Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 4 z 11:   1    2    3    4    5    6    7  ...  11  

Dominika s trabantama do australie
bystricke
Přidané 28.11.2014 08:56

Registrace: 04.11.07
psal jsem si s Dominikou před rokem a půl,když tu cestu plánovala,pořádně ještě nevěděla jestli ju pojede nebo né,nedokázala mě přesvědčit o tom,že bude pro mě přínosem,obzvláště v době,kdy se jiná "cestovatelka" jela vybavená provdat do Egypta,nebo kam.
hrne kilometry tam a zpět v ponožkách rockway,a dál? toď vše.
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Mr GS
Přidané 28.11.2014 09:26

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Hrne kilometry tam a zpět,protože ví,že to bohatě stačí k tomu,aby jí naivní ****y zaplatili cestu a rok života k tomu,jako bonus.Není blbá...jen vychcaná.
Vždycky to tak bylo.Každá její cesta je jen ve znamení-byla jsem v zemi x,y,z...a jela jsem tady na tom chrchlu,měřím 150 cm a neumím postavit ani stan,tak se ze mě poserte...a 9 z 10 nadrženců taky sere,takže to funguje clap
Nikdy nebyla na žádným zajímavým místě,jen to dohrkala do Španělska,Norska a teď do Kyrgyzstánu...přímou cestou o ničem...ale byla tam a to se ve spojení s ****íkem nadržený školačky počítá
Když objede svět na jawe škaredej borec,tak po něm neštěkne ani pes....když se vydávají na cestu "mrzáci" (s prominutím) tak jsou rádi,že vůbec vyrazí a nebýt shreka,co jim vypaple 30táců ve startovači,tak jeli do prdele...ale ****ík školačky dostal 5ti násobek žádaný částky...takže na rovinu...o co tady jde?O cestování nebo o rozkrok?Omlouvejte si to čím chcete,ale čísla mluví jasně yes
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

tobig
Přidané 28.11.2014 10:15

Registrace: 22.11.09
Mr GS napsal:
Hrne kilometry tam a zpět,protože ví,že to bohatě stačí k tomu,aby jí naivní ****y zaplatili cestu a rok života k tomu,jako bonus.Není blbá...jen vychcaná.
Vždycky to tak bylo.Každá její cesta je jen ve znamení-byla jsem v zemi x,y,z...a jela jsem tady na tom chrchlu,měřím 150 cm a neumím postavit ani stan,tak se ze mě poserte...a 9 z 10 nadrženců taky sere,takže to funguje clap
Nikdy nebyla na žádným zajímavým místě,jen to dohrkala do Španělska,Norska a teď do Kyrgyzstánu...přímou cestou o ničem...ale byla tam a to se ve spojení s ****íkem nadržený školačky počítá
Když objede svět na jawe škaredej borec,tak po něm neštěkne ani pes....když se vydávají na cestu "mrzáci" (s prominutím) tak jsou rádi,že vůbec vyrazí a nebýt shreka,co jim vypaple 30táců ve startovači,tak jeli do prdele...ale ****ík školačky dostal 5ti násobek žádaný částky...takže na rovinu...o co tady jde?O cestování nebo o rozkrok?Omlouvejte si to čím chcete,ale čísla mluví jasně yes

dyť to říkám, prostě je dobrá, umí to prodat... clap
tobig

tobig
Přidané 28.11.2014 10:16

3X napsal:
Grin

bohužel jsme v Česku a dá se říct - slibem nezarmoutíš byeGrin

nechápu ???
tobig

radovant
Přidané 28.11.2014 10:49

Registrace: 30.08.12
Jak rika tobig: je to o tom jak veci dokazes prodat. Podivej se treba na ****ni show v TV, ktere ustupuji rozumnym poradum. Proste je to to co lidi chteji.

