mmch mel bys vedet, ze Karel ma blizko k tvz. "progresivni levici". coz jsou lide jako treba Dienetbier, Bohus sobotku... FUUJ.
vy co jste volili Karla - zpytujte svedomi, i vy mate podil na vzestupu Sabatove,
Karla jsem volil, přiznám se k tomu, byla to chyba. Ale Miloš z Kolína je hulvát a toho volit nemůžu i kdybych chtěl....
Co se týče tohoto vlákna - navrhuji zamknout, nebo smazat. Je to o NIČEM a NIKOMU to neprospěje......
Upravil hobr dne 09.07.2015 23:52
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To dá asi práci postupne smazat 600 příspěvků co?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
A přesně tohle,co se stalo (přejmenování vlákna,změna autora) by se prostě stát nemělo a nemělo by to jít,protože pak si vypustí z huby každej co chce a až se mu to nehodí,tak to edituje a pak nedává celé forum smysl. A to myslím i editaci jednotlivejch příspěvků. Člověk by se neměl stydět za to,co někde napíše,měl by se k tomu stavět čelem i za cenu,že za to muže v budoucnu dostat třeba přes hubu...
Vikec napsal:
A přesně tohle,co se stalo (přejmenování vlákna,změna autora) by se prostě stát nemělo a nemělo by to jít,protože pak si vypustí z huby každej co chce a až se mu to nehodí,tak to edituje a pak nedává celé forum smysl. A to myslím i editaci jednotlivejch příspěvků. Člověk by se neměl stydět za to,co někde napíše,měl by se k tomu stavět čelem i za cenu,že za to muže v budoucnu dostat třeba přes hubu...
Amen. Prase aby se v tom vyznalo.
Upravil Alda dne 10.07.2015 08:25
Ja tady temu vubec nerozumim.raci idu neco montovat a udelam si ktemu jihlavanku, hesky voni tak se mozete stavit dyz budete carat kolem.
Kupredu spatki ni krok...
Tak ste to dokazali. Pres osobni utoky k politice a to vsechno hezky z tepla svyho domova pres pocitac. Tomu rikam plodna diskuze...k nicemu.
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz
Vikec napsal:
neni to spis tak, ze ADV ONE zrusilo ucet? resp. minimalne jezek vymaznul opening post
Upravil hicks dne 10.07.2015 10:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ten kdo to vlákno založil a poté změnil název a smazal. Pan/í A alias ADVone alias Radka alias Honza alias Tomáš......tohle normální člověk nevymyslí
Myslím, že nejjednodušší řešení jak zamezit tomuhle bo.delu je dovolit úpravy příspěvků do max. 24-48 hodin a pak automaticky uzamykat a další úpravy nechat na moderátorech. V mnoha fórech to bez problémů funguje! Není to poprvé co někdo neunes vypjatou atmosféru, udělal čistku a zbytky diskusí jsou nepřehledný. To samý v inzerátech, změny názvů ap. Prostě z principu nemazat!
MikeR1 napsal:
TVL, takové to bývalo užitečné forum.... Teď je to jako na motorkářích....
No, však se také mění lidé i svět kolem nás.
Ale vážně - Miloše mám rád, ale občas jsem mu vyčítal přílišnou měkkost co se týkalo osobních urážek, nejrůznějších extrémních xenofobních či nacionalistických příspěvků atd. Na druhou stranu je fórum soukromé a já jsem tu host jako každý jiný, pan domácí si to dělá jak chce a mně do toho nic není. Nicméně když jsem četl vlákno o Češích zabitých v Albánii i následující + přejmenované, představil jsem si, jak sedí u mne na terase 20 známých v družné zábavě a pár z nich se najednou začne hádat, nadávat do fízlů atd. Já jako majitel terasy bych jim řekl "Kluci, tady je dobrá zábava a vy ji kazíte, i ti slušní sem příště kvůli vám třeba nepřijdou. Jestli se chcete hádat, tak venku na ulici. A pokud by se to mělo opakovat, tak sem už nechoďte". A takhle je myslím třeba postupovat i na fórech, třeba na jednom jsem zrovna nedávno našel něčí příspěvek, původní text zmizel a místo něj bylo červeně napsáno "Text byl vymazán z důvodu vulgárního, urážlivého..... obsahu." A pokud by se to opakovalo, ban. Lidi si brzy zvyknou a budou se chovat slušně. Ubyde 20, možná 50 lidí. No a co? Ale to je věcí majitele serveru a nemá smysl o tom diskutovat, divím se, že tuhle debatu už neutnul se slovy "Pánové, už to neřešte, bude to po mém."
MikeR1 napsal:
TVL, takové to bývalo užitečné forum.... Teď je to jako na motorkářích....
No, však se také mění lidé i svět kolem nás.
Ale vážně - Miloše mám rád, ale občas jsem mu vyčítal přílišnou měkkost co se týkalo osobních urážek, nejrůznějších extrémních xenofobních či nacionalistických příspěvků atd. Na druhou stranu je fórum soukromé a já jsem tu host jako každý jiný, pan domácí si to dělá jak chce a mně do toho nic není. Nicméně když jsem četl vlákno o Češích zabitých v Albánii i následující + přejmenované, představil jsem si, jak sedí u mne na terase 20 známých v družné zábavě a pár z nich se najednou začne hádat, nadávat do fízlů atd. Já jako majitel terasy bych jim řekl "Kluci, tady je dobrá zábava a vy ji kazíte, i ti slušní sem příště kvůli vám třeba nepřijdou. Jestli se chcete hádat, tak venku na ulici. A pokud by se to mělo opakovat, tak sem už nechoďte". A takhle je myslím třeba postupovat i na fórech, třeba na jednom jsem zrovna nedávno našel něčí příspěvek, původní text zmizel a místo něj bylo červeně napsáno "Text byl vymazán z důvodu vulgárního, urážlivého..... obsahu." A pokud by se to opakovalo, ban. Lidi si brzy zvyknou a budou se chovat slušně. Ubyde 20, možná 50 lidí. No a co? Ale to je věcí majitele serveru a nemá smysl o tom diskutovat, divím se, že tuhle debatu už neutnul se slovy "Pánové, už to neřešte, bude to po mém."
Ivane.. netusil jsem, ze jses az TAKOVE slunicko.
A ano, svoboda slova pod slunickovou krutovladou zarve jako prvni. Viz zakazane/drsne monitorovane diskuze temer pod vsemi levicovymi platky.. blisty, denik referendum...
Upravil hicks dne 10.07.2015 11:19
17 cm
Jako pravidlo pro jakoukoli diskuzi stačí používat SLUŠNÉ vychování a ZDRAVÝ rozum. Bohužel hodně příspěvků zde postrádá OBÉ...... Příliš demokracie Vám evidentně škodí.....
Jo jo jak tady bylo veselo kdyz tady palil hiks,rozumny vedeli ze si dela srandu ty hloupejsi se nachvili urazili nakonec prisli nato,ze je to sranda a jelo se dal. Bohuzel takhle to dopadne vicemene za nejakou dobu vsude tam,kam se nacpe pan Šruta Nechali jste ho tady panove a damy pro par špinavejch zlataku svinit moooc dlouho
Paní Ježková vystřízlivěla
...akorát na webu to má opačnej dopad,než v reálu.To si nic nepamatuje ten,kdo se vožral...a tady se to zkouší naopak...aby si nic nepamatovali ti,co byli střízliví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Michal napsal:
Jo jo jak tady bylo veselo kdyz tady palil hiks,rozumny vedeli ze si dela srandu ty hloupejsi se nachvili urazili nakonec prisli nato,ze je to sranda a jelo se dal. Bohuzel takhle to dopadne vicemene za nejakou dobu vsude tam,kam se nacpe pan Šruta Nechali jste ho tady panove a damy pro par špinavejch zlataku svinit moooc dlouho
ale dulezity je, ma.mrdi, ze HIX JE ZPET!!!
17 cm
Michal napsal:
Můžu potvrtit......došel mi od něj smradlavej pytel od brambor se senem a kusem plastu co nestojí ani pětibábu
Michal napsal:
Můžu potvrtit......došel mi od něj smradlavej pytel od brambor se senem a kusem plastu co nestojí ani pětibábu
priste ti to poslu i s Mr. Hankeym
17 cm