TomasTT napsal:
Noel: Myslím si, že to co píšeš je pitomost.
Používám GTX oblečení na lyžování někdy od revoluce nebo tak nějak. Poprvé, když jsem byl na horách v Rakousku, tak jsem si koupil bundu Salewa Goretex a dodneška jí tady máme v práci a je pořád nepromokavá. Na ramenou je zesílení z nějaké látky, takže se od lyží rozhodně neprodřela. Je nemoderní, vypadá dost retro ale funkčnost je pořád stejná. GTX oblečení na motorku že by vydrželo 3 roky? Proč by potom dávali výrobci 5, 10, 20 nebo doživotní záruku? A hlavně - když máš tuhle dlouhou záruku, tak ti může být jedno, že to někde začne protékat - opraví ti to zadarmo.
Je to pochopitelně každého věc v čem jezdí, jak se v tom cítí. Někdo se cítí dobře právě proto, že má na sobě levný oblečení a ten pocit ho hřeje, i když musí jet 700km v lijáku a druhý den v mokrých hadrech protože neuschnou. Každého věc.
Nemyslim si ze je to pitomost ale moje zkusenost. Ale faktem je ze je to zpusobene mym zpusobem pouzivani. Priznavam se ze obleceni na lyze zdimam na maximum a nesetrim...a taky by me v zivote nepadlo lest za prodejcem ze ty hadry nic nevydrzi kdyz vim ze se k nim chovam nad ramec zaruky. a kdyz jsem narazil na zaruky tak si myslim ze je to dil marketingu a dilem spolehani na to ze si vetsina lidi po delsi dobe nevzpomene kde ma ucet od obleceni k pripadne reklamaci ( dlouhodobe zaruky popr. dozivotni)...nicmene verim ze CZ Touratech ma jinny pristup a je schopem ze svych dodavatelu tyto pripadne reklamace dusledne vytahnout. Ja se proste snazim ve vecech co si porizuji najit nejakou pro mě rozumnou rovnovahu mezi kvalitou,vydrzi a cenou....nic vic nic min.
Prvotne me zajima zkusenost lidi s trojici obleceni v zacatku tohoto vlakna...
2 Noel: Uz to tu prestan resit a stav se na kafe. Ukazu Ti oblecko a reknu Ti co budes potrebovat. Kupoval jsem to asi 4 roky zpatky, spis uz driv a tak mohu rict neco z praxe. Cau
mkalavsky napsal:
Clapi,jak tak čtu,chtěl jsem jít do Revit Neptune,pak jsem viděl Rally 3 taky dobře vypadá,ale nevidím nic moc přední průduchy.CCA 23 tis. obě značky.
Po vyčtení jsem se kouknul na DIFI,jen bych chtěl vědět fakt jak to ventiluje a nepromoká.
ventilaci to má vymyšlenou dobře včetně odepínacích zad, takže doufám, že to tak bude i fungovat, ale každej větrání zatím jen chválil. U difi si krom vnitřního nepromoku, kterej asi taky nevydrží několik hodin 100% zadržet vodu ještu tuhle stylovou pláštěnku, která by měla dýchat aby ses nezapařil. Jsou k tomu i pláštěnkový gaťata. Ale tohle si už asi dokupuje málokdo.
xHackerM napsal:
2 Noel: Uz to tu prestan resit a stav se na kafe. Ukazu Ti oblecko a reknu Ti co budes potrebovat. Kupoval jsem to asi 4 roky zpatky, spis uz driv a tak mohu rict neco z praxe. Cau
Mardock napsal:
ventilaci to má vymyšlenou dobře včetně odepínacích zad, takže doufám, že to tak bude i fungovat, ale každej větrání zatím jen chválil. U difi si krom vnitřního nepromoku, kterej asi taky nevydrží několik hodin 100% zadržet vodu ještu tuhle stylovou pláštěnku, která by měla dýchat aby ses nezapařil. Jsou k tomu i pláštěnkový gaťata. Ale tohle si už asi dokupuje málokdo.
Ta pláštěnka se dělala k modelu Terra East, který žádnou membránu neměl, podle mě se už jen doprodává.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!