rauly napsal:
nepotřebuju honit koně...na to ta motorka neni...to si můžu koupit nějakýho sporta...chci spokojeně cestovat ať v 1 nebo ve dvou...cestovní rychlost mi stačí kolem 110-130...a v rozdílu pár let (+-5) který nejsou na tom stroji vůbec znát...mi příjde 250 tisíc velký rozdíl...
ale jak tak pořádně koukám...LC si koupili právě takový lidi co nastoupí do krámu se zlatou kreditkou...řeknou tohle beru ať to stojí co to stojí...to bohužel Já nejsem...spokojím se i se starší a použitou technikou...
Jsem prekvapeny, jaky mas rozhled po svete. Ale bohuzel, nekde jsi udelal chybu, ja napr. zlatou kreditku nemam
Pokusim se ji nejak sehnat, aby ses mohl bit v hrud, jak jsi ty vsechny snoby odhadl spravne.
Edit. A az ted jsem si vsiml, ze jsi zakladatel tohoto vlakna. No to me poser holy zada.
JJ milionáři z Rumburkuneměl jsi platit v Machově u Božky + Hanibala tu gulášofku tou zlatou VISOU jsme tě stejně viděli
Juuu tady je slunko a wedro, du se projet na tom mym verglu. stejne je to enom vjec, jak rika muuj kamarad Svata.A ma pravdu, nakonec clovjek dojde na to ze sou to vsechno jenom kramy a opravdovy hodnoty sou uplne negde inde.tak si hosi pekne uzivejte a jezdite dokud to de, zachvilu bude snich a mraaz.paa.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Juuu tady je slunko a wedro, du se projet na tom mym verglu. stejne je to enom vjec, jak rika muuj kamarad Svata.A ma pravdu, nakonec clovjek dojde na to ze sou to vsechno jenom kramy a opravdovy hodnoty sou uplne negde inde..
....naprostý souhlas.....
Jdu také jezdit, když je tak hezky...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vidisto, mas pravdu..ja mam dokonce 200, takze kdyz ti ju projedu tak se to zprumeruje a ve fabrice budou spokojenii.ty mas ale hezkyho kamarada, mozna obcas podlehne volani divociny jako my vsichni.tak mu za to moc nenadavej.
Kupredu spatki ni krok...