Včera, jak Egon arumentoval před tím jezerem, zaujala mne jeho zmínka o "jeho" motorkách a nakonec rozdělení skupiny blahosklonně schválil. Motorky ale byly z půjčovny a předpokládám, že pojištěné, nebo se pletu?
Přiznám, že na ten seriál se koukat dá, ale nějak mne to zatím neuchvátilo, Boorman s MekŘehořem se mi líbili víc.
Ani nevím, jestli už proběhla tlama po údajném leknutí se dronu...
Právě to rozdělení skupiny se mi moc nelíbilo. Buď jedeme spolu, nebo ať si jede každý sám. Nebo to bylo ve scénáři?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ivane, tlama proběhla ve třetím dílu.
Mně se to líbí, jsem rád, že je aspoň něco o motorkách a cestování v TV. Lišák nemá konkurenci. Ne každej má chuť na to, hrabat se v písku, nebo v soli. My, když nás jede někam víc, tak tomu říkáme cochcárna. Každej podle svýho a všichni jsou spokojený
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
milanosor napsal:
Uz zacinaji klasicke cestovateke rozpory. Jet ci nejet Hosi jsou nateseni jak mali kluci a Egon je zodpovedny i kdyz trochu prudici element Jako bych to uz nekde zazil Jak jedou vic nez dva lidi, je to vzdycky problem.
řekl bych, že se docela projevuje věkovej rozdíl výpravy a i fyzická zdatnost jednotlivých soudruhů.
Co se týká rozdělení jednoznačně chápu kluky chtějí si to užít, ale nadruhou stranu chápu Egona o točení cestopisu a né jízdě rallye Dakar. Líbí se mi to zatím nejvíc ze všech jejich cest konečně to není jenom o pití alkoholu jízdě "ožralej" a hledání dalšího chlastu. Konečně tam sou pěkný záběry a je i o motorkách.
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Rozdeleni skupiny nevidim jako problem. Je to lepsi reseni, nez by se egon trapil, nebo klukum zakazal jet.
Nevim proc, ale ta zenska je mi nesympaticka. Asi hlasem, nebo mluvou. Fakt nevim.
Neni to tim, ze by se chovala spatne, ale nejak ji nemuzu prijit na chut.
Libilo se mi, jak si kluci uzivali wrestling. Ty otravene ****y:-))
Jinak me se to libi.
Libi se mi Liskova prirozenost, teda alespon pri to vyjednavani pred jezerem byl dobre nasranej a slo videt, ze si pak jizdu uzili.
Splněný sen moje 1100GS
musíte na to koukat taky z druhé strany
egon v tom má do poslední chvíle svoje peníze, ty dostane zpět a třeba i vydělá, až se odvysílá poslední díl.
čili chápu, že se nechce vrhat do nebezpečí, že se něco stane s motorkama, ano možná jsou pojištěný, i když proti utopení v solném jezeře asi těžko, ale nemá pojištěný, že pokud se budou motorky opravovat 14 dní, což v jižní americe asi není žádná dlouhá doba, nic nenatočí a peníze za štáb, letenky, pronájem moto budou slušně řečeno fuč.
čili jak ho znám, tak tohle řešení byl asi kompromis, že pokud by se něco stalo, hvězdy přesednou na motorky Egona a Hany a seriál se dotočí.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Jenže právě to některým z nás vadí, touha neprodělat a mít vše pod kontrolou z něj poměrně čiší, trochu na úkor dobrodružství. Do jisté míry ho chápu, jenže ani Vágner, když jede za rybou do pralesa, neví dopředu, jestli se nevrátí s prázdnou. Na druhou stranu, kdyby "neshody" vystřihli, nevyznělo by to tak autenticky a věrohodně. Jsou prostě s "paní" poněkud upjatí, ale díky jim za pěkný cestopis.
ondrejn napsal:
Jenže právě to některým z nás vadí, touha neprodělat a mít vše pod kontrolou z něj poměrně čiší, trochu na úkor dobrodružství. Do jisté míry ho chápu, jenže ani Vágner, když jede za rybou do pralesa, neví dopředu, jestli se nevrátí s prázdnou. Na druhou stranu, kdyby "neshody" vystřihli, nevyznělo by to tak autenticky a věrohodně. Jsou prostě s "paní" poněkud upjatí, ale díky jim za pěkný cestopis.
Ta kraso Vagnera sem netahej, vim o tom svoje!!!!!!!!
Upravil schrek dne 22.10.2015 17:57
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jencekgs napsal:
Rozdeleni skupiny nevidim jako problem. Je to lepsi reseni, nez by se egon trapil, nebo klukum zakazal jet.
Nevim proc, ale ta zenska je mi nesympaticka. Asi hlasem, nebo mluvou. Fakt nevim.
Jinak me se to libi.
Libi se mi Liskova prirozenost, teda alespon pri to vyjednavani pred jezerem byl dobre nasranej a slo videt, ze si pak jizdu uzili.
Mám trochu jiný názor - ta "baba" je tam velmi užitečná. Umí řeč a ví kam "šáhnout" - viz "lepení" ventil deklu.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
jencekgs napsal:
Jinak me se to libi.
Mám trochu jiný názor - ta "baba" je tam velmi užitečná. Umí řeč a ví kam "šáhnout" - viz "lepení" ventil deklu.
Přesně tak, každý v teamu plní naplánovanou roli , Egon si kouše nehty, aby to dopadlo, aby neprodelal, Hana je styčný důstojník ovládající řeč místního kmene a vyzná se i v technice, no a Honza a Pavel jsou pro tu sledovanost . A i pres to, že zvuk stojí za staroubelu, tak u toho SLINTÁM a jsem rád, že to vzniklo. R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
jencekgs napsal:
Jinak me se to libi.
Přesně tak, každý v teamu plní naplánovanou roli , Egon si kouše nehty, aby to dopadlo, aby neprodelal, Hana je styčný důstojník ovládající řeč místního kmene a vyzná se i v technice, no a Honza a Pavel jsou pro tu sledovanost . A i pres to, že zvuk stojí za staroubelu, tak u toho SLINTÁM a jsem rád, že to vzniklo.
Ja s Vami kluci souhlasim. Jen mi proste nesedi jeji hlas, nebo zpusob mluvy. To ze byla platnym clenem tymu, tak o tom zadna.
Splněný sen moje 1100GS
ondrejn napsal:
Ta kraso Vagnera sem netahej, vim o tom svoje!!!!!!!!
jencekgs napsal:
Jinak me se to libi.
Přesně tak, každý v teamu plní naplánovanou roli , Egon si kouše nehty, aby to dopadlo, aby neprodelal, Hana je styčný důstojník ovládající řeč místního kmene a vyzná se i v technice, no a Honza a Pavel jsou pro tu sledovanost . A i pres to, že zvuk stojí za staroubelu, tak u toho SLINTÁM a jsem rád, že to vzniklo.
s timhle se neda nez souhlasit - svým způsobem je dobry ze to "pozadi" je tam vlastne trochu i videt a co si budem povídat - je uplne jina liga jezdit za svy "bez pravidel" a tocit amatersky do youtubka když si zrovna vzpomenu zmacknout cudlik a nebo jet s tim ze proste musí vypadnout materiál na x dilu do TV , je jasny za nas laka svoboda a volnost a tak peceme s tema prdlejsima :-D
Upravil milanek dne 22.10.2015 21:59
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
jencekgs napsal:
Ona má mimiku, gesta i způsob mluvy jako Pohlreich - akorát nemluví sporostě a je to ženská jestli to není jeho ségra
Mě se ta Hanka tam líbí je teda pravda že Automechanik jan Revai mohl víc pomáhat ale good
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
jencekgs napsal:
Jinak me se to libi.
Ja s Vami kluci souhlasim. Jen mi proste nesedi jeji hlas, nebo zpusob mluvy. To ze byla platnym clenem tymu, tak o tom zadna.
To dela asi ten hlas. Je takovy jezibabo-vychovatelskej . Ale taky bych chtel takhle umet spanelsky Je sikovna a navic, kdyz vyjednava zenska, je to mozna i jednoduzsi. Kor kdyz je ostra
Upravil milanosor dne 23.10.2015 06:37
I pád na hubu je pohyb kupředu
Za mě jednoznačně nejlepší ze všech sérií. Baví mě to, Hanka mi fakt nevadí. Ví od čeho tam je. Bez ní by to měli všechno sakra těžší. Tam jsi bez Španělštiny nahranej. Stejně tak ostatní znají svojí roli.
Pavel s Honzou jsou hvězdy. To je jasný, ale konečně je to bez hovadin držíme se za ruce .... Nic nehrajou, jsou přirozený (a jestli hrajou, dělají to dobře a mě to nevadí)
A Egona fakt chápu. Prostě to má všechno na krku a ještě mu v tom leží majlant.
Škoda, že takovouhle úroveň to nemělo od první série, ale holt se ten projekt pořád vyvíjí. Já jim fandím.