právě jsem tam volal.
Objednáno od 26.10.
Možná budu mezi těma dvěma
Jinak říkal, že dokončili velkou zakázku do zahraničí, takže by se do toho měli obout.
Jsem uvažoval, že tam zajedu a nechám si ho udělat na počkání....
dnes jsem laboroval s Y svodem,a zjistil jsem že když tam je origo koncovka tak musí být perfektně uťesněné cele potrubí,hlavně příruba z y svodu na koncovku u originálu jinak to kanonáduje při každém ubrání plynu,po malé úpravě příruby a sevření svorkou z katu to přestalo střílet asi o 75% občas to prdne ale už to nebývá taková pecka uvidím co dál pošteluju,filtr je tam papír.Zvuk je decentní neřve to moc,více brumlá,jede to víc odspodu,nic dalšího jsem nezpozoroval..uvidíme jak spotřeba ale zdá se mi to zatím jako dobrej kompromis ,co jsem tak četl tak s touhle kombinací jsou různé zkušenosti ..
A už jsi učinil objednávku u Milánka ? Právě to řešíme hromadně. Budeme toho posílat víc.
Creptuse jsem taky zkoušel...po třech nedělích jsem mu napsal, že to ruším, neboť nikdo nereagoval na nic, odpověď byla okamžitá..že má skladem. Tak jsem odpověděl tak mi to pošlete na dobírku...a od té doby zase nic, tj. cca měsíc. Ten člověk musí být asi blázen.
Když jsem předělával sedlo v DDT tak mi řekli dovezte za měsíc a měsíc to tady nechte, máme moc práce. Tak jsem tak učinil a všechno klaplo. Ale Creptus
všude dobře.....doma GSA
Já už jsem to u Creptusu taky zrušil a učinil objednávku u Milánka.
Jak jsme psal, na Biga to trvalo měsíc a to jsem tam musel 3x jet. Výfuky dělají skvělé, ale za ty nervy to nestojí. Bohužel neumí říct ne a pak to tak dopadá.
Prostě nestíhají...
Když nejde o život, jde o houno.....
Takove podnikani jsem nikdy nepochopil a nepochopim
A predstava, ze jeste podnika dal... tady je proste neco spatne.
Upravil VojtechPolicky dne 29.12.2015 12:57
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ve čtvrtek uzavírám náběr do hromadné objednávky, zatím je cca 6 zájemců, a po neděli to nahrnu Mildovi.. Pak sem napíšu cenovku a nějaký cca termín dodání..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
Promiňte, kdo je Creptus? Nenechával to u něj náhodou dělat kdysi Zdeněk1150? Tehdy jsem byl asi jeden z mála šťastlivců z hromadné objednávky, co se dočkali a navíc mi svod perfektně seděl, viděl jsem jich z té série víc a každý byl jiný, což jsem u sériové výroby nepochopil. Je fakt, že dodnes s ním jezdím a nemohu mu nic vytknout, Zdeněk ale tehdy přišel při uhánění o spoustu nervů, netuším ale, jestli to byl Creptus nebo je tu podobných neseriozních "firem" víc...
Ivan napsal:
Promiňte, kdo je Creptus? Nenechával to u něj náhodou dělat kdysi Zdeněk1150? Tehdy jsem byl asi jeden z mála šťastlivců z hromadné objednávky, co se dočkali a navíc mi svod perfektně seděl, viděl jsem jich z té série víc a každý byl jiný, což jsem u sériové výroby nepochopil. Je fakt, že dodnes s ním jezdím a nemohu mu nic vytknout, Zdeněk ale tehdy přišel při uhánění o spoustu nervů, netuším ale, jestli to byl Creptus nebo je tu podobných neseriozních "firem" víc...
Jo je to Creptus..Zdeněk by mohl vyprávět..ten si s nim užil..
Ten můj naštěstí taky pasoval..
pepanek1150 napsal:
A už jsi učinil objednávku u Milánka ? Právě to řešíme hromadně. Budeme toho posílat víc.
Creptuse jsem taky zkoušel...po třech nedělích jsem mu napsal, že to ruším, neboť nikdo nereagoval na nic, odpověď byla okamžitá..že má skladem. Tak jsem odpověděl tak mi to pošlete na dobírku...a od té doby zase nic, tj. cca měsíc. Ten člověk musí být asi blázen.
Když jsem předělával sedlo v DDT tak mi řekli dovezte za měsíc a měsíc to tady nechte, máme moc práce. Tak jsem tak učinil a všechno klaplo. Ale Creptus
ještě ne-e.
Mám ti tedy písnout více info do mailu?
pepanek1150 napsal:
ještě ne-e.
Objednávky sbírá Yuri13....
Nechci nic slibovat,zatím je to ve fázi pokusu, ale jelikož pracuji v nadnárodní firmě na výrobu výfuků, tak zkouším zaúkolovat naše technology. Uvidím, co z nich vypadne, pak to šoupnu klukům do sv.boxu a snad z toho vypadne něco použitelného. Potom sem dám výsledek.
Každopádně jsem objednávku u Milánka také učinil.
Když nejde o život, jde o houno.....
Ivan napsal:
pepanek1150 napsal:
ještě ne-e.
Nechci nic slibovat,zatím je to ve fázi pokusu, ale jelikož pracuji v nadnárodní firmě na výrobu výfuků, tak zkouším zaúkolovat naše technology. Uvidím, co z nich vypadne, pak to šoupnu klukům do sv.boxu a snad z toho vypadne něco použitelného. Potom sem dám výsledek.
Juri mi napsal, že kupovat Y svod nebude, jelikož nemá aktuálně finance, takže to od něj padá.
Proto to asi objednám sám přímo u Milánka
pepanek1150 napsal:
ještě ne-e.
Tak já mám kamaráda, který dělá s nerezem a přemýšlel jsem, že bych to udělal dle katu, ale asi písnu Milánkovi.
Proč dělat něco, co už funguje
Hele mě osobně je to jedno Kasko, buď to objednáme každý solo, nebo tam jeden z nás např. já odešle objednávku hromadně ..tak je to domluveno. Ale pokud tak učiní každý zvlášť tak je mi to jedno. Stejně tak zda budu první nebo čtvrtý kdo to objednává. Čti pořádně Juri Přidané 29.12.2015 13:03.
Yuri13..není to fakt tady občas prde.l se domluvit, ještě, že nemá zájem 50-60 lidí to by byl guláš..jinak pokračujeme v emailu..dej vědět, pokud někdo odpadne, tak jej ze seznamu škrneme a objednáme jen co zůstalo..nebo fakt nevím co s nima
Creptuse na ně...
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Hele mě osobně je to jedno Kasko, buď to objednáme každý solo, nebo tam jeden z nás např. já odešle objednávku hromadně ..tak je to domluveno. Ale pokud tak učiní každý zvlášť tak je mi to jedno. Stejně tak zda budu první nebo čtvrtý kdo to objednává. Čti pořádně Juri Přidané 29.12.2015 13:03.
Yuri13..není to fakt tady občas prde.l se domluvit, ještě, že nemá zájem 50-60 lidí to by byl guláš..jinak pokračujeme v emailu..dej vědět, pokud někdo odpadne, tak jej ze seznamu škrneme a objednáme jen co zůstalo..nebo fakt nevím co s nima
Creptuse na ně...
Já bych to řešil po své linii.
Bude z toho jenom zmatek a tak si sám objednáš a sám zaplatíš.