Mozna by se mohli ti ostatni od ni neco naucit a pak vybrat taky tolik. Cestovatelu je hodne ale to chce i obchodniho ducha a "umet to prodat". Jen se budu opakovat, myslim ze kdyby tam stal misto 150cm vysoke dominiky nejaky 180cm vysoky typek tak tvrdite ze je borec. Sup, testosteron dolu a prejte ji to, nezavidte Wink

Pertla
Přidané 28.11.2014 10:58

Registrace: 20.12.10
Mr GS napsal:

Čekal jsem kdy se objevíš a zareaguješ … lip bych to nenapsal!

Pertla
Přidané 28.11.2014 10:58

2x
Upravil Pertla dne 28.11.2014 10:58

tobig
Přidané 28.11.2014 11:10

Víš co, vo tom to je: jsem malá, milá motorkářka s vizáží mazlivého králička Azuritka... a pak je fuk, jestli zpívám dechovku, nebo jedu na kolobce kolem světa.... má své, myslím se to dneska jmenuje know-how, je úspěšná, má za to hrachy.... tak ji to přejme, vždyť se kolem nás dějí daleko větší nesmysly... prostě je v pohodě....

vsadím se, že kdyby nějakej borec 185cm/88kg objej ČR třeba nahý, jen v helmě a botech, bude mediálně úspěšnější.... (to je návod pro závistivé) Grin
tobig

Mr GS
Přidané 28.11.2014 11:20

Moderátor
to Radovan: tys to zase nepochopil.Většina to právě vidí,jako ty,proto to tak dopadá,takže nevím komu je určená ta tvoje osvěta?
Těch pár jedinců,co je proti,tak mají konkrétní důvod,takže o nějakým závidění není řeč a mě konkrétně,ještě k tomu vadí princip,takže na nějaký závidění ti taky kašlu Wink
Jde mi o to,proč je preferovaná ona a ne např. Suchý nebo chlapi z Dokola kolem?(což je přesně v rozporu s tím tvým argumentem).
O těch se dá říct,že něco dokázali...ale to je tady jedno...tady jde prostě o vagínu a to je podle lidí jako ty fér.
Ty možná říkáš,že když objede 180cm vysokej chlap svět,že je to borec,ale když frnda přejede ruskou magistrálu,tak otočíš prkenici naruby,takže 180cm vysokej borec bude další 2 roky splácek půjčku,že si splnil sen,ale frnda se vrátí a ještě si koupí auto z tvých dotací thumbs up
Zdůrazňuji: Ona je mi u řitě...ať si dělá,co chce...dokud ji neslyším mlet ty hovadiny secret ale jde mi o lidi,co se můžou zbláznit,když ucítí vagínu...ti,co nevidí věci objektivně,ale podle zvířecích pudů
Přesně podle hesla:kdyby měla kunda řemenici,tak otočí zeměkoulí
Upravil Mr GS dne 28.11.2014 11:21

TomasTT
Přidané 28.11.2014 11:39

Registrace: 15.03.07
Pertla napsal:
TomasTT napsal:
Pardal: myslím, že bys tu druhou část neměl rozmazávat, ty "sponzore" Wink

Já si zase nemyslim že je potřeba nutně na každou byť i zcela titěrnou reklamu reagovat.

"Titěrná" reklama na facebooku se velmi rychle zvětšuje pomocí klasické pyramidy a pokud máme uzavřenou smlouvu na nějakou docela velkou sumu peněz s produkcí M-C-N, tak opravdu konkurenční firma nemůže používat v jakékoliv reklamě nebo publicitě informaci, že sponzoruje M-C-N. Opravil to, tu větu o M-C-N z toho vyhodil a je to OK. U něj jde o pár tisíc za ty hadry ale nás M-C-N stálo a stojí docela hodně peněz a součástí té smlouvy je to, že tam nebude nikdo jiný, pokud se nedomluvíme jinak. Když tam předloni bylo potřeba obléct jednoho účastníka do oblečení KTM, tak jsme o tom věděli a taky se podle toho upravil objem peněz. Myslíš, že by byl výrobce Sherlocku rád, kdyby někde na internetu byl post s Liškou, že jejich i třeba malý konkurent (např. Fantom nebo Sledujauto) je sponzorem M-C-N? Při určité sumě peněz už to není moc legrace a ta suma je fakt docela velká.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
TomR1
Přidané 28.11.2014 11:39

