Kdyby někdo potřeboval v okolí Skadaru nakoupit nějaké díly na motorku, tak tady je obchod: N 42°4.44326' E 19°31.17534' včera tam kluci kupovaly brzdové destičky na Triumpha.
T.
Upravil TomH dne 26.05.2017 06:50
Zdar, potřeboval bych vědět jestli je sjízdná cesta Sh 20 z Kopliku do MNE Gusinje. Jede s námi jeden na silničce. Díky
Před 2. lety byl cca do půlky asfalt.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Zdar, potřeboval bych vědět jestli je sjízdná cesta Sh 20 z Kopliku do MNE Gusinje. Jede s námi jeden na silničce. Díky
Před 2. lety byl cca do půlky asfalt.
Zdarec Ríšo,
jeli jsme to 2015 v září a asfalt si vybavuju až někde u Kopliku .... nicméně kámoš to jel na Suzuki GSX750F a v pohodě.
tomi napsal:
Jel někdo trajektem z Komany do Ferze? Je třeba budovat lístky dopředu?
lístky koupíš před naloděním přímo na hrázi, ale zjisti si, jestli trajekt vůbec jezdí
My tam loni přijeli bez rezervace a bylo nám řečeno, že ten den nic nepojede. Tak jsme tam přečkali do druhého dne v místním hotelu, kde se zastavil čas tak před padesáti lety :-)
Ondrasan1978 napsal:
My tam loni přijeli bez rezervace a bylo nám řečeno, že ten den nic nepojede. Tak jsme tam přečkali do druhého dne v místním hotelu, kde se zastavil čas tak před padesáti lety :-)
loď jezdila vždy jen ráno, co jsme tam 2x byli a to jezdil ještě velký trajekt, ten pak pro technické problémy odstavili a jezdila minilodička, kde narvali cca 4 motorky.
ubytko na hrázi snad hotelem ani nazvat nejde. na těch palandách jsme spali raději oblečení, v noci nás tam zamkli a odešli, všude mříže, ...
Ondrasan1978 napsal:
loď jezdila vždy jen ráno, co jsme tam 2x byli a to jezdil ještě velký trajekt, ten pak pro technické problémy odstavili a jezdila minilodička, kde narvali cca 4 motorky.
ubytko na hrázi snad hotelem ani nazvat nejde. na těch palandách jsme spali raději oblečení, v noci nás tam zamkli a odešli, všude mříže, ...
Letos jsme tam byli a v 9 ráno jeli velký trajekty. Lístky nám nabízeli už den předem na ceste k trajektu, ale kupovali jsme až ráno na trajektu.
Trajekt ROZAFA 30.5.2017
Upravil GSPETR dne 18.06.2017 21:59
Jde mi o stav, v jakém ty cesty jsou, protože jedu ve dvou se ženou a věcma a nechtěl bych se pouštět do nějakého velkého offu. V podstatě mi jde o to, jestli jsme schopní to takhle nějak projet i s tím trajektem Fierze-Komani a pak dál, třeba ke Shkadaru.
Jde mi o stav, v jakém ty cesty jsou, protože jedu ve dvou se ženou a věcma a nechtěl bych se pouštět do nějakého velkého offu. V podstatě mi jde o to, jestli jsme schopní to takhle nějak projet i s tím trajektem Fierze-Komani a pak dál, třeba ke Shkadaru.
Díky.
https://goo.gl/ma...uM8rFgkSQw
Pohoda pod mostem u přehrady super camp, dobré jídlo. Dáte i ve dvou. (camp Natura) pak doporučuji SH 22, pokud pojedeš na jistotu
Upravil joe dne 19.06.2017 14:26
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Díky.
https://goo.gl/ma...uM8rFgkSQw
Pohoda pod mostem u přehrady super camp, dobré jídlo. Dáte i ve dvou. (camp Natura) pak doporučuji SH 22, pokud pojedeš na jistotu
Cesta od Koman na Skadar je většinou rozbitej asfalt, ale ve dvou poklidným tempem v pohodě sjízdný, ta první část k Fierze nevím, ale jak psal Joe, SH22 je jistota - nový asfalt a zatáček, že pak člověk klopí tělo ještě v noci ze spaní :-)