Jejda to ti asi moc neporadim ja si tam objednaval jen ty pracovni svetla a ledky do interieru auta, ale zkusim se zitra podivat na forum co jsem kolem auta, tam ledky hodne resi i do svetel. A jakou potrebujes patici ?
BMW R 1100 GS
street-dog napsal:
Jejda to ti asi moc neporadim ja si tam objednaval jen ty pracovni svetla a ledky do interieru auta, ale zkusim se zitra podivat na forum co jsem kolem auta, tam ledky hodne resi i do svetel. A jakou potrebujes patici ?
Patici klasickou, H3, takze tu s tim "provazkem ", jestli mi rozumis
Dogu, diky aleapon za snahu. V nejhorsim u nas koupim 35ti watovy H3 a bude klid
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem se díval, ale výběr nic moc našel jsem TYTO ale mají 6000k takže budou dost do bíla možná až modra ale stojí 1,3 EUR tak by se to možná dalo zkusit. A nebo výkonější s chladičem, ale ty mají bohužel už 6500k (takže asi ještě víc do modra), jsou dražší a nevím jestli by se tam vůbec vešly kvůli tomu chladiči.
Žárovek s barvou 5000k jsem moc nenašel a když už tak neměli žádný nebo málo hodnocení a to bych nekupoval.
PS: když by jsi vybíral dál tak když si u toho produktu najedeš na feedback a dáš si jen s fotkama tak hodně často ti co to kupují tam mají vyfocený porovnání s žárovkou atd..
BMW R 1100 GS
Martine, dik moc za info a odkaz
Uz si s tim nejak popinkam a nebo koupim ty 35ti watovy klasicky a bude to
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vidě jsem je i s homologační značkou. Kdyby měli barvu trochu víc do žluta, tak už je mám doma. Pokud je silnice mokrá tak u 6000K i při vysoké svítivosti je viditrlnost nic moc. Líbilo by se mi tak 3000K.
Vzhledem k tomu jak vypadá font toho Ečka a čísla, tak je to evidentní fake homologace. Jako asi to oblbne jak švestky tak i STK, ale světlo rozhodně evropskou homologací neprošlo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
hledal jsem blbě ale stejně tak to nenašli borci v servisu, asi to bude tím, že pod motorku nelehají jak pod auto Na těp původních plastových lampách s halogenkou je homologace na skle...
R1200GS-LC Rallye 2017
Dobrý den. Namontovat jsem si na mé bawo originál mlhovky i s kabeláží a nesvitimi. Kontrola na vypinaci se rozsvítí ale mlhovky ne. Zde nafóru jste popisovali ze v je potřeba ještě relátko. Můžete mi prosím říci kde a kam mam dat relátko, popřípadě nějaké foto. Dík za info.