Jarys napsal:
V únoru nám prasopes Singer dá Euro za 30 to bude teprve paráda
Kámo,víš co mě,trochu sobecky,sere teď nejvíc?...že jsem před 3 lety prodával 24tis dolarů za 18Kč
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Teď tam to vyžraný pr......se sedí a mne si ruce že ten z..rd teď neintervenuje za 27 jak se kasal že to budou držet
cert68 přiložený následující obrázek:
Jarys napsal:
V únoru nám prasopes Singer dá Euro za 30 to bude teprve paráda
Kámo,víš co mě,trochu sobecky,sere teď nejvíc?...že jsem před 3 lety prodával 24tis dolarů za 18Kč
tak to chápu jo když byl před pár lety dolar za 15 to se to z ameriky objednávalo, a teď?
No,to bylo asi 6 měs. před tím...to jsem stihl koupit öhlinsy,kameru a foťák ale pak se to nějak ustálilo kolem těch 18ti na delší dobu a já nemohl moc čekat,tak jsem jel za Turkem do Brna a bylo...
Nechtěl jsem dopadnout,jak známej,co čekal na dolar za 50,když byl tenkrát asi za 40 ...jak to dopadlo si asi dokážeš představit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ten kripl nemá obdoby v pátek jsem kupoval eura 28 dneska po víkendu 28.40 d.ebílek řekne,že si umí představit euro za 29 a drc je to hned nahoře,připadá mě to,že to směřujou jako na SK bude za 30 budete dělat za 400 eur a kapustnica bude stát taky 1.90 eur.
Takhle je konec dovoleným,nákupům motorek a radostí za rozumný prachy.
Mr.GS:to nasere
Čert:ani bych se tomu praseti nedivil kdyby to udělal.
Pánové je třeba nebrečet ale využít toho. Teď je třeba prodávat eura a kupovat koruny. Tak jako to nyní dělá Londýnská parta. Euro se začne pomalu propadat a v příštím roce lze očekávat postupné posilování koruny. Očekávám, že na konci 16 nebo počátkem 17 se bude koruna blížit opět 25,5 a při zpětné nakoupení eura bude možno vydělat okolo 10%. Kde to jinde tak pohodlně a hlavně bez rizika chcete vydělat?
co mě nezabije , to mě posílí
Pamatuji si,jak pred par lety odbornici psali,ze jsou u nas nizke vyplaty,ale ze zivotni uroven se bude zvysovat diky postupnemu posilovani meny.Alespon u nas zvysovani vyplaty opravdu nehrozi,jet na dovolenou do ciziny bude brzy nesmysl,tak uz to trochu nechapu.Nase ekonomika je na tom co se tyce zadluzeni,deficitu atd.docela dobre.Tak proc zrovna nase mena jde nejvice do haj...?Minimalni mzda je u nas jedna z nejnizsich,nizsi nez treba na Slovensku.A treba slovinci,prestoze jsou v krizi ji maji vyrazne vyssi.Tak mi to nedava smysl.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kurz měny tak malé ekonomiky jako je naše centrální banka může ovlivnit pouze málo. Měna stoupá nebo klesá podle toho, jak moc se nakupuje nebo prodává. Moc znamená v desítkách miliard. Sledujete trochu kurzy ostatních evropských zemí, které nemají euro? Finančníci očekávají dočasné oslabení eura min. do Řeckých voleb. Proto je třeba kapitál přelít do neeurových měn, dokud je euro silné. Až oslabí tak se zase zpátky bude nakupovat a kurzy měn, které se budou prodávat budou oslabovat. ČNB s tím moc nenadělá. Někteří z vás si možná ještě pamatují jak finanční skupina v podstatě položila Libru a anglické bance se to nepodařilo zastavit. A ta je trochu silnější než naše.
georg napsal:
Kurz měny tak malé ekonomiky jako je naše centrální banka může ovlivnit pouze málo. Měna stoupá nebo klesá podle toho, jak moc se nakupuje nebo prodává. Moc znamená v desítkách miliard. Sledujete trochu kurzy ostatních evropských zemí, které nemají euro? Finančníci očekávají dočasné oslabení eura min. do Řeckých voleb. Proto je třeba kapitál přelít do neeurových měn, dokud je euro silné. Až oslabí tak se zase zpátky bude nakupovat a kurzy měn, které se budou prodávat budou oslabovat. ČNB s tím moc nenadělá. Někteří z vás si možná ještě pamatují jak finanční skupina v podstatě položila Libru a anglické bance se to nepodařilo zastavit. A ta je trochu silnější než naše.
Jenze podle toho co pises by mela koruna vuci euru posilovat?A proc koruna oslabuje treba vuci chorvatske kuně?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
georg napsal:
Jenze podle toho co pises by mela koruna vuci euru posilovat?A proc koruna oslabuje treba vuci chorvatske kuně?
Jak ČNB nic neudělá tak jak oslabila korunu tak má od toho opustit a nechat kurz volnej a neintervenovat,ale to ne jenom se dívat jak dělaj z lidí chudáky,čas řízků + májek a kartonů piv to bude ta pravá česká dovolená v chorvatsku
Upravil Bob dne 12.01.2015 20:11
Asi už na to PC nepolezu do konce svého krátkého života bych tady už také ze všeho z..... a nebo si našel první větev a nemyslím tím žádnou ženu abych bzde nějakou náhodou neosočil neprávem třeba i ONY nás tu čtou
A to já mu asi pošlu na pivo. Včera jsem měnil 340 tis.USD. Jsem velmi spokojen. Když jsem podepisoval kontrakt tak kalkulace byla za 17,40. Ještě by se to mohlo trochu vylepšit k EURu. V únoru budu měnit 130 tis. Kontrakt podepisovaný za 24,5.
Dnes jsem kupoval 16 tis USD
Hlavně že se ti kripli v ČNB plácají po ramenou jak skvěle to řídí... : http://ekonomika....ntent=top6
Upravil bluesbery dne 13.01.2015 17:50
když jsem dnes viděl ten nadpis že češi berou směnárny útokem,okamžitě jsem nabil pocit,že bude koruna brzy posilovat,články v poslední době ze bude euro za 30,že to lidi skupuji,myslím,ze je to jen uměle vyvolané,aby se banka a spekulanti mohly rychle zbavit eura.je to jen můj pocit,se mi zdá, že něco podobného udělal i ČEZ ,pořad mluvil o zdražování lidem vnutil smlouvy na pevné ceny za kW a po půl roce cenu začal snižovat .tož asi tak.uvidíme co se bude dít
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz