LUKES napsal:
Pokud chtějí projet měli bysme jim to umožnit... Když budou kopat dostanou nakopáno podle zákonů nikoliv domobranou jinak bychom se snížili na jejich úroveň
Souhlasím kamaráde, ale poslední dobou si občas říkám, že čekat někdy na zákon může být zdlouhavé a oni zatím mohou nadělat spoustu škody. A na někoho prostě zákon neplatí a v některých případech (a Noční vlci určitě) si z něj dělají srandu - zadržení, výslech, pokuta, vyhoštění, to je součást zábavy a v očích soukmenovců stoupají. Ale co s tím?
K vlkům - před pár dny jsem si říkal - jsme svobodná země otevřená všem. Ale POKUD JE PRAVDA, že se velký "Chirurg" a jeho kamarádi neobtěžují vyřizováním víz a tvrdí že kdo ho nechce pustit do Polska, je kolaborant a může počítat s reakcí atd., tak jak už jsem psal, být Poláky, zatvrdil bych se a dál ho nepustil - takhle se chová člověk, který chce přijít na návštěvu? Ne, takhle se chová **** a to žádná země na svém území nechce, má dost svých vlastních. Ale jak jsem psal, je to neověřené, stejně jako že jde o neonacisty co se angažovali na Krymu. Tak jak se zachovat? Já bych dal na vlastní instinkt a ten, při pohledu na Chirurga potřásajícího si tlapou s Putinem, mi šeptá, že vše, co se říká, je pravda a tedy nepustit. Navíc, když už se tady o nich bavíme v takovéhle rovině, asi jde o potenciálně problémovou akci. Tak proč přivolávat potenciální problémy? A navíc si posledních pár dnů nejsem jistý, jestli ta jízda není jen zástěrka. Budeme riskovat provokaci, zásah a ostrou reakci ruské strany o brutálním zásahu proti mírumilovným motorkářům na dovolené? 80% Rusů věří Putinovi cokoliv jim řekne a pamatujete, jak nedávno ruská média tvrdila, že proti US konvoji se tu konají masové protesty? To bylo i v r.1968 - bratry Čechoslováky, co s námi umírali za války, ohrožují imperialisté, musíme je zachránit!!! Tak na tanky a "Vpjerjod!!!"
Omlouvám se za lehkou spekulaci, možná jsem se nechal unést. Ale...
Taky si myslím, že je to jen zástěrka, ale nemůžeme před tím strkat hlavu do písku. Pokud nebudou mít víza a příslušná povolení, tak ať jdou do pr.dele a v žádném případě bych je sem nepustil. Pokud chtějí projet ve vší početnosti a chovat se tu podle platných zákonů, tak ať klidně projedou, nemám s tím problém. Ale říkat, že když je sem nepustíme, tak můžeme čekat protiakci, tak to je fakt síla. Jinak si budou o nás v Moskvě myslet, že jsme banda debi.lů, kterým je všechno jedno a zase si z nás udělají kolonii :-)
V nějakém vlákně to tady už bylo v souvislosti s konvojem.
Nějaký Bob chtěl neutralitu, ve smyslu toho že se nás to netýká.
Ale ono se nás to bohužel taky týká.
Každej se s tím holt musí nějak vypořádat sám a snad se za to nebude jednou před vnoučaty stydět .
tomle1 napsal:
Souhlasím s Kubrtem. Rusáci by sem měli mít vstup jednou provždy zakázán. Ježí se mi všechny chlupy, když tuhle řeš slyším a stačí mi jenom ten pitomej přízvuk.
Jarka napsal:
Já bych ty ruský šm…nepodceňoval. A už vůbec bych neslavil jejich vítězství. Je to jako když ti dům přepadnou útočníci a oni tě před nimi zachrání a potom ti znásilní ženu. Ať si zůstanou kde jsou mají tam místa dost! Komunismus = Fašismus já v tom rozdíl nevidím.
Lidé bděte!!
No...já si zase myslím, že někteří nemají nic lepšího na práci než zakládat stále stejně hloupá vlákna a další někteří mají hned potřebu vyjádřit svou subjektivní národnostní nesnášenlivost. Pitváte se tady v konvojích a mužících na motorkách...a to důležité vám uniká. Raděj plaťte pořádně daně, aby se mohlo třeba vyplácet odškodné poslaneckým trafikantům. To přece nikomu nevadí.
Mao , plně s tebou souhlasím. někteří rádoby motorkáři tady zakládají vlákna, které mají šířít nesnášeslivost
mezi náma , místo toho aby se zabývali technickými tématy který tento náš portál nabízí. Zkrátka , začíná to tady být fialový hnus
Takze chlapci, toto tema neni v sekci technika, cili neni technicke. Ale je o motorkach a cestovani.
Koukal jsem na zalozena sva vlakna a podobne nebo dokonce o rusacich neni od roku 2007ani jedno dalsi.
Pokud je to tady hnus, tak sem jednoduse nelez, brus si kladivo a srp se sobe rovnyma na novinkach.
A kdyz nemas co napsat k tematu, tak sem jednoduse neblej a cti si jak zazimovat motorku.
Dekuji.
Jestli si myslíš , že jsi mne tímhle odrovnal a urazil , tak to jseš na omylu. Takovej **** mně urazit nemůže. V době kdy Ty jsi blil a prděl do plen , tak já už jsem měl v motocyklovém sportu něco za sebou a to na špičkové úrovni. Takže chlapče pokus se změnit styl svého vyjadřování,
jinak se to tady stane žumpou.
Upravil Olin dne 17.04.2015 12:31
Olin napsal:
Jestli si myslíš , že jsi mne tímhle odrovnal a urazil , tak to jseš na omylu. Takovej **** mně urazit nemůže. V době kdy Ty jsi blil a prděl do plen , tak já už jsem měl v motocyklovém sportu něco za sebou a to na špičkové úrovni. Takže chlapče pokus se změnit ve svém stylu vyjadřování,
jinak se to tady stane žumpou.
Dědo nerozčiluj se. Pan Hrábě je docela fajn kluk a ty taky, jen došlo k drobnému nedorozumění. Tak už to bejvá nejen mezi generacemi.
Klucí, všichni, nechte spory k pivu, tak se řeší lépe a jasněji, protože se v 90% zjistí, že jsou o hov.. a vlastně máte podobný názor.
Psaná formulace myšlenek je mnohdy zavádějící.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chlapci, v osobním rozhovoru poznáte co a jak chtěl dotyčný říci, i podle tónu hlasu, výrazu tváře, pohledu, gestikulace. To je v psaném textu omezeno a zvládá to jen opravdový mistr pera, ostatní si mohou vypomoci smajlíky. Pokud myslíte, že je něco namířeno proti vám, uráží vás apod., pak, pokud text neobsahuje vyložené vulgarity, nejprve polkněte, dejte si panáka nebo cigárko a pak zaregujte s maximální asertivitou, jaké jste schopni, protože odesilatel to tak třeba vůbec nemyslel. I z drobných nedorozumění může vzniknout nevraživost, nepřátelství, nenávist, přesdržka a válka. A i když vás chce někdo opravdu vytočit, urazit či vyprovokovat, když se mu to podaří, uděláte mu tím velkou radost. A naopak ho strašně nas..ete inteligentní, klidnou, asertivní, možná ironicky pichlavou odpovědí, které on sám není schopen...
Omlouvám se za OT.
Upravil Ivan dne 17.04.2015 09:15
KUKY napsal:
to.Medik:
Komu říkáš dědo, ty kojenče . Já jsem s Olinem narozenej ve stejnej den i rok ty voe a jsem furt eště mladík.
Já jsem ve věku vašich dětí a už jsem děda.
Tak ty s Olinem už jste dědové taky. S velkou pravděpodobností. Čas nezastavíš.
