mozna by nebylo spatne tohle nase forum mirne zracionalizovat co se tyce "ochrany soukromi" Treba udelat "zamcene sekce" pro lidi co maji nejake prispevky a davat si vic pozor co kde publikujeme.
Taky i mirnou cistku v registrovanych. Je nas tady celkem kupa, konkretne 4750, ale pohled na diskuze odhali max 50 jmen lidi kteri prispivaji. Ale o tom jsme uz tady vedli pokec. Otazka je, zda ti co neprispivaji, ale jen konzumiji musi byt rovnou registrovani.
Jenze jak jeznamo Milos to ma jako konicna a ne jako praci, tak to asi je realne nezrealizovatelne...
Je to smutneja sam prisel o auto 300tis v haj.zlu a nic se nenaslo!a jak rika Radovan je tady hromada lidi,kteri se zaregistruji a pak nereaguji na nic..at mas stesti a motorka se najde!!!
radovant napsal:
Kolegove, jen tak nahlas premyslim... mozna by nebylo spatne tohle nase forum mirne zracionalizovat co se tyce "ochrany soukromi" Treba udelat "zamcene sekce" pro lidi co maji nejake prispevky a davat si vic pozor co kde publikujeme.
Taky i mirnou cistku v registrovanych. Je nas tady celkem kupa, konkretne 4750, ale pohled na diskuze odhali max 50 jmen lidi kteri prispivaji. Ale o tom jsme uz tady vedli pokec. Otazka je, zda ti co neprispivaji, ale jen konzumiji musi byt rovnou registrovani.
Jenze jak jeznamo Milos to ma jako konicna a ne jako praci, tak to asi je realne nezrealizovatelne...
Pokud budeš mít vyplněnou celou adresu i s adresou garáže, pak je asi zbytečné tu cokoliv "zamykat", nemyslíš??
V tomto případě stačí jen trochu přemýšlet a neprásknout na sebe uplně všechno, žeáno
Upravil Kubrt dne 21.11.2014 17:58
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ono je i také potřeba dávat si pozor na to, abych neprezentoval fotografie motocyklu ať už pro pochlubení kdekoliv hlavne facebooku, nebo i tady na foru a podobně, před garáží která je např. v řadové zástavbě a ještě je na fotce vidět číslo garáže.
Upravil cvrnda dne 21.11.2014 21:09
Zdravicko. Moc by me zajimalo jestli existuje nejaka DB s procenty vyresenych pripadu? Mozna by se lid obecny divil kolik tato sluzba stoji v porovnani s jejimy vysledky.
Zdravím pánové,mohu se zeptat jak je možné že někdo ukradne bmw gs? Kamarád ho vlastní a myslím že má dost dobré zabezpečení co se alarmu týče atd. Hlavní věc co s tím pak ty zloději dělají,vždy't to už nikdy nemůžou dostat na papíry.
**** drat..smutna udalost.ale asi uz bude na kusy.co sem cul,auto su schopny ty kurvy rozhadzat za noc..moto vytlaciju do jumpera..a uz neni..sry za slova.citim s Tebu.smrt pachatelom!