Díky za dotaz.
No my do ARG teprve jedeme. Zatím jsme potkávali hlavně křesťany a buddhisty, ale zatím mě nenapadlo nikoho přejet
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Taky by ti to mohlo nepěkně poskočit i po slimanovi. Prej kloužou, když se rozpsknou.
Jak si tak čtu, tak by se ti pomalu vyplatilo mít ještě jednu bramboru v ranci na vozejku za sebou. To by mě fakt nenapadlo, že se vysere tolika věcí. Jasně, relativně "drobnosti" a spotřebka, ale že i hadice......to jsem nečekal.
Co jsi najel za necelej rok, já mám naskákáno za 8 A taky opravuju. tedy já ne, Servisák. Jsem docela rád, že mám spojku mechanickou. Bastl z kusu plechu se dělá snáz, než vylapovat a přegumičkovat prase, aby vydrželo do nejbližší civilizace a vyměnilo se.
Ale dá se i bez spojky, jen ty rozjezdy jsou horší a trpěl sem s každým kvaltem. A není to na dlouho.
Na další putování přeji cestu stroje bez závad a zdraví pro vás oba.
Já už bych to nedal ani do půlky, tak se vezu alespoň duchem a písmenkama
PS i v Mexiku se najdou hezký holky, ale povětšinou rychleji uvadají. Jak cikánky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Fanous napsal:
No my do ARG teprve jedeme. Zatím jsme potkávali hlavně křesťany a buddhisty, ale zatím mě nenapadlo nikoho přejet
to proto, ze malo chodis na forum a mas nedostatecnou ideologickou prupravu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal:
Taky by ti to mohlo nepěkně poskočit i po slimanovi. Prej kloužou, když se rozpsknou.
Jak si tak čtu, tak by se ti pomalu vyplatilo mít ještě jednu bramboru v ranci na vozejku za sebou. To by mě fakt nenapadlo, že se vysere tolika věcí. Jasně, relativně "drobnosti" a spotřebka, ale že i hadice......to jsem nečekal.
Co jsi najel za necelej rok, já mám naskákáno za 8 A taky opravuju. tedy já ne, Servisák. Jsem docela rád, že mám spojku mechanickou. Bastl z kusu plechu se dělá snáz, než vylapovat a přegumičkovat prase, aby vydrželo do nejbližší civilizace a vyměnilo se.
Ale dá se i bez spojky, jen ty rozjezdy jsou horší a trpěl sem s každým kvaltem. A není to na dlouho.
Na další putování přeji cestu stroje bez závad a zdraví pro vás oba.
Já už bych to nedal ani do půlky, tak se vezu alespoň duchem a písmenkama
PS i v Mexiku se najdou hezký holky, ale povětšinou rychleji uvadají. Jak cikánky.
No jo, když se hodně jezdí tak se občas něco vysere. A když jede člověk s půltunovým strojem + naše maličkosti, tak se to sere o dost víc. Ať mi ale nikdo netvrdí, že najede stovky tisíc kilometrů a mění jen ložiska v kardanu. Kecá!!!
No bez spojky možná za chvíli taky pojedeme. Začala potvora nějak za tepla pískat, jen když pouštím páčku. Neprokluzuje, vizuelně v dobré kondici, ale za tepla píská, že mě z toho po jízdě ve městě po chvíli bolí hlava. Uvidíme, kde nás to nechá.
P.S.: Mexičanky jsou pěkný tak do 12-ti let (ne, nejsem strejda Péďa). Potom jim naroste vana a je to hnus oktopus. Ještě, že s sebou vozim Kačku, jinak bych měl už deprese.
Tak se koukame na ty vase nove stranky, pekny. Akorat...jsou skoro stejny jak ty nase. Asi to delame dost dobre, kdyz uz nas lidi kopiruji
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Tak se koukame na ty vase nove stranky, pekny. Akorat...jsou skoro stejny jak ty nase. Asi to delame dost dobre, kdyz uz nas lidi kopiruji
Jasně Vojto, vy to neděláte dost dobře, vy to děláte výborně :-D . Potěšil si nás, že nás taky sledujete . Jestli ty stránky nejsou náhodou podobný, protože třeba taky cestujeme na mašině kolem světa? Nebo máme mít stránky třeba o vláčcích? :-D :-D :-D
Pro šťouraly:
stránky změněny z původní verze na novou na popud Aleše Poláčka z Kolama Dolů, kde nás upozornil, že ty staré stránky stojí za vyliž ... http://www.kolama...a-kodo115/
následný upgrade stránek budován v šabloně DIVI podle mustru podšablony Vertex a naší fantazie. http://www.elegan...eme=Vertex
P.S.: Měření pinďourů mě nebaví... jasně, máš ho většího
vojta napsal:
Jasně Vojto, vy to neděláte dost dobře, vy to děláte výborně :-D . Potěšil si nás, že nás taky sledujete . Jestli ty stránky nejsou náhodou podobný, protože třeba taky cestujeme na mašině kolem světa? Nebo máme mít stránky třeba o vláčcích? :-D :-D :-D
Pro šťouraly:
stránky změněny z původní verze na novou na popud Aleše Poláčka z Kolama Dolů, kde nás upozornil, že ty staré stránky stojí za vyliž ... http://www.kolama...a-kodo115/
následný upgrade stránek budován v šabloně DIVI podle mustru podšablony Vertex a naší fantazie. http://www.elegan...eme=Vertex
co na to rict Franto...potrefena?
Kazdy at si udela obrazek sam at uz primo na strankach nebo jinak
Nijak te nenapadam, jen jsem si trochu dloubnul a dostalo se mi takove krasne reakce...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Pro šťouraly:
co na to rict Franto...potrefena?
Kazdy at si udela obrazek sam at uz primo na strankach nebo jinak
Nijak te nenapadam, jen jsem si trochu dloubnul a dostalo se mi takove krasne reakce...
Souhlasím, ať si každý udělá obrázek sám. Novodobý design stránek ve wordpressu si je hodně podobný a to sám dost dobře víš. Kdo chce ale hledat podobnosti, ten je samozřejmě najde. :-)
Na tvoje neustálý dloubání nejsme zvědaví. O tom by cestování nemělo být.
Příště bych ocenil, kdyby si napsal zprávu nebo zavolal, až se ti zase nebude něco zdát ;-)
Díky a držte se! ;-)
Upravil Fanous dne 21.03.2017 19:39
koukam, že víc než o cestování je to o tom, o kom je víc slyšet, kdo má lepší webovky a víc lajků. Neni lepší si životní vejlet víc užívat,než se dokola někde propagovat a teď navíc se mezi sebou dohadovat? Nebo jsou ty cesty kolem světa tak nudný, že radši diskutujete po forech. Každýmu se to nepovede, nebo nemá odvahu tohle podniknout. Neřešte kraviny, užijte si každou chvilku týhle cesty, at máme nad čím slintat. Bohužel ( nezlobte se na mě ) zatim nad čim slintat nebylo . Na rozdíl od jiných, nikde nepropagovaných, i když třeba o něco kratších cest.
Přeju hodně štastných kilometrů, hodně odvahy a nervů budete je potřebovat
a nebuďte na mě zlí, jen sem napsal můj názor, vím, že to vidíte jinak
hlavně, že je pivo ftlamě
hele... a co vymenit ve videu Juana a tvoji pasazerku za nejakou slicnou Margaritu a/nebo Maríu... a nechat se natocit s nima?
Treba jak ti María nešikovne meni olej v kardanu, ty ji radis, napominas a pak ji symbolicky placnes kaktusem pres zadek?
Mozna by to melo vic nez 35 views co ma tenhle posledni Youtube
17 cm
becka napsal:
koukam, že víc než o cestování je to o tom, o kom je víc slyšet, kdo má lepší webovky a víc lajků. Neni lepší si životní vejlet víc užívat,než se dokola někde propagovat a teď navíc se mezi sebou dohadovat? Nebo jsou ty cesty kolem světa tak nudný, že radši diskutujete po forech. Každýmu se to nepovede, nebo nemá odvahu tohle podniknout. Neřešte kraviny, užijte si každou chvilku týhle cesty, at máme nad čím slintat. Bohužel ( nezlobte se na mě ) zatim nad čim slintat nebylo . Na rozdíl od jiných, nikde nepropagovaných, i když třeba o něco kratších cest.
Přeju hodně štastných kilometrů, hodně odvahy a nervů budete je potřebovat
a nebuďte na mě zlí, jen sem napsal můj názor, vím, že to vidíte jinak
Věř mi, že takovouhle cestu může dneska podniknout skoro každý. Stačí si určit své priority, nekoukat na televizní noviny a naučit se si odepřít trochu toho komfortu.My tu cestu jedeme hlavně kvůli sobě. Eshopy a podobný věci nevedeme. Neplánujeme dělat z naší cesty business. Proto nás nějaký ty líbíčky na facebooku maximálně jen potěší. A zbytek píšeme pro rodinu a fanoušky co nemají fcb, internet, a nebo když se nějaká redakce ozve. Nechceme se s někým porovnávat a ani nechápeme proč bychom měli. Hlavně si myslíme, že by cestovatelé měli držet spíš při sobě...
Jinak díky a věř, že teď budeme trochu té odvahy zase potřebovat. Zítra hodláme po třech měsících v Mexiku překročit hranice do Belize. Když zmíníme název tohoto státu před mexičany, tak obrací oči v sloup. Zase bude adrenalin
přinášíme vám další článek na našem blogu. Tentokrát o USA, kde jsme navštívili 25 národních parků a projeli 15 států. Jaký máme názor na státy, co jsme tam zažili a jaká místa cestovatelům doporučujeme. Příjemné počteníčko přeju ;-)
chm... bacha taky na Honduras a El Salvador. neda se to nejak vobjet lodi?
Upravil hicks dne 30.03.2017 17:59
17 cm