Ovšem je rozdíl mezi dědou a dědkem
Jo a doufám, že se o mě, až se potkáme pěkně postaráš. Jako kojenec potřebuju dost pít a přebalovat Mlíko nechej domaLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
KUKY napsal:
to.Medik:
Komu říkáš dědo, ty kojenče . Já jsem s Olinem narozenej ve stejnej den i rok ty voe a jsem furt eště mladík.
Já jsem ve věku vašich dětí a už jsem děda.
Tak ty s Olinem už jste dědové taky. S velkou pravděpodobností. Čas nezastavíš.
Ovšem je rozdíl mezi dědou a dědkem
Jo a doufám, že se o mě, až se potkáme pěkně postaráš. Jako kojenec potřebuju dost pít a přebalovat Mlíko nechej doma
Roberte, mám děti v Tvém věku. Vůbec mně neuráži když mi někdo říká dědo, protože jsem několikanásobný děda. Ale aby mi někdo doporučoval kdy mám či nemám blít , nebo si brousit srp a kladivo, tak to promiň ale to neberu.
KUKY napsal:
to.Medik:
Honzo , tak to vidíš , už si z nás dělají hošíci srandu. Myslím , ale že na nějaké enduro trati by jsme je ještě prohnali.
Naprosto nepochybně Já jak vidím písek a nebo bláto, tak se mě dělá mdlo.
No jo no, komunikace je holt jiná než za tvého mlada i mého mlada a bude jiná i za "mlada" našich mládežníků.
Já jen že vás trochu znám a chtěl jsem trochu obrousit zbytečné hrany.
Jak se plácne do entru, je to jako když to vypustíš z huby. Zpátky už to nejde.
A občasné úlety jsou i cenou za myslím opravdu různé osobnosti na tomhle webu. Když si vzpomenu, jak jsem chtěl udělat z Hickse dva do školky, tak se tomu dneska směju. A Kubík žije dál
Hobříku tatíku, nebyly jsme společensky unavení? Já si hodně akcí pamatuju akorát tak příjezd, odjezd a zbytek z fotekLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
KUKY napsal:
to.Medik:
Honzo , tak to vidíš , už si z nás dělají hošíci srandu. Myslím , ale že na nějaké enduro trati by jsme je ještě prohnali.
Naprosto nepochybně Já jak vidím písek a nebo bláto, tak se mě dělá mdlo.
No jo no, komunikace je holt jiná než za tvého mlada i mého mlada a bude jiná i za "mlada" našich mládežníků.
Já jen že vás trochu znám a chtěl jsem trochu obrousit zbytečné hrany.
Jak se plácne do entru, je to jako když to vypustíš z huby. Zpátky už to nejde.
A občasné úlety jsou i cenou za myslím opravdu různé osobnosti na tomhle webu. Když si vzpomenu, jak jsem chtěl udělat z Hickse dva do školky, tak se tomu dneska směju. A Kubík žije dál
Hobříku tatíku, nebyly jsme společensky unavení? Já si hodně akcí pamatuju akorát tak příjezd, odjezd a zbytek z fotek
Vsichni jste dedkove a basta
Upravil Kubrt dne 17.04.2015 13:58
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
sved63 napsal:
V nějakém vlákně to tady už bylo v souvislosti s konvojem.
Nějaký Bob chtěl neutralitu, ve smyslu toho že se nás to netýká.
Ale ono se nás to bohužel taky týká.
Každej se s tím holt musí nějak vypořádat sám a snad se za to nebude jednou před vnoučaty stydět .
Nebudu, rektální alpinismus jsem nedával za bolševika a nedám ho ani amíkům, snažte se...:-))))
no panečku...jen jsme se skoro při..s.. z průjezdu amiku , a už zase jiný průjezd. Že je zítra mše, za životy motorkářů nikdo neřeší všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
no panečku...jen jsme se skoro při..s.. z průjezdu amiku , a už zase jiný průjezd. Že je zítra mše, za životy motorkářů nikdo neřeší
Trochu mi unika souvislost...nic proti msim za kohokoliv