rewolt napsal:
Ahoj, taky se rád zúčastním, ale nechcete to napsat i na motorkáře?
Ne nechceme.. protože se tam sjede banda de.bilu na silnicích co jen turují motorky a gumují..
Takže ty co mají mozek ale nemají bawora (ano i takový jsou) přijet mohou?
Tak jinak...vzhledem k tomu,ze se nachazis na foru bmwgs,kde je i toto vlakno zalozeno,tak je asi jasne,ze je primarne urceno pro setkani jeho clenu. Spousta lidi tady BMW nema a nikdo to neresi(to jen k tve narazce na BMW). Na kazdem setkani se vzdy objevi lide ktere nikdo nezna a budes se divit,ale nikdo je nevyhazuje ba naopak,jsou vrele vitani. Ale aby se sjela horda degesu(ano i takovy jsou),tak o to opravdu nikdo nestoji-viz minuly rok. No a aby jsme to eliminovali,tak se tim nikde jinde nechlubime
Upravil Airspeed dne 21.12.2015 00:58
a da se na to Hradcansky namesti vyjet oficialne? na Mapy.cz to ukazuje ze vsech smeru zakazy vjezdu,tak aby to nebylo jenom na povoleni, aby nekdo neprudil...
jpbmw napsal:
a da se na to Hradcansky namesti vyjet oficialne? na Mapy.cz to ukazuje ze vsech smeru zakazy vjezdu,tak aby to nebylo jenom na povoleni, aby nekdo neprudil...
Az zhruba v posledni tretine je pesi zona takze v pohode. Jedine nejezdit z Nerudovky(to by jsi jel zakazem)
kubrt napsal:
Pojedete nekdo od Pardubic? Mozna bych se pridal...
já bych jel, teda od Hradce, ale jsem nachcípanej, ale už to odchází, uvidim ve středu, rád bych jel, podle Windguru to vypadá na 8 - 9st a jasněji, jakože sluníčko a hezky.
Upravil JirkaHK dne 21.12.2015 12:47
kubrt napsal:
Pojedete nekdo od Pardubic? Mozna bych se pridal...
já bych jel, teda od Hradce, ale jsem nachcípanej, ale už to odchází, uvidim ve středu, rád bych jel, podle Windguru to vypadá na 8 - 9st a jasněji, jakože sluníčko a hezky.
Taky jeste uvidim, dostal jsem nabidku od kamosu z Prelouce, tak se jeste musim rozhodnout ke komu se pridam
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Airspeed napsal:
No a aby jsme to eliminovali,tak se tim nikde jinde nechlubime
ty seš ale naivka ...facebook je většinou mocnější,než mozky majitelů fb profilů
...a po loňský zkušenosti jsem se zařek,že tohle už opravdu nebudu ani ryskovat.Aby na 30 GS přijelo 50 vygumovanejch dementů s vytočeným motorem do bezvědomí,co si zrovna na Vánoce museli vynahradit všechny ty prozevlovaný hodiny na benzínkách za celej rok,to je na mě moc
...a taková to byla příjemná tradice 15 - 20 největších srdcařů a klídek.
Navíc letos tomu ani počasí nepřeje...v deseti stupních a v polojasnu vyjede každej posránek
...takže do Prahy už jedině,až bude vodníkům zamrzat chladič
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Ty kádo tak to už asi nezažijem, už ani nepamatuju kdy napadl naposledy sníh ...
přece letos na jaře,jak byla ta kalamita,že v Práglu i šaliny stály v kopcích...myslím 3 cm napadly
Taky se letos kvůli tomu preventivně solí už od října...nikdy nevíš...taková nadílka se nedá ani předpovídat
Mr GS napsal:
Ty kádo tak to už asi nezažijem, už ani nepamatuju kdy napadl naposledy sníh ...
Zažil jsem cca 4-5let nazpět slušné rodeo na magistrále nad Václavákem rozjezd ze semaforu směr IPak vše pod sněhem, jeden široký pruh. Bylo to tak kolem 19.00 a výjezd do toho mini kopečku připomínal tak trochu destruction derby. Někdo šel trochu bokem přibrzdil ostatní, pak to nemohl nikdo vyjet, děsná prdel.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
to tenkrát.... to byla jiná...to napadly centimetry 4 a od těch dob se to vede v análech,jako Velký pražský dráma.Skoro půlka těch,co to pamatuje a přežili to,přezouvají na zimáky...sice barumky ve 150ce za vosum kil na X5ku ,ale aspoň tak