My byli ve ctvrtek a nejvic se mi libil stredecni vecer v hospode.
Ale jednu vec vystava mela, dal jsem si plastovou mystivku halusek za 99,- a jelikoz v nich nebylo zrovna moc masa, tak k tomu jeste platek krkovice za 68,-.
Akorat byla u jidla zima, ale v teple to vubec neslo, bo 130,- za sekanou s kasi nedam.
U toho KTM1290SA se mi libi jak maj zapusteny ty pomocny svetla v te kapotazi, to vypada moc pekne. Ale jinak uz je to na me silenej mastodont.
Upravil MichalF dne 06.03.2015 15:25
MichalF napsal:
U toho KTM1290SA se mi libi jak maj zapusteny ty pomocny svetla v te kapotazi, to vypada moc pekne. Ale jinak uz je to na me silenej mastodont.
Ale zase to nevypada tak brutalne adventure, takze to neni pro ty, co to s endurem mysli ultimatne vazne
Ma kazdopadne rozsekala cena. 493000,-... takrka jako GSA LC.. coz mi proste prijde nesmysl, vzhledem k vybave oproti BMW.
to je jasný,že já jdu,ale je marný se tady na něco ptát
Volal i Jaroušek,že by šel s náma,tak se domluvíme na stánku Pardála,jestli nás tam neušlapou nebo jestli mě nepřepadne sociální fóbie
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dnes jsme navštívili Motosalon a lidí tam bylo téměř jako v sobotu,takže hodně.Konečně jsem mohl osobně pogratulovat Ondrovi a ostatním Dakarákům k jejich úspěchům.Ve stánku TT jsem si prohlédl Sváťovu krasavici a částečně prozkoumal Rudův custom bike.
P.S.Rudo,já i moje děvčata,děkujeme z občerstvení a chvilku klidu na stánku MITAS.
.
V patek bylo uz po 17 hod. lidi malo.
Upravil Ivanhoe dne 07.03.2015 10:20
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000