Tak sem tam nalil sajrajt od motolu ale k odvzdusneni je tak pitomej pristup ze to snad neni pravda.Podarilo se to a to je hlavni a tak to ma asi bejt.
Hoj, pročítal jsem to už před nějakou dobou a teď už nemam náladu :-D
Bude vadit mazlíkovi obyč fridex G48? Antifreeze typu C, G 11, v těch označeních se nějak moc nevyznám.. Díky
Do it my way...
Brko napsal:
Hoj, pročítal jsem to už před nějakou dobou a teď už nemam náladu :-D
Bude vadit mazlíkovi obyč fridex G48? Antifreeze typu C, G 11, v těch označeních se nějak moc nevyznám.. Díky
Brko napsal:
Tož to je slovo do pranice :-D tak zítra vyměním motor/ku a nemusím to řešit :-D
Ale budeš muset spěchat. I pořádný motorky už przní vodou. Pokud by jsi chtěl tedy novou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Šak ono ani v tej helmě se pít nedá, to já bych si dycky zastavil.. :-D No nic tak tam asi fakt fláknu decánek tý slívky ať mi to nezamrzne :-)
Do it my way...
Zdravim, chci se ujistit, ať příště nemusím objednávat z dvaceti ešopů.. je možný do 650 použit tuto chladící kapalinu? http://www.motore...ny-1l.html
Díky
Do it my way...
Krapet opráším diskuzi.
Jakou používáte chladící kapalinu? Originál BMW, Motul, Castrol apod? Já teď měl Motul Motocool a budu měnit (musím vyměnit gufera u pumpy).
Díky za tipy.
PS Případne gufera vodní pumpy pokud jste měnily, tak jste objednali kde? Cena?
Čau, naposledy jsem měnil nějakou splňující vyžadované parametry, nevím ale co to bylo. Nicméně na další výměnu jsem pořídil koncentrát 83192211191, za ty prachy.