Registrace: 08.09.09
tobig napsal:
Víš co, vo tom to je: jsem malá, milá motorkářka s vizáží mazlivého králička Azuritka... a pak je fuk, jestli zpívám dechovku, nebo jedu na kolobce kolem světa.... má své, myslím se to dneska jmenuje know-how, je úspěšná, má za to hrachy.... tak ji to přejme, vždyť se kolem nás dějí daleko větší nesmysly... prostě je v pohodě....

vsadím se, že kdyby nějakej borec 185cm/88kg objej ČR třeba nahý, jen v helmě a botech, bude mediálně úspěšnější.... (to je návod pro závistivé) Grin

Přesně, ale na tom to je všechno postavený dyť to tak je vždycky - Přibáň - jeho know how je Trabant, její je to že jak píše Mr.GS je frnda....

Když si nazbrojíš offroada za svý prachy tak Ti na cestu kolem světa nikdo nic nedá...když sedneš do Tráboše je všechno jinak!! - prodá se to!

To samý je ona - prostě se prodá to že je ženská a jede na malej motorce - i tak je podle mě dobrá(šílená) ať je jaká chce...že vůbec našla tu odvahu ať už její cesta byla jen přesun nebo ne...

Tom
Tom

omar71
Přidané 28.11.2014 11:40

Registrace: 07.10.11
Udelala to dobre. Marketing zmaknutej. Do pozadi nevidim. Stejnou sanci pokusit se o to same ma kazdej.

Roman

TomR1
Přidané 28.11.2014 11:43

Registrace: 08.09.09
Mr GS napsal:

Grin
Tom

raptor
Přidané 28.11.2014 11:48

Registrace: 19.06.13
Mr GS napsal:

takze mala by radsej sedieť doma za pecou? a všetko by bolo ok...

čo je na tom že cestuje a ešte svoj príbeh dokáže popri tom predať iným? To aj Tomášovi Baťovi ludia tvojho rangu svojho času tak závideli úspech?
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
Mr GS
Přidané 28.11.2014 12:01

Moderátor
seš normální nebo to mám napsat slovensky lebo nerozumíš?
Nekritizuji ji,ale ty lidi,co ji všechno zatáhli
Ale když už se všichni zastánci tak uboze upínáte k jedinýmu argumentu a to je,že malá holčička vyrazila do světa a nikdo nemá právo ji v tom hanit....což nikdo nedělá a nic takovýho jsem tady ani v žádným příspěvku nevyčetl,tak já si dovolím být tak drzej,že i k tomu něco vypotím
NIKDO nemá právo žádat na splnění svého snu VŠECHNO,co potřebuje.
Ať má každej sen,jakej chce a je třeba bez ruky,bez nohy nebo nevím čeho všeho a chce letět třeba na Mars,tak v první řadě,do toho snu má dát všechno,co sám je schopnej,protože je to jeho sen.
Všichni ostatní(včetně kritizovaný Kataríny,ikdyž právem kritizovaný) do toho dali,co měli a pak žádali veřejnost.
Dominička si na přímou cestu do Kyrgyzstánu a zpět na 250ce žádala 60 tis,což pokryje veškerý náklady...TO SI NEZASLOUŽÍ NIKDO,natož zdravá holka.
Ale to je vše,co mám proti ní...OK,Raptore?
Vše ostatní,co jsem napsal dřív,je proti těm,co takový lidi bezhlavě zasponzorujou a přitom na jiný hážou bobek,takže všeobecným dobrem v nich to asi nebude,že? Wink

xNOKIAx
Přidané 28.11.2014 12:07

Registrace: 26.09.10
nahodou som otvoril stranku a hned bola hore tato tema. zaujala ma pretoze pred rokom -dvoma bola slovenka- myslim katarina co isla okolo sveta. velky krik co vsetko sa bude diat a kadial pojde. ale po starte ticho ako v hrobe. myslim ze ani neviem kde je a ci to presla alebo co sa stalo- tak ako pisal TomasTT. ticho po plesine.
toto dievca vobec nepoznam. ale je to zena- usmeje sa a ide vsetko lahsie a ludia su nameko. nejde o to ako to prejde ale ze tam bola a presla to. aj ked by to trvalo len tyzden cele hore a dolu. takze sa nedivim ze ma taku podporu- ci uz financnu alebo medialnu. co si ludia vyberu viac? babu ktora cestuje na moto alebo dakeho ostrielaneho cestovatela ktory uz prsiel cely svet? podla mna je odpoved jasna.
trabanty som videl na dakych videach a podla mna dobre cesty. mali dokonca aj javu s nimi- myslim ze daky slovak.
len teraz neviem ci dominika ide do australie na moto s nimi alebo len sama do ruska atd... alebo oboje.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadzaAngry

https://advrider....8.1358675/

Pertla
Přidané 28.11.2014 12:15

TomasTT napsal:
Pertla napsal:
TomasTT napsal:
Pardal: myslím, že bys tu druhou část neměl rozmazávat, ty "sponzore" Wink

Já si zase nemyslim že je potřeba nutně na každou byť i zcela titěrnou reklamu reagovat.

"Titěrná" reklama na facebooku se velmi rychle zvětšuje pomocí klasické pyramidy a pokud máme uzavřenou smlouvu na nějakou docela velkou sumu peněz s produkcí M-C-N, tak opravdu konkurenční firma nemůže používat v jakékoliv reklamě nebo publicitě informaci, že sponzoruje M-C-N. Opravil to, tu větu o M-C-N z toho vyhodil a je to OK. U něj jde o pár tisíc za ty hadry ale nás M-C-N stálo a stojí docela hodně peněz a součástí té smlouvy je to, že tam nebude nikdo jiný, pokud se nedomluvíme jinak. Když tam předloni bylo potřeba obléct jednoho účastníka do oblečení KTM, tak jsme o tom věděli a taky se podle toho upravil objem peněz. Myslíš, že by byl výrobce Sherlocku rád, kdyby někde na internetu byl post s Liškou, že jejich i třeba malý konkurent (např. Fantom nebo Sledujauto) je sponzorem M-C-N? Při určité sumě peněz už to není moc legrace a ta suma je fakt docela velká.

Ovšem na MCM jsem nereagoval. Spíš na tyhle války, kde se objeví logo Rockway, okamžitě tam jsi a minimálně si rýpneš. Jaké máte, nebo nemáte smlouvy je mi jedno (protože tomu nerozumím a nevidím), ale to že jela v kalhotech a fusaklích? Proto tedy znova říkám, zrovna tahle narážka mi přišla směšná.
O MCM a té nešťastné fotce jsem něco zaslechl … stane se, ale říkám na rovinu že to není můj problém a jen jsem reagoval na toho "sponzora".
Taky si pamatuju jak jsi na někde na nějkaý fotce vytýkal Šrekovi že na sobě měl triko od Rockway, když mu TT dává pořád rady a tak …
Takže asi tak a držme se tématu, protože nerad bych zabředl do věcí o kterých vím prd, pouze mi nedalo nereagovat na "sponzora" a zbytečný rýpnutí, který myslím nemáš zapotřebí.

tobig
Přidané 28.11.2014 12:15

Mr GS napsal:
to Radovan: tys to zase nepochopil.Většina to právě vidí,jako ty,proto to tak dopadá,takže nevím komu je určená ta tvoje osvěta?
Těch pár jedinců,co je proti,tak mají konkrétní důvod,takže o nějakým závidění není řeč a mě konkrétně,ještě k tomu vadí princip,takže na nějaký závidění ti taky kašlu Wink
Jde mi o to,proč je preferovaná ona a ne např. Suchý nebo chlapi z Dokola kolem?(což je přesně v rozporu s tím tvým argumentem).
O těch se dá říct,že něco dokázali...ale to je tady jedno...tady jde prostě o vagínu a to je podle lidí jako ty fér.
Ty možná říkáš,že když objede 180cm vysokej chlap svět,že je to borec,ale když frnda přejede ruskou magistrálu,tak otočíš prkenici naruby,takže 180cm vysokej borec bude další 2 roky splácek půjčku,že si splnil sen,ale frnda se vrátí a ještě si koupí auto z tvých dotací thumbs up
Zdůrazňuji: Ona je mi u řitě...ať si dělá,co chce...dokud ji neslyším mlet ty hovadiny secret ale jde mi o lidi,co se můžou zbláznit,když ucítí vagínu...ti,co nevidí věci objektivně,ale podle zvířecích pudů
Přesně podle hesla:kdyby měla kunda řemenici,tak otočí zeměkoulí

Přípomínáš mi jednoho zákazníka: "já nikomu nic nezávidím, kde K.U.R.V.A ale na to auto vzal... ??? Nos
tobig

TomasTT
Přidané 28.11.2014 12:19

Registrace: 15.03.07
Zpátky k Dominice - ty argumenty co píšou MrGS, tobig nebo Petrla jsou pochopitelně pravda - prostě je to "ženská". Ano je. A je hezká, umí "se" dobře prodat a tak má úspěch. No a co. A že jí k nějakým sponzorům a médiím pomůže třeba Dan? A který chlap by to neudělal? Nevidím v tom problém.
Nikdo přece nenutí nikoho chodit na promítání, besedy nebo se dívat na filmy někoho, kdo mě nezajímá. Vždycky jsou a budou lidi, kteří pojedou na normální "výlet" ale dokáží na to sehnat sponzory doslova od spodního prádla až po motorku. Někdo na to má žaludek a baví ho to a nejel by nikdy "za své". A pak jsou jiní, kteří to vidí jinak a nechtějí sponzory, peníze si opatří jinak a "nežebrají" u třiceti firem aby dostali tam 2 tisíce, tam pět tisíc a tam deset a tamhle tři trička atd. Někteří nechtějí sponzory a pomoc vůbec a pokud ano, tak maximálně formou slevy ale nechtějí mít na motorce žádné reklamy a potom nechtějí tu svou cestu vůbec medializovat. Pomáhali jsme jednomu cestovateli projet Afriku od severu k jihu, má moc zajímavé promítání a umí o té cestě skvěle povídat ale on nechce - nebaví ho to. Jel sám pro sebe, pro svoje zážitky a nechce se o ně s nikým dělit. A na druhé straně jsou čistě profesionální akce - kam patří i to M-C-N, kde se skutečně ta vlastní jízda není extrémní výkon ale udělají z toho pořad do televize a dostanou ho až do vysílání (což je asi náročnější než projet na babetě z Prahy do Nepálu).

Podívejte se trošku po světě - všude, skoro ve všech zemích mají nějaké cestovatele, kteří o svých cestách pořádají povídání, prodávají kalendáře a fotky, vydávají knížky a besedují v televizích... Ženských zase tolik není - a ty, které jsem zatím poznal, byly buď z kategorie "jedu jen pro sebe - žádná medializace, žádní sponzoři" a nebo rallye závodnice (profíci - téměř všechno jim někdo platí) a na samém konci pak Katarina. Párů, kde jede chlap s ženskou je teď na nějaké opravdu solidní cestě "kolem světa" spousta. Ale samotných ženských fakt moc není a takových, které jsou typově podobné Dominice už vůbec ne. S tou její vizáží to je pochopitelně snadnější. Osobně znám cestovatelku, která sama projela na 650ccm trasu asi 30 tisíc km ze Španělska do Indonézie přes Irán, Indii atd. Jenže to byla "babička" - 60 let. Dělala nějaké besedy ale neplacené. Jediný sponzoring o kterém vím, bylo že jí někde někdo nechal přespat, uvařil večeři, udělal servis na motorce nebo pomohl sehnat pneumatiky apod. Mediálně nula nula nic. Ví o ní jen komunita lidí z Horizons Unlimited. Pochopitelně ta cesta byl extrém - aby jí mohla jet, prodala dům Španělsku a věděla, že se nemá kam vracet ale měla finanční rezervu a nic jí nehnalo. Když potřebovala, tak zůstala třeba celý měsíc v Pákistánu nebo Iránu apod. Učila angličtinu a hudbu ve vesnických školách a nevolala sponzorům, aby jí poslali další peníze, jinak cestu ukončí.

Prostě jsou "cestovatelé", kteří začínají přípravy na cestu tím, že objíždí potenciální sponzory - počínaje dopravou, prodejci motorek, prodejci doplňků, fotografického vybavení, komunikací, pojišťovny a konče třeba těmi prodejci trenýrek. A dokud neseženou "sponzorsky" všechno, tak nejedou. Nechtějí do toho prostě dávat vlastní peníze nebo jen nezbytné minimum. A pochopitelně za každou besedu chtějí zaplatit docela slušné peníze. A pak jsou tací, kteří si to zafinancují sami a nechtějí aby je někdo otravoval. A všechno mezi tím. Plus "profesionály", kteří se tím živí. Chcete Michaela Martina (možná znáte jeho promítání ze srazů BMW v Garmischi). V roce 2012 jsem se s ním bavil, kolik by stálo kdyby přijel na nějakou akci v ČR promítat třeba slideshow "všechny pouště světa" nebo "30 let na cestách".. Cena byla 2800EUR bez dopravy a ubytování. Jeho tým na prezentace jsou tři lidi (on a dva asistenti). Technika je v ceně. Takže pod 100 tisíc prostě takový člověk nejde. On těch promítání pořádá ročně kolem 15-20 a cena vstupného je 20EUR. Na promítání má běžně kolem 1000 lidí.
Tak proč závidět české slečně, že se jede někam projet a pak chce za vystoupení na akci pár tisíc? Prostě dělá co umí a co její publikum je ochotné dát. Jestli je ale nespolehlivá a i když se tváří jako profesionál, tak třeba přijede na plánovanou besedu a řekne, že promítat nebude, protože je zima a je to venku a ona si nevzala svetr a že by jí pořadatel měl zajet nějaký ihned koupit a hlavně ať jí dají peníze předem, tak si jen podřezává větev. Takhle se to prostě nedělá. To uvádím jako příklad, ne konkrétní situaci. My jsme (jako pořadatelé) takové věci zažili s jinými "hvězdami" a bylo to přesně v tom stylu - telefonát hodinu před začátkem "hele tady sněží, já nikam nejedu, byla mi zima, tak jsem si už něco nalil a stejně nemůžu řídit...". A máte plný sál lidí, kteří se na to těší.. V těch situacích byste zabíjeli Wink

www.michael-martin.de/michael_martin/i/i_news/geo_veranstaltung.jpg

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
radovant
Přidané 28.11.2014 12:22

Registrace: 30.08.12
Mr GS: Tos mozna nepochopil ty me. Ja rikam ze jde o to jak to umi prodat. Respekt pokud nekdo objel zemekouli. O tom zadna. Ale mozna:
a) nezvolil dobrou cestu propagace
Cool pokud zvolil, neumi to prodat
c) neexistuje publikum pro borce co objeli zemekouli

Musis to brat tak, ze pokud publikum chce cist od Dominiky, co prodava i rekneme obycenou cestu a ma uspech, tak proc by to nemela delat. Kolik holek tohle absolvovalo navic samotnych? Moc ne. Proste ma muj respekt ze se do toho vubec pustila. A taky muj respekt ma typek co objel zemekouli... Protoze jak jsem uz psal, sam bych neabsolvoval ani cestu jako dominika, natoz objet kouli. A lidi jako ja je na tehle planete asi tak... ehm temer vsichni...

Strana 4 z 11:   1    2    3    4    5    6    7  ...  11  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 83
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.42 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI