ty ještě žiješ?Já jsem myslel,žes zakáp na to počasí nebo že sis něco prostřelil a dostal otravu
No nic,budem muset tvoji smrt oslavit někdy ještě jednou
Já jsem Kostěj nesmrtelnej, ani Albánec autem mě nezprovodil ze světa, byť to zkusil. No a co se střílení týká, je to jako s řízením. Praxe dělá mistra a snižuje pravděpodobnost průseru A navíc, já mám včelky téměř sterilní, nic zhnisat nestačí.
Upravil Medik dne 24.07.2015 15:19
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Panove, budu to muset STOPNOUT, spocitame lidi a dame jeste vedet jestli budou nejaky mistecka volny. Diky za pochopeni.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
bartus napsal:
tak to byl omyl, v telefonu se mi první řádek nezobrazoval
Nejhorší smrt je z vyplašenosti , ale dá se to chápat, když je člověk natěšenej a najednou by byla v sobotu ŽÍZEŇ. To je příšerná představa
Jak tak koukám, když jde o chlast, je účast opravdu hojná. Jsem rád, že jsem to stihl těsně před uzavírkou Jsem zvědavý, kolik piv a přednášek bude třeba, aby to zažehnalo černé svědomí, že se na víkend zpronevěřím lopatě, míchačce a spoustě dalších krásek.....
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Konečně poznám, jak vypadáš střízlivej
systém rozdělování pokojů je podle ksi.chtu?
Protože já jsem myslel,že priorita je registrace a hlavně platba na účet...s ksi.chtem totiž nic nenadělám
Upravil Mr GS dne 27.07.2015 17:48
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
systém rozdělování pokojů je podle ksi.chtu?
Protože já jsem myslel,že priorita je registrace a hlavně platba na účet...s ksi.chtem totiž nic nenadělám