jeste nez mi to pujcila a ja to poslal ze strane.....bilance: prorazeny chladic, ulomene plasty...vic uvidim vecer, az se pustim do opravy
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
tak to nevypada tak zle, jak jsem si myslel...nejspis pri kotoulu pana vorel a v poloze lezmo hlavou dolu proteklo pres vicko chladice trochu kapaliny a to po postaveni na kola proteklo chladicem...dolil jsem par kapek a uvidim rano, zbytek je kosmetika (americka paska to spravi, na zimu nema smysl krehnouci plasty menit) a jinak se jde zitra jezdit...
Vjetrnik napsal:
a pani Vjetrnikove to jezdilo...nizsi sedlo bylo znat....
pekne pekne... ale zzima je, co?
Ja vcera objizdel nakupy a rikal jsem si, ze tech -8 nebo kolik bylo je fakt cejtit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: kosa byla...ale kdyz se clovek dobre oblekne, dalo se...jen na cestu na trat to chtelo teple rukavice, na trati jsem je sundal a vzal si krosove, v tech zimnich neni prilis cit...jdu servisovat a po obede opet na trat ...sviti tu slunicko, temer azuro...
Vjetrnik napsal:
pokud se i v CHKO nejezdi ve volnem terenu, nemel bych s tim problem...ale opravdu jen po cestach...
Zakon mluvi jasne. Na jajykoliv cesty, ktery nejsou oznaceny jako verejna komunikace je zakaz vjezdu. ...
který nejsou označeny jako veřejná komunikace???Jak takový označení vypadá?
Tudíž pokud pojedu lesem třeba autem a nebudu mít řidičák, zastaví m policajti, tak řeknu, že nejsem na veřejné komunikaci (pozemní),
tudíž se na mě silniční zákon nevztahuje, tudíž tu můžu jezdit bez řidičáku?
Nevím, ale pozemní veřejná komunikace je každá, která není označená jako soukromý pozemek...
Jinak je to s vjezdem do lesa, to jo ... ale polňačky jsou podle mě všechny veřejný ... a nemusí mít vůbec žádné označení ...
Thomasson napsal:
který nejsou označeny jako veřejná komunikace???Jak takový označení vypadá?
Tudíž pokud pojedu lesem třeba autem a nebudu mít řidičák, zastaví m policajti, tak řeknu, že nejsem na veřejné komunikaci (pozemní),
tudíž se na mě silniční zákon nevztahuje, tudíž tu můžu jezdit bez řidičáku?
Nevím, ale pozemní veřejná komunikace je každá, která není označená jako soukromý pozemek...
Jinak je to s vjezdem do lesa, to jo ... ale polňačky jsou podle mě všechny veřejný ... a nemusí mít vůbec žádné označení ...
mohli byste nekdo tuhle problematiku zpracovat treba do wiki?
Nejlip sem na web, pripadne na motorrad.cz
Pokud vim... NS se cca rok dva nazpet vyjadril dost ve prospech jezdeni po komunikacich co vedou do lesa a neni tam explicitne ZAKAZ VJEZDU (dopravni znacka).
17 cm
V sobotu 40km a dvě kolečka na trati. Teplota -2. Sucho zmrzlo. Jen jsem si pře kopce moh oči vykoukat jak jsem hledal na silnici ledové plotny od vody z polí. Jinak prima. Ve středu jedu zas. Pokud počasí dovolí.
[73.05Kb]
17 cm
tak dnesni rok to uz vic nevyzenu, bohuzel - od srpna moc prace a malo casu. asi po mesici jsem vyjel 24.12. a kvuli odjezdu na oslavu silvestra uz nic tento rok nepridam. uvidime za rok, kolik sem budu davat.