Brnojack napsal:
OK co nadělám ale cena o proti tomu co mi nabídly prodejci (585 000Kč) u nás tak je to stejně jinde a jsem pořad na limitu co se dá dělat budu jezdit bez kufru o pár měsíců déle co už
585?
Ja koulil novy ADV za 490. Kam na ty ceny chodite?
To alda: Asi máš jedno z prvních GSA LC, tuším že pak se nějak zvedalo to slavné euro, díky borcům v ČNB ., Takže jsi to měl ještě za levno.
Upravil Renek dne 24.10.2015 16:59
Jen pro porovnání:
Já jsem koupil před třema týdnama Lc r.v. březen 2014, ještě v záruce,najeto 11500,všechny kufry, bmw navigace, sice na hliníkách, výbava asi vše co bych potřeboval, koupeno v Inveltu, já koupil za 327000 s DPH, vyšla mě vlastně na 270000Kč.
Za motorku bych v životě nedal půl milionu a to mám motorky fakt rád. Nechápu, proč je nová motorka tak drahá, když se to mrská na bežícím pásu jak "sviňa". Oni opravdu už neví, co by si za to řekli a to nemluvím o kvalitě zpracování těch dílů. Není moto jako moto. Starší motorky vydrželi snad všechno a tyhle nový" plastomrdky "stojí za tři věci. Pardon za plevelení vlákna. H.
Brnojack napsal:
Tak jsem na služební cestě v Německu ale včera odeslal kamarád pro mne zálohu na nové GS kontakt je od Honza87 opravdu cena je naprosto neskutečná je to levnější než ojetina z Německa je to bomba jak bude doma což je 28.10 tak dam sem nějaké fotky
tak jak si pochodil v BMW Wien? Byl to seriozní kšeft?
Ne pohoda já mam problém z brutto a netto cenou a měl jsem v hledáčku dvě podobný motorky v Německu a cena kolem 15 500€ a to už tak hrozné není za to že je nová v plné náloži rozdíl 27 000 není drama
Ty nemáš problém s brutto a netto cenou. Ten mail,co Ti ten typek napsal byl tak zavádějící,že já měl také chvíli pocit,že Rakusaci zlevnili kralovsky. Oni prodejci mají prémie za prodane kusy a Honza 87 není úplně seriózní,protoze by to jinak v zaslanem mailu vysvětlil,jak by ten obchod měl proběhnout. Ty seš halt dobrák a dohazel si další desítky tisíc. Měl štěstí,ze si takový jaký jsi. A takových lidí by mělo být víc....Měj se