chlapi, na pristim srazu si roztrhejte obcanky a bude to v pohode ,
kazdy ma takovou moto, na jakou ma prachy, ne ? Tak proc si zavidet. Ja jsem taky makal v tahu 6 let ve stresu prumerne 16h denne bez dovolene ( opravoval jsem barak ), pak mne Bob privezl 1150 , a zdravi se mne posralo, protoze jsem na neho sral ja. A kdyz nema clovek zdravi, tak nemuze jezdit na masine a verte mne, je to na hovno . Takze se nehadejte a hodte sem nejake podobne foto jako Robert (teren ) nebo cerv ( silnice ), at je na co pres zimu cumet . P.S. Cerv ma podobny nazor jako ja, a Koudelko, ty jsi asi pribuzny Emilia, co? Ze mas napadne stejnou stavbu vety *clap a celych zprav
Upravil vyky dne 12.11.2008 00:16
vyky
Deny napsal:
... Byl jsem ve Sv. Jiří a musím říct, že spousta kluků je jen o tom, že mají nové vyleštěné BMW, nové hadry za x,- Kč ale mají to jen proto, že to je in....., ale na silnici se ani pořádně neotočí... Já mám motorku kvůli ježdění a protože duchem BMW žiji....
Ahoj Deny, jen tak si to tu procitam, byl jsem taky u Svatyho Jiri a u Tvyho prispevku jsem se nasel viz uryvek vyse. Mozna si vzpomenes - dojeli jste nas jeste cestou tam, pak jsme spolecne tankovali a ja se malem vymaznul pri otaceni na silnici, pritom jsem mel vylestenou 1200 a novy hadry od BMW za x,- Kc... Jde mi o prd, ale rad bych to sem napsal, protoze ses fajn chlap a me mrzi, kdyz vidim, jakej jsem asi zanechal dojem. (nenapada me totiz, jaky jiny pako krome me by mohlo sedet do toho uryvku lip)
Nejsem zadnej "motorkar" - papiry mam od zari letosniho roku a nikdy predtim jsem na motorce nesedel. Delal jsem si je jen kvuli tomu, abych se jednou mohl projet nekam hodne hodne daleko, kde silnice neznaji a mezi tim si uzivat v sedle co se da. Chapu, ze tohle si clovek muze dat az nasbira nejakou tu zkusenost a teprve kdyz zna perfektne svoji motorku, na kterou se musi na cestach 100% spolehat. V obojim mam dost velke mezery, ale mym cilem je pomalu ty mezery zmensovat.
Kdyz jsem byl na srazu, mel jsem pod zadkem najeto celkove cca 800KM, ted mam zhruba 3.500KM - jde to vazne pomalu, ale uz se otacim na silnici lip a i nejakej ten lehkej teren jsem dal, zrcatko, plexi, plastovej bok u nadrze a dva blinkry jsem postupne polamal, padaky o kameni a blato obrousil, ale co nespravi lepidlo, sroubky ruznych velikosti a izolepa, to se sezene a vymeni a jezdi se dal... nekupoval jsem motorku pro masirovani sebe nebo blizkeho okoli, ale pro touhu na poradnym poctivym kusu stroje se po krajine prohanet.
Proc 1200GS a BMW hadry, kdyz na masine umim kulovy a nezapadam timto do profilu ostrilenych BMW GSA cestovatelu, co ziji duchem BMW? Protoze mam rad kvalitu - hromadu veci si neporidim jenom proto, ze bych delal kompromis. Dokud nemam na to, co bych opravdu chtel, tak hledam cestu jak toho dosahnout, protoze mam zkusenost, ze polovicate a kompromisni reseni je vetsinou jen pro vztek - clovek tim uplne ztrati chut a nadseni z toho, co puvodne chtel a navic to stalo penize, ktere mohl investovat jinak. Verim tomu, ze jsou jiny alternativy, levnejsi a stejne kvalitni, ne-li kvalitnejsi, ale ja je neznam a tak jdu jednodussi cestou - sahnu po necem, co by melo zarucene splnit me ocekavani. Proto tedy BMW.
Je neco na mych myslenkovych pochodech spatne?
(Jinak Deny, tohle neni nic proti Tobe, v tom prispevku jsi to napsal jasne - nejsi z tech, co kastujou, ale podobny nazory - viz zminovana cast Tvyho prispevku slycham a ctu uz po nekolikaty, proto ted tahle reakce)
Deny napsal:
... Byl jsem ve Sv. Jiří a musím říct, že spousta kluků je jen o tom, že mají nové vyleštěné BMW, nové hadry za x,- Kč ale mají to jen proto, že to je in....., ale na silnici se ani pořádně neotočí... Já mám motorku kvůli ježdění a protože duchem BMW žiji....
Ahoj Deny, jen tak si to tu procitam, byl jsem taky u Svatyho Jiri a u Tvyho prispevku jsem se nasel viz uryvek vyse. Mozna si vzpomenes - dojeli jste nas jeste cestou tam, pak jsme spolecne tankovali a ja se malem vymaznul pri otaceni na silnici, pritom jsem mel vylestenou 1200 a novy hadry od BMW za x,- Kc... Jde mi o prd, ale rad bych to sem napsal, protoze ses fajn chlap a me mrzi, kdyz vidim, jakej jsem asi zanechal dojem. (nenapada me totiz, jaky jiny pako krome me by mohlo sedet do toho uryvku lip)
Nejsem zadnej "motorkar" - papiry mam od zari letosniho roku a nikdy predtim jsem na motorce nesedel. Delal jsem si je jen kvuli tomu, abych se jednou mohl projet nekam hodne hodne daleko, kde silnice neznaji a mezi tim si uzivat v sedle co se da. Chapu, ze tohle si clovek muze dat az nasbira nejakou tu zkusenost a teprve kdyz zna perfektne svoji motorku, na kterou se musi na cestach 100% spolehat. V obojim mam dost velke mezery, ale mym cilem je pomalu ty mezery zmensovat.
Kdyz jsem byl na srazu, mel jsem pod zadkem najeto celkove cca 800KM, ted mam zhruba 3.500KM - jde to vazne pomalu, ale uz se otacim na silnici lip a i nejakej ten lehkej teren jsem dal, zrcatko, plexi, plastovej bok u nadrze a dva blinkry jsem postupne polamal, padaky o kameni a blato obrousil, ale co nespravi lepidlo, sroubky ruznych velikosti a izolepa, to se sezene a vymeni a jezdi se dal... nekupoval jsem motorku pro masirovani sebe nebo blizkeho okoli, ale pro touhu na poradnym poctivym kusu stroje se po krajine prohanet.
Proc 1200GS a BMW hadry, kdyz na masine umim kulovy a nezapadam timto do profilu ostrilenych BMW GSA cestovatelu, co ziji duchem BMW? Protoze mam rad kvalitu - hromadu veci si neporidim jenom proto, ze bych delal kompromis. Dokud nemam na to, co bych opravdu chtel, tak hledam cestu jak toho dosahnout, protoze mam zkusenost, ze polovicate a kompromisni reseni je vetsinou jen pro vztek - clovek tim uplne ztrati chut a nadseni z toho, co puvodne chtel a navic to stalo penize, ktere mohl investovat jinak. Verim tomu, ze jsou jiny alternativy, levnejsi a stejne kvalitni, ne-li kvalitnejsi, ale ja je neznam a tak jdu jednodussi cestou - sahnu po necem, co by melo zarucene splnit me ocekavani. Proto tedy BMW.
Je neco na mych myslenkovych pochodech spatne?
(Jinak Deny, tohle neni nic proti Tobe, v tom prispevku jsi to napsal jasne - nejsi z tech, co kastujou, ale podobny nazory - viz zminovana cast Tvyho prispevku slycham a ctu uz po nekolikaty, proto ted tahle reakce)
chlapci zacinate se tu dost NEKONSTRUKTIVNE hadat a misty i ublizovat.
Myslim, ze by kazdy v tuhle chvili mel radeji 2x premyslet, nez do tohohle threadu neco napise.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja rozhodne nestojim o nejaky hadky - jen ventiluju svy pocity "BMW motorkare - zacatecnika" a myslim, ze prave tady se podobna ptakovina resi, takze proto to pisu a Hicksi, ver tomu, ze jsem premyslel vic nez 2x. Nema to nikoho urazit, je to jen tema k zamysleni, nic vic, nic min. Jestli by to nekoho melo urazit, pak to spatne chape...
Hele našel jsem zajímavou MULTIFUNKČNÍ přídavnou nádrž, akorát jsem nezjistil objem v litrech.
Miloš má určitě radost jak čile KLIKÁME.
Robert přiložený následující obrázek:
[38.89Kb]
Upravil Robert dne 12.11.2008 09:43
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No tak to jsem se zase jednou pobavil .Už se těším na ty nagelovaný a navoněný pražáky s GSAma, jak si to dneska v hospě zase rozdáme s porovnáváním "lepších a ještě lepších" motorek . No co, komu není pomoci ...
Konečně jeden s velkou motorkou
promiň, jsem vůl, že jsem Tě použill jako příklad , ale nebylo to myšlený přímo na Tebe, vím, že jezdíš taky srdcem, ale ne všichni jsou tací. Já si někdy totiž mezi vyšperkovanými "BMW" jezdci a jejich chlubením se, kolik stálo to, či ono připadám jako chudák, nekupuju drahý voloviny, radši to projedu v benzínu. Tak ještě jednou promiň, jsi správný kluk a já už nebudu blbě kecat.
Přeju Ti hodně šťastných kilometrů.
Pomatenost, zvaná BMW.
Předem Vám řeknu, že tak smutný vlákno jsme tu už dlouho neměli.
Mé postřehy a resume ke kterému docházím jsou asi tyto:
- je absolutní volovina nedovolit psát NE-majitelům BMW, protože jak správně někdo napsal, před koupí se informuješ. Ale já půjdu ještě dál...a když se nakonec nikdy nekoupí je to špatně? No samozřejmě NE, proč bychom se nemohli pobavit i s NEvlastníky?
- chraň nás ruka páně, pokud budeme namyšleni na sebe samotné a naše bmwáčky! Já mám rád všechny srdcem motorkáře, chudé i bohaté, hloupé i chytré, dělníky i manažéry. Můžeme mít někde na netu kout, kde se dobře pokecá a můžeš se dozvědět pár rad nebo novinek? O tom to je, alespoň dle mého. Naopak nenávidím snoby a jejich super vybavení, pokud chybí podstata. Mám na mysli lyžaře, co sjedou trať jednou za dopoledne a lyžovat neuměj, ale jsou pozéři s vybavením neúměrným umění, mám na mysli jak píšeš ty co se neumí otočit, ale mají Rally2Pro, mám na mysli "tenisty" s thermobáglem na rakety a kromě toho, že jsou "klubisti", nemají s tenisem nic společného. Všechny tyto zakomplexované, v podstatě "společensky hloupé" lidi lituji. Vážím si přízemních opravdových lidí, třebas sem nepíšou moc, ale pokud píšou, má to hlavu a patu, jsou skromní a ryzí. Můžete pochopit, co mám na mysli? Obsah! Nikoli obal! A takových tu je naštěstí dost, ať už mají BMW nebo ne. Nafoukaného bavoromajitele nenávidím, otočím se k němu zády, nafoukaných rádoby frajerů jsem v životě poznal dost a každý den bohužel ve všedním životě narážíš na další a na další. Proto dejte rozum dohromady a pochopte, že tady je ten náš "netový kout", ten "náš stůl" v hospodě. Rozhodně sem nebudu chodit, pokud tady budou hádky, urážky, špatná atmosféra apod.
Je pravda, že se poslední dobou to klima zhoršilo, a to říkám hlavně směrem k těm novějším, aniž se chci konkrétně na někoho obracet. Přemýšlejte o tom prosím, vy novější. Než jste přišli, byla tady atmosféra doslova příkladná, vynikající. Prosím přizpůsobte se tomu, bude to i Vás lepší. Jedno čínské pořekadlo vybízí: "nelituj a často daruj květinu jiným....něco z krásné té vůně vždy utkví i na tvých rukou..." Proto buďtě k sobě milí a nehádejte se. Nechte si to pro manželky, pro milenky!
A co se týče haurovství všeho druhu....... já vím, že "pes který štěká, nekouše", naopak "tichá voda, břehy bere"......................proto méně vytahování, více trpělivosti a pokud to dovolí zdraví (jak VELMI SPRÁVNĚ poznamenal kolega) a peníze a čas a počasí, hodně bezpečných kilometrů.
Promiňte za dlouhý text.
Doc
Upravil Doc dne 12.11.2008 22:30
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic