Pokračování téma alarm. Děläl někdo doma zástavbu do 12-ky. Pokud jo jak jste řešili zapojení blinkrů? Připojovali jste to kde? Díky za zprávu. Schéma sice mám, ale není důvod vymýšlet již vymyšlené.
Už od večera postávám kolem motorky, a vůbec mě nenapadá kam tu škatuli dát:
1) aby nebyla vidět
2) aby jí nebylo horko
3) aby na ní nelila voda
4) aby nepřekážela
vlada-gsa napsal(a):
Už od večera postávám kolem motorky, a vůbec mě nenapadá kam tu škatuli dát:
1) aby nebyla vidět
2) aby jí nebylo horko
3) aby na ní nelila voda
4) aby nepřekážela
nějaká idea?
Nevim jak je ta škatule velká,ale co jak říkáš nevymýšlet vymyšlené a dát ho tam co je origo alarm BMW? Pod zadní sedlo pod plast zadku.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No já neměl tuchu kde je ten originál, ale vylučovací metodou jsem se dostal k úplně stejnému výsledku před hodkou se začal sundavat plast zadku. jdu to dodělat a zjistím jestli se tam vleze. V podstatě je to jedniné místo co připadá v úvahu.
BIGR> měl jsi pravdu je to tam hotové je tam přivedený +,-,15(kliček) a canbus ulehčí to práci s taháním kabelů.
Pro ostatní bohužel 12-ka má blinkry napájené separátně z ZFE modulu t.j. připojit se tedy musí každý solo.
BIGR> měl jsi pravdu je to tam hotové je tam přivedený +,-,15(kliček) a canbus ulehčí to práci s taháním kabelů.
Pro ostatní bohužel 12-ka má blinkry napájené separátně z ZFE modulu t.j. připojit se tedy musí každý solo.
DÍKY tohle mi neříkají denně...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS