daddy napsal:
Na Slovensku sa teraz vyrojila "armada ruskych bratov", dobre platena Putinom. Ich kazdodennou pracou je ospravedlnit to, co batuska Voloda pripravuje poslednych 20 rokov.... Otazkou je, ci ich plati rublami, alebo eurami
Vidim, ze tato "vymozenost" uz dorazila aj sem na BMW forum (pozdravujem sudruha JRM)
Jedine tvoja obmedzenosť ta ospravedlnuje, nakoľko si len asi bežny tuctovy konzument verejnopravných medii ktore veria každej hluposti ktorú nám všetkym serviruju a nepouživa zdravy rozum, Zig hajt her oberlajtnant! Fanatizmus bol vždy zly a vidieť to aj teraz mr.daddy!
Tak z takových zaslepených fanatiků, jako je JRM mě mrazí v zádech a svrbí dlaně...
Za to že fakujem amikov tak so fanatik, tak to potom ano! Vy poniektory nefakujeje rusakov tak nieste fanatici, už som zase o niečo mudrejši.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Tak z takových zaslepených fanatiků, jako je JRM mě mrazí v zádech a svrbí dlaně...
Ono takových šmejdů je plnej internet, bohužel. Ani nevím jestli je smutnější, že některý to myslí upřímně anebo to, že některý to dělají jen proto, aby naštvali co největší množství lidí.
Každopádně upřímně jich to myslí dost a to to ve mě vždycky vře a říkám si, že Havlovi jeho "nejsme jako oni" asi neodpustím nikdy. Na hrubej pytel patřila odjakživa hrubá záplata. A stejně jako se po válce čistila společnost od špíny, mělo se to samý stát i po revoluci. A vypadalo by to tu úplně jinak.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
No, jestli někdo platí Slováky, to bych pochyboval, zaujímají realistické postoje, mají k tomu průšvihu i k informacím o něm blíž. O placení Putinem není oficiální zpráva, ale kdo platil Majdan - to je oficiální informace - 5,5 mld dolarů to USA stálo. Ony ty pušky a najmutí lidé co stříleli do zasahujících policistů i do davu aby vyprovokovali odvetnou střelbu nebyli zadarmo, ani ti náckové co to organizovali.(oficiální zpráva CNN). Demonstrace proti Zemanovi, (a to jej nemusím, ale byl demokraticky zvolen - a to jsme přece chtěli? nebo někomu ta demokracie začíná překážet?) platila US ambasáda. Přiznání organizátora bylo veřejné. Tak kdo tady koho a kdy platí? Tady dělali. pořádek američtí soudruzi - http://www.novink...obcan.html a tak trochu to nedotáhli, zbyli po nich jen vraždící maniaci které byli držení na uzdě Kadáfím, ne hezky, nicméně vývoz demokracie se dá dělat jen tam, kde ji umí použít. Vymoženost ´zdravý rozum? Možná, každopádně já zde zase vidím tendenci jednoznačného příklonu k silným vzorům, které asi část národa potřebuje, ale v Německu r. 1933, v česku 1948 to skončilo průšvihem, který si asi budeme muset zopakovat. Pokud někteří soudruzi zde fanaticky řičí o neomylnosti , pravdě a zásluhách svých nových vzorů, měli by si vzpomenout na historii, kdy lidé stejného ražení, rozbíjeli výlohy židovských obchodů, pálili díla německých klasiků, nebo pochodovali s lidovými milicemi.
Němcov, část informací
...Začínal ako gubernátor v Novgorodskej oblasti. V 1995 roku v rozpore zo zákonom o zahraničných investíciách. Umožnil privatizáciu najväčšieho papierenského kombinátu v Rusku nemeckej firme ktorá zaň zaplatila 7mil. dolárov, čo bolo 40x menej, ako bola jeho hodnota. Za nemeckou firmou ktorá papierne kúpila stála nastávajúca manželka jeho priateľa Borisa Brevnova, ktorá bola zároveň predsedníčkou amerického fondu Millenium, ktorý s takto získaného majetku pomáhal rozvíjať demokraciu v Rusku..... nebo
V 1994 roku schválil Nemcov ručenie za pôžičku lodiarskej spoločnosti OKA. Podaroval im takto 19 miliónov dolárov, ktoré potom musela splácať Novgorodská oblasť.
Výsledkom Nemcovom presadenej penzijnej reformy vo fonde Nefť bolo, že z jeho rozpočtu zmizlo 163 miliónov rubľov a 200 000 ľudí prišlo o dôchodok.
To jsou fakta, která se dají ověřit. - tak hledej šmudlo. Uznávám, že je pro jednodušší povahy jednoduše věřit tomu, čím nás oficiální média krmí. Život je pak jednoduchý a radostný, víme kdo je hodný kdo zlý, žádné pochybnosti a přemýšlení - to je zbytečnost.....
Bobe to je zbytočne vysvetlovať lebo to aj tak mame od Putina a to je iba sama loš, to čo si oni vytiahnu z totalitnych medii a im najviac vyhovuje je čisto čistuca sväta pravda, to si nevedel? Pravda je len jedna to jej verzie sú rôzne!
MotoPaja napsal:
A stejně jako se po válce čistila společnost od špíny, mělo se to samý stát i po revoluci. A vypadalo by to tu úplně jinak.
Tu špinu mysliš obyčajnych ľudi ktorých okrada kde kto alebo tých ****ov ktorý na tom všetkom parazituju a boja sa nedajbože zmeny k trochu horšiemu pre ich osoby. Len neviem do ktorej kopky patriš? Jo a Havel bol pre mna iba obyčajny alkoholicky panak z ktorého maťe modlu a vzor!
Upravil JRM66 dne 07.03.2015 19:47
Ospravedlnujem sa vsetkym slusnym a logicky uvazujucim ludom za "mudrosti" od JRM a jemu podobnych. Stale dufam a verim, ze vacsina Slovakov a Cechov je normalna:-)
Pravda (a rozum) zvitazi:-) Uz nebudem reagovat, nema to zmysel.... Vela stastnych km:-)
Ono takových šmejdů je plnej internet, bohužel. Ani nevím jestli je smutnější, že některý to myslí upřímně anebo to, že některý to dělají jen proto, aby naštvali co největší množství lidí.
Každopádně upřímně jich to myslí dost a to to ve mě vždycky vře a říkám si, že Havlovi jeho "nejsme jako oni" asi neodpustím nikdy. Na hrubej pytel patřila odjakživa hrubá záplata. A stejně jako se po válce čistila společnost od špíny, mělo se to samý stát i po revoluci. A vypadalo by to tu úplně jinak.
Takže zase zavedeme gulagy a koncentráky, pro ty co mají jiný názor, už je to tady.
daddy napsal:
Ospravedlnujem sa vsetkym slusnym a logicky uvazujucim ludom za "mudrosti" od JRM a jemu podobnych. Stale dufam a verim, ze vacsina Slovakov a Cechov je normalna:-)
Pravda (a rozum) zvitazi:-) Uz nebudem reagovat, nema to zmysel.... Vela stastnych km:-)
... bud rad že slušny a logicky uvažujuci ludia nepatria do tvojej kasty... Aby som nakoniec išiel do Ural fora lebo tu je sami urazeny člen dozornej rady ministerstva sveta na rozum! Fakt posledny prispevok v tomto vlakne, je to už pre mna podstate iba pase!
Upravil JRM66 dne 07.03.2015 22:27
daddy napsal:
... bud rad že slušny a logicky uvažujuci ludia nepatria do tvojej kasty... Aby som nakoniec išiel do Ural fora lebo tu je sami urazeny člen dozornej rady ministerstva sveta na rozum! Fakt posledny prispevok v tomto vlakne, je to už pre mna podstate iba pase!
JRM66 člověče už se nad sebou zamysli a přestaň tu sypat ty svoje zvratky...Kdyby to četla tva matka nebo otec , tak už tě vydědili a to ještě v tom lepším případě... je mi z tebe fakt na zvracení. A jestli sis všimnul, tak zdaleka ne jenom mě...
Upravil bluesbery dne 07.03.2015 23:38
daddy napsal:
JRM66 člověče už se nad sebou zamysli a přestaň tu sypat ty svoje zvratky...Kdyby to četla tva matka nebo otec , tak už tě vydědili a to ještě v tom lepším případě... je mi z tebe fakt na zvracení. A jestli sis všimnul, tak zdaleka ne jenom mě...
K tématu, jen nadáváš ostatním, projev své znalosti místo psaní svých pocitů, které zde nikoho nezajímají, jen ukazují na deformaci tvé osobnosti a Tvůj US rektální alpinismus.
Pokud je něčí názor špatný, lze jej vyvrátit jedině fakty - viz výše ohledně placení. Zkus to, nebo jsi schopen pouze praktikovat nadávání diskutujícím protože diskutovat neumíš /nejsi schopen? Nebo Ti jde jen jawa 350 kývačka, tzn chválit USA a kdo jej nechválí je nepřítel? STB praktiky ti jdou velmi dobře.
daddy napsal:
Hoši, nemyslíte že už je tady toho dost. Napadáme se vzájemně jak ta největší hanebná hovada. Neumíme vyslechnout názor druhých. Nechme toho a zabývejme se více technickými tématy.
Upravil Olin dne 08.03.2015 08:52
allroad napsal:
JRM66 s NESPECIFIKOVANÝM bobemGS, běžte si ty svoje hov...na chrlit někde jinde a nedělejte z nás pitomce. Ty vaše kydy zaplaťpánbůh nefungovaly ani před 25 lety...
Viel spass
YouTube Video
Ó velký demokrate, proč nepíšeš místo napadání fakta, vezměte se s modrým soudruhem za pacičky a běžte plakat na Ádův památníček. Proč jen nadáváš lidem s odlišným názorem. Diskutuješ stejně jak freikorps v roce 33. Pokud máš něco do diskuse, napiš to.
Podívej se sem, tady je jasně vidět, jak pan Havel pracoval. Mimochodem řada veteránů ze svazu protifašistických bojovníků z něj vystoupila po přijetí Havla a dalších (počítám pouze ty vězněné před plyšákem). http://www.novink...valky.html
Je pro mě úsměvné slyšet obraty a postoje které na mě zkoušeli STBáci od některých soudruhů tady. A je úplně jedno, jaká politika se vede. V každém režimu se najde stejná skupina slabochů, kteří vyznávají názor silných a napadají lidi s jiným názorem, bohužel jejich charakteristiky jsou stále stejné, hádám kdyby přišli číňani, měl bys jako první plastiku na očička , kdyby Eskymáci, sháněl bys tulení kůže a jedl syrové ryby. Ten režim, který umí tuhle skupinu lidí využít a využívá ji není demokratický a lehce se stane zločinným.
daddy napsal:
Nápodobně, i my tu máme své experty. Diskuse s nimi nemá smysl
říkám si hurikán
Ó velký demokrate, proč nepíšeš místo napadání fakta, vezměte se s modrým soudruhem za pacičky a běžte plakat na Ádův památníček. Proč jen nadáváš lidem s odlišným názorem. Diskutuješ stejně jak freikorps v roce 33. Pokud máš něco do diskuse, napiš to.
Podívej se sem, tady je jasně vidět, jak pan Havel pracoval. Mimochodem řada veteránů ze svazu protifašistických bojovníků z něj vystoupila po přijetí Havla a dalších (počítám pouze ty vězněné před plyšákem). http://www.novink...valky.html
Je pro mě úsměvné slyšet obraty a postoje které na mě zkoušeli STBáci od některých soudruhů tady. A je úplně jedno, jaká politika se vede. V každém režimu se najde stejná skupina slabochů, kteří vyznávají názor silných a napadají lidi s jiným názorem, bohužel jejich charakteristiky jsou stále stejné, hádám kdyby přišli číňani, měl bys jako první plastiku na očička , kdyby Eskymáci, sháněl bys tulení kůže a jedl syrové ryby. Ten režim, který umí tuhle skupinu lidí využít a využívá ji není demokratický a lehce se stane zločinným.
Mimo soudruha NONAME "bobaGS" a mimo téhle politickodemagogické žumpy, máme věcných témat poměrně dost...
Závěrem malá rada disidente, kup si bike a běž chrlit ty svoje hov...na na jiný fórum .
To je fakt k věci, neumíš říct co je špatně, hloupému každý hloupý, jak praví klasik. A buď tak laskav a nenadávej mě do disidentů - většina z nich byli nixmochři, kteří lezli Havlovi někam a dojili západ.
Líbí se mi vaše osobní výpady, na věcnou diskusi se nezmůžete, jen to prskání vám jde :-))) Umíte něco co jsem napsal rozporovat věcnými fakty? Zkuste to. A kecy o tom že jsou to fekálie - no pro vás ano, když jim nerozumíte a neumíte je vyvrátit.
Hezký den všem prskajícím křečkům.
vorel napsal:
Můžeš mi odcitovat nějaká fakta z tvých prispevku? V klidu, bez emoci.
Umíš číst? třeba zrušení komise pro vyšetřování nacistických zločinů po plyšáku - odkaz, aktivity Němcova, jehož vražda je připisována Putinovi bez toho, aby někdo počkal na konec vyšetřování. Ve spojitosti s tím, že Obama předložil upravený rodný list a o svém americkém původu vede soudní spory za něž utratil už min 2mil dolarů je otázka, kdo z těchto prezidentů má větší legitimitu. Zajímá mě jak to dopadne, protože ti, co se údajně účastnili Obamova sporu náhle zemřeli. V jiném vlákně jsem citoval údaje o Banderovi, odkazy na zdroje o majdanu atd atd. Skupina dá se říct nácíčků jen nadává, o Ukrajině píše jen co se hodí. Na tomhle vlákně jsem se dověděl jen to, že by bylo nesmírným štěstím, aby tady byla americká vojska, což mi připadá zrůdné, Tobě ne? atd atd. Pokud to tady má být diskuse všechno je v pořádku, jsme nejlepší, máme nejlepší politiky, nejlepší zřízení, Amerika best of all, tak to mi připomíná doby, kdy to tak muselo být, a je to tady zas. Politika se mění, ale zapomněli vyměnit zmetečky....
A teď napiš, jaká fakta uvedls ty, modrý soudruh, nebo allroad.
Upravil bobGS dne 08.03.2015 20:39