Ivan napsal:
ripper - to jsou přece skoro ideální hodnoty, já mám o pár cm i kg méně, ale podobný poměr. Ale když vidím úvodní fotografie focené ve stejnou chvíli a přidám k tomu trochu fotografické alchymie, uvažuju že i já bych se zúčastnil...
No tak na to si počkám
Jako hlavní cenu navrhuji "komín" bramboráků
Upravil Drakulka dne 10.12.2014 16:40
Medik napsal:
Ráno, tedy dnes 10.12.2014 po dekonzumaci 112kg.
Bobe takže Kubrt má u tebe šanci? Těma kérkama určitě přibral
Obrázek zatím nemám, ale třeba o víkendu něco spáchám.
Hele, Medíku, já jsem se svejma dvaaosmdesáti kilama spokojenej... Teda až na tvořící se OTP
A je vidět, že máte v práci houno co na práci, když máte ještě čas, chuť a sílu vymejšlet takovýhle chujoviny
V rámci Vaší fyzické přípravy si mužete sformovat bicáky tuhle sobotu v Přelouči a pomoct mi se stěhováním
Upravil Kubrt dne 10.12.2014 18:36
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
Ráno, tedy dnes 10.12.2014 po dekonzumaci 112kg.
Bobe takže Kubrt má u tebe šanci? Těma kérkama určitě přibral
Obrázek zatím nemám, ale třeba o víkendu něco spáchám.
Hele, Medíku, já jsem se svejma dvaaosmdesáti kilama spokojenej... Teda až na tvořící se OTP
A je vidět, že máte v práci houno co na práci, když máte ještě čas, chuť a sílu vymejšlet takovýhle chujoviny
V rámci Vaší fyzické přípravy si mužete sformovat bicáky tuhle sobotu v Přelouči a pomoct mi se stěhováním
Když pro mě přijedeš a pak mě cukneš zpátky tak ti helfnu
Taky bych se přidal.Mam za cil se dostat na 78 kg,jako ve 20ti letech.To jsem mel 5% podkozniho tuku.Kdyz jsem mel 76kg tak jsem mel 3,5% a to mi bylo receno,ze dolu uz jit nesmim,ze ztracim silu.Mam od prirody mohutnejsi kostru.Udajne na svou vyšku 183 cm o 4kg tezsi nez je pruměr.Ted mam asi 83kg.Vim,ze pres leto se na 80kg dostanu.Ale zima je pro cyklistu na hubnuti nevhodna doba. A taky pres zimu clovek ty 2kg nabere tak nejak od prirody a na jare je zase shodi.Jinak dobre meritko jak zjistit podil tuku je vzit si mezi prsty treba kuzi na lytku a odhadem zmerit jeji tloustku.Ted mam cca 1cm.Kolem pasu 85 cm,hrudnik 105cm.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tvl 5% telesnyho tuku bych chtel mit! Ale bude mi bohate stacit 10% a budu stastnej jak blecha! Na lytku kuzi sotva chytim. Mam nohy jak draty do betonu od prirozeni... Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Bure, ke 188 cm je ta tvoje vaha uplne v poradku, ne? Proc chces jit dolu? Abys mel pekac buchet? Me zajimalo, proc chtej lidi zhubnout, protoze pokud nemas jinej duvod nez ten, ze chces bejt za fesaka, tak to vetsine normalnich lidi nevydrzi. Zetor psal, ze mu to pomaha pri jezdeni na masine, Vevis asi chce bejt lehci na kolo. Tyhle duvody mi davaj smysl, protoze ti fakt neco prinesou pro to, co te bavi. Ostatni fakt chtej bejt modelky?
Vaha je naprosto v poradku, ja taky nechci na vaze nic menit. Jen ji chci posunout blize j aktivni hmote. Zetor jezdi ralye, vevis na kole a ja beham obstacle zavody. Arnold Cernejnegr se jednou prirovnal k sochari, ktery si socha vlastni telo. A to me na tom taky bavi. Jak muzes videt na fotce, tak bych mohl delat reditele vapenky. Tzn. ze se nikde verejne nevystavuju, to fakt nemam za potrebi. Takze asi tak...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Vaha je naprosto v poradku, ja taky nechci na vaze nic menit. Jen ji chci posunout blize j aktivni hmote. Zetor jezdi ralye, vevis na kole a ja beham obstacle zavody. Arnold Cernejnegr se jednou prirovnal k sochari, ktery si socha vlastni telo. A to me na tom taky bavi. Jak muzes videt na fotce, tak bych mohl delat reditele vapenky. Tzn. ze se nikde verejne nevystavuju, to fakt nemam za potrebi. Takze asi tak...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Přikladam startovaci rozmazane foto pri pokusu zatnout svaly.V posilovne naposledy pred 12ti lety,pote 10 let jezdeni na motorce,sjezdovkach a pravidelneho piti alkoholu.Posledni 2 roky pravidelne jezdeni na kole.
vevis přiložený následující obrázek:
[88.32Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hele Vevis vy doma nemáte foták? nebo mobil... čím ty to fotíš :-D
No a jak poznam kolik mam tuku, na lýtku když to udělám tak tam mam asi jako Ty ale na břiše když to udělám tak tam mám 2-3cm....
Jinak si myslím že je uplně jedno proč se chce někdo zůčastnít a nebo nezučastnít a jen si cvičit... ja vím že když mam pod 95kg tak se mi děla všechno lépe... a tak kdybych se hecnul na 90kg... bylo by to zajímavý
Vevis super, takove rysu bych chtel dosahnout pri me hmotnosti.
Frantisku: ja porad nechapu na co narazis a nemyslim to blbe.
Psal si, ze delas box, pravdodobne uz nezapasis, ale meritkem v boxu jsou vyhrane zapasy. V tvem pripade treba udychat sparing. Vevis jezdi na kole a jeho meridlem jsou km, pripadne dobre umisteni na zavodech. Ti co delaji fitness at uz v jakeloliv podobe, maji meritko to, jak vypada postava. Ano pekac buchet. Ti co to delaji proto, aby nekde balili baby, toho ve dvaceti nechaji a radsi vydelaji na poradne auto. My ostatni to delame pro sebe. Ver tomu nebo ne, ale je to tak.
Nekdo chce ubehnout maraton, nekdo chce byt rychlej na 100vku a nekdo chce mit proste pekac buchet.
Splněný sen moje 1100GS