tak už jen to,že jsem nebyl línej a zjistil číslo na toho správnýho člověka a zavolal.Pak už je to ve vyšší moci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte, já vím, že tam před časem proběhla ta aférka se zneužíváním členů Hradní stráže, ale mám dojem, že toho "důstojníka" za to už vylili - tak jestli se třeba netěšíš zbytečně...
já nebudu tam,kde si měřej průtokáč ...teda doufám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarda napsal:
Kubrte, já vím, že tam před časem proběhla ta aférka se zneužíváním členů Hradní stráže, ale mám dojem, že toho "důstojníka" za to už vylili - tak jestli se třeba netěšíš zbytečně...
Už je to hodně dávno(byli to záklaďáci) a prcal je doktor,takže klid
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt napsal:
tak se mi pánové a dámy asi splní jeden ze snů... Pokud vše dobře pujde,tak na jaře jedu dělat výběrovky k motočetě
Pak už jen vyřešit problém s přestupem
ale nemožné se stalo zkutečností
A ty si vojáček, jesi jo, tak to už jsi tam! Gratuluju
jo jo,jsem ... No nebude to tak jednoduchý,ale snad to klapne...Nechci se radovat předčasně,ale kus už jsem pro to udělal.
Díkes !
A co se pro to dá udělat, jestli se můžu zeptat?
Hlubokej kouř a kloudně lízat koule
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Kubrt napsal:
tak se mi pánové a dámy asi splní jeden ze snů... Pokud vše dobře pujde,tak na jaře jedu dělat výběrovky k motočetě
Pak už jen vyřešit problém s přestupem
ale nemožné se stalo zkutečností
Tak tedy držím palce. Nečekej zase tolik, je to trochu vše o něčem jiném, ale pokud se ti podaří...ano, k motorce si každopádně čuchneš Je to už nějaký ten rok a měl jsem možnost a skoro i hotovo, rozhodl jsem se ale a raději zůstal pár km od baráku To dojíždění, už mě tehdy štvalo
Kubrte moc se na to netěš za prvé nesmíš mít brejle což by nebyl takovej problém ale horší věc pro tebe je tetování tam musíš bejt čistej.Jináč samo že bych ti to přál.
Milan V : taky jsem řešil přestup do Pardubic,bo mě to dojíždění do Tábora už nebaví (nedojíždím denně),ale dojíždím už skoro 6 let a Praha je furt o něco blíž
Starosta : O tetování vědí... i o tom,že jsem v dispozici a že dejme tomu jsem měl opletačky s justicí
Radošek : Díky !! Díky všem ! A s tou bránou nevim nevim...mám křivá záda
Jak je možný, že profesionální voják naší armády nejenom nevidí na oči a je podle žalobce prý pomalovanej jak omalovánka pro Hitlerjugend, ale ještě ke všemu má křivou páteř......
Je na Tobě Ty chlape vůbec něco použitelnýho pro obranu vlasti, nebo jsi určenej jenom jako šaltpáka do 815ky...???......
Kubrte, že jsi sem vůbec něco psal Měl jsi sem pak hodit fotéčku na nějakém tom RTéčku, nebo GSu v mundůru a vytřel by jsi nám všem zrak...Už se tady píše o hitlerjugendua dokonce už do toho byla vtáhnuta, i první dámaNo totok Hoši, hošííí
Milane ,radošek je starej homik,komaiz moravskej vochmelka a pažoutka neznám
Já sem zdravej jako řípa,akorát nepříjmám konvenční vzory
Taky si říkám,že se na vás měl vys*at.Byl z toho určitě hrozně nadšenej a chtěl se pochlubit,což chápu,a vy takle